RO16
Înainte de utilizare
- Prepararea ingredientelor pentru suc /
smoothie atașament - (Continuare)
Folosind conul smoothie
● Ingrediente recomandate pentru sucurile cu densitate mare.
• Ingrediente adecvate pentru sucuri dese
Mango, kiwi, piersici, prune, ananas, etc.
(fructe cu densitate mare)
Pere, pepeni, căpșuni, pepeni verzi, etc.
(fructe moi și mai puțin broase)
Roșii (roșiile mici sunt excluse)
• Legume care se pregătesc ușor
Vinete, zucchini, broccoli, ceapa, etc.
(legume dense, dar cu mai puține bre)
● Ingrediente interzise
• Morcovi neîncălziți
(aceștea pot provoca deteriorarea pieselor)
Sfaturi
● Sfaturi comune
• Utilizați fructe și legume proaspete.
Gustul și cantitatea de extracție pot varia în funcție de prospețime și timpul recoltării ingredientelor.
• Când utilizați ingrediente cu o umiditate mai mică, adăugați o cantitate echivalentă de lichid, cum ar
apa sau laptele, puțin câte puțin.
• Este mai bine să combinați ingrediente care o densitate mai înaltă, cum ar bananele, piersicile sau
mango-urile, cu fructe suculente, cum ar merele sau portocalele.
• Frunzele legumelor ușor se lipesc de șurubul de stoarcere și/sau de interiorul atașamentelor sau ușor
blochează gura pulpei. Este recomandat să adăugați în tubul de alimentare alte legume.
• Nu este recomandat folosirea ciupercilor gătite.
• Nu puneți pulpa în tubul de alimentare încă o dată pentru stocare.
● Conul suc
• Utilizarea conului de suc nu este recomandată pentru morcovi, deoarece conținutul de fructe și pulpa
solidă poate bloca gura de suc și poate împiedica curgerea normală.
● Con smoothie
• Acest con se potrivește la stoarcerea fructelor dense. O cantitae mare de pulpă se amestecată atunci
când se strâng ingrediente vegetale tari cu cantități mari de bre.
• Debitul de carne de fructe poate să difere în funcție de maturitate și varietate de fructe. O cantitate
mare de carne este produsă din fructe maturate, legume moi și maturate și legume ușor gătite
• Textura de carne a sucului va scăzută atunci când se utilizează fructe cu carne mai puțină (citrice,
mere crocante, etc.).
• Legumele erte cărnoase, dar cu mai puține bre pot stoarse într-un piure. (Adăugând lichid de gătit
după cum este necesar). Poate folosit pentru supe, sosuri etc.
• Acest lucru este recomandat pentru a vă bucura de sucul cu textura naturală a ingredientelor.
● Când stoarceți cantități mari de suc
• Sucul poate să nu curgă, iar pulpa se înfundă și se apasă pe secțiunea treptei de viteză (în funcție de
ingrediente).
Opriți aparatul și spălați-l pentru a elibera pulpa înfundată și pentru ca sucul să curgă în continuare
ușor.
Ingrediente broase care ușor se blochează: struguri, ananas, sparanghel ert, broccoli, ghimbir etc.
• Sucul nu poate curge, deoarece conținutul de fructe solide sau pulpa blochează gura de suc când
stoarceți ingrediente cu umiditate scăzută și legume erte. Utilizați ingrediente cu umiditate ridicată sau
puțin lichid pentru o stoarcere mai ușoară.
Con smoothie
(Albastru)