CHOOSING THE COOKING SYSTEM
INFORMAŢIE!
Appliance functions and equipment depend on the model.
UtilizareSymbol
SISTEM DE ÎNCĂLZIRE SUPERIOR ȘI INFERIOR
1)
Utilizați acest sistem pentru coacere convențională, pe un singur rând, pentru sufleuri
și pentru coacere la temperaturi reduse (gătire lentă).
Injecția cu abur rezultă în rumenire și consistență crocantă.
GRĂTAR MARE ȘI SISTEM DE ÎNCĂLZIRE INFERIOR
Pentru coacere mai rapidă, pe un singur nivel, și pentru rumenire cu crustă crocantă
în partea de sus a produselor de patiserie.
COACERE TURBO
Pentru preparatele la care se dorește o crustă crocantă pe toate părțile. Sistemul
este recomandat și ca primă etapă a modului de gătire pe etape, acesta permițând
rumenirea rapidă a suprafeței, în primul stadiu, respectiv gătirea lentă, în al doilea
stadiu. Carnea va fi suculentă, cu o crustă rumenită frumos.
GRĂTAR MARE
Utilizați sistemul pentru a prepara la grătar alimentele plate, precum pâinea prăjită,
sandvișurile, cârnații de grătar, pește, frigărui etc., precum și pentru gratinare și
rumenirea crustei. Sistemele de încălzire montate în partea superioară a interiorului
cuptorului încălzesc întreaga suprafață.
Temperatura maximă permisă: 240 °C
GRĂTAR MARE CU VENTILATOR
Pentru friptură de pui și porțiuni mai mari de carne pe grătar.
SISTEM PIZZA
Acest sistem este optim pentru coacerea de pizza și produse de patiserie cu conținut
mare de apă. Utilizați pentru coacere pe un singur rând, atunci când doriți gătirea
mai rapidă și mai crocantă.
AER CALD
1)
Aerul cald permite un flux de aer cald mai bun în jurul alimentelor. Astfel, acesta
usucă suprafața și creează o crustă groasă. Utilizați acest sistem pentru a găti
carne, produse de patiserie și legume, și pentru a usca alimentele pe un singur nivel
sau pe rânduri multiple.
Injecția cu abur rezultă în rumenire și consistență crocantă sporită a suprafeței.
ELEMENTUL DE ÎNCĂLZIRE SUPERIOR ȘI INFERIOR CU VENTILATOR
Pentru coacere uniformă a alimentelor pe un singur nivel și pentru sufleuri.
PRĂJIRE CU AER
1)
Această metodă de coacere formează o crustă crocantă, fără grăsime adăugată.
Aceasta este o alternativă sănătoasă la prăjirea de tip fast-food, având mai puține
calorii în mâncarea gătită. Adecvat pentru bucăți mai mici de carne, pește, legume
și produse congelate pentru prăjit (cartofi prăjiți, nuggets de pui).
Injecția cu abur rezultă în rumenire și consistență crocantă.
GRĂTAR CU AER FIERBINTE
Aerul cald permite un flux de aer cald mai bun în jurul alimentelor. Aceasta va usca
suprafața. În combinație cu încălzitorul/sistemul de încălzire grill, acesta va rezulta
într-o culoare mai intensivă.
Pentru coacerea rapidă a cărnii și a legumelor.
14