126
SUPĂ DE PUI THAILANDEZĂ 4 PORŢII PROGRAM N
2 şalot, curățat şi feliat
1 ardei iuți roşii, feliați
1 coadă de iarbă de lămâie, tocată mărunt
1T sos de peşte
1t zahăr de palmier/zahăr pudră
2 0 0g pui gătit, feliat
1 400 ml de lapte de cocos din conservă
6 0 0m apă
1 o legătură mică de coriandru, tocat
sucul a 1-2 limete
1 o bucățică de ghimbir, curățată şi tocată
mărunt
Puneți deoparte puiul, coriandrul şi sucul de limetă. Puneți toate celelalte ingrediente în vas. Apăsați
butonul N. După 30 de minute, adăugați puiul. Aşteptați până când programul se termină. Amestecați
coriandrul tocat şi sucul de limetă şi serviți.
SUPĂ DE ROŞII, ARDEI ROŞU ŞI BUSUIOC 4 PORŢII PROGRAM O
2 0 0g ardei roşii copți (din borcan)
6 roşii, cuburi
2c usturoi, curățat şi pisat
1T piure de roşii
p zahăr
p sare şi piper
1 cub pentru ciorbă (legume)
apă
1 o legătură mică de busuioc, doar frunze
Puneți deoparte busuiocul. Puneți toate celelalte ingrediente în vas. Adăugați apă până la semnul SOUP
MAX. Apăsați butonul O. După 20 de minute, adăugați busuiocul. Aşteptați până când programul se
termină,m apoi serviți.
SOS GROS DE ROŞII 4 PORŢII PROGRAM M
1 ceapă, curățată şi tocată mărunt
3 0m ulei de măsline
2c usturoi, curățat şi pisat
1t zahăr pudră
2 400 g de roşii lunguiețe din conservă
1T pastă de tomate uscate la soare
2t oțet de Xeres/oțet de vin roşu
sare şi piper
b frunze de busuioc, tocate mare (opțional)
Un sos de roşii universal, perfect pentru chiftele sau paste.
Puneți uleiul, ceapa şi usturoiul în vas. Apăsați butonul L. Lăsați să se gătească timp de 3 minute. Apăsați
şi eliberați butonul Y. Adăugați roşiile, pasta de tomate, oțetul de Xeres şi zahărul. Condimentați cu sare
şi piper. Apăsați butonul M. Aşteptați până când programul se termină. Amestecați busuiocul tocat
(opțional) şi serviți.
INSTRUCŢIUNI DE FIERBERE A LEGUMELOR
aliment timp (min) aliment timp (min)
anghinare, felii 11-16 porumb, pe ştiulete, întreg 5-8
asparagus 6-13 vinete, cubulețe 5-10
fasole, verde 12-18 păstârnac 5-10
broccoli, buchete 5-6 mazăre 8-12
varză de Bruxelles 6 -11 cartofi (mari), tăiați 15-18
varză, bucăți 10-15 cartofi (mici), întregi 15-18
morcovi, felii 6-10 spanac 3-5
conopidă, buchete 6-8 napi, cuburi 5-8
SMOOTHIES PROGRAM ^
SMOOTHIE PENTRU MICUL DEJUN
2 mere, fără cotor şi tăiate mare
8T iaurt
4 0 0m lapte
4T fulgi de ovăz
2 banane
4t miere
SMOOTHIE CU BANANE ŞI ALUNE
1 5 0g iaurt cu alune
1 banane
2 0 0m lapte