64
3. Fixați dopul pe capac. Rotiți-l în sensul acelor de ceasornic, pentru a-l bloca.
4. Aşezați vasul asamblat pe motor. Mânerul poate fi pe orice latură (FIG. A).
5. Apăsați butonul de pornire/oprire (on/off) pentru a comuta blenderul pe modul standby.
Notă: Dacă nu se apasă niciun buton timp de 60 de secunde, unitatea se va opri automat.
Comanda manuală
1. Cu unitatea în modul standby, apăsați butonul 1 până la 5.
2. 1 este cea mai mică viteză, iar 5 este cea mai mare viteză. Motorul va merge încontinuu până când
apăsați butonul Y / 2.
Alternativ, apăsați butonul Y / 2 cu mişcări scurte, până când obțineți consistența dorită.
Program automate
1. Cu unitatea în modul standby, apăsați butonul auto.
2. Apoi, apăsați butonul programului dorit (
,
,
,
sau
).
3. Blenderul va porni automat pe programul selectat. Se poate opri şi porni în timpul programului.
Acest lucru este normal.
4. Puteți opri programul în orice moment apăsând butonul Y / 2.
PANOUL DE COMANDĂ
Buton Funcţia manuală Program automat (apăsaţi primul buton auto)
Treapta de viteză 1 Supă - folosiți pentru a prepara supă
Treapta de viteză 2
Smoothie verde - folosiți cu legume fibroase precum țelină
verde, nap, spanac etc.
Treapta de viteză 3 Piure - folosit pentru a pasa ingredientele
Treapta de viteză 4
Alimente uscate - folosiți pentru a măcina/toca ingredientele
uscate.
Treapta de viteză 5
Smoothie - amestecați fructele congelate şi alte ingrediente,
pentru a obține un smoothie concentrat
Y / 2
Impuls pentru control de precizie sau folosit pentru a opri motorul
auto Folosiți pentru a selecta programe. Apăsați mai întâi, apoi pe 1 până la 5.
3
Pornire/oprire (on/off)
SFATURI GENERALE
• Când amestecați ingrediente uscate, nu umpleți peste marcajul 500 de pe vas.
• Pentru a preveni supraîncălzirea, introduceți ingredientele uscate (orez, porumb) în congelator 15
minute înainte de a le procesa.
• Pentru a adăuga ingrediente în timp ce blenderul este în funcțiune, îndepă rtați capacul, turnați noile
ingrediente prin gaură, apoi puneți capacul la loc.
• Când procesați ingrediente tari, țineți o mână pe capac, pentru ca vasul să nu se mişte în timpul
procesării.
• Tăiați alimentele în bucăți de 20 mm.
• Dacă alimentele se lipesc de marginile vasului în timpul procesării, opriți aparatul şi folosiți o spatulă
de cauciuc pentru a le redistribui. Puneți capacul la loc, apoi continuați procesarea.
• Când faceți crutoane de pâine, asigurați-vă că vasul este complet uscat.
• Când folosiți controlul cu impuls, folosiți mişcări scurte care să permită lamelor să se oprească între
impulsuri. Nu apăsați pe impuls mai mult de 30 de secunde.