Copies of the I/B. Please reproduce them without any
changes except under special instruction from Team
International BELGIUM. The pages must be reproduced
and folded in order to obtain a booklet A5 (+/- 148.5 mm
width x 210 mm height). When folding, make sure you
keep the good numbering when you turn the pages of
the I/B. Don’t change the page numbering. Keep the
language integrity.
65 TKG HA 1014 - 151126
Assembly page 65/76
Asigurati-va ca, capacul bolului este plasat pe suport. Daca nu, montati-l pe suport
asigurandu-va ca, clema capacului intra in fanta suportului si rotiti capacul in sensul
acelor de ceasornic pentru fixare (vezi pag. 6, figura D).
Introduceti batatorul, malaxorul sau telul pe axul suportului asigurandu-va ca urechiusele
axului intra in fanta accesoriilor si rotiti accesoriul in sensul acelor de ceasornic pana se
blocheaza (vezi pag. 6, figura E).
Verificati daca batatorul / malaxorul / telul s-a fixat, tragand usor de el.
Apasati butonul de deblocare al suportului pentru a pune inapoi suportul in pozitia
orizontala astfel accesoriile sunt imersate in vas. Asigurati-va ca, capacul bolului s-a fixat.
Acum puteti sa conectati aparatul la priza sis a alegeti ce viteza doriti. Pentru accesoriul
de aluat (e.g. pentru aluaturi: prajituri, torturi, biscuiti etc.) recomandam a viteza mica,
pentru batator (e.g. pentru ingrediente non-lichide cum ar fi unt, cartofi si faina)
recomandam a viteza medie si pentru tel (e.g. pentru albus de oua, maioneza, frisca
batuta etc.) recomandam a viteza mare.
Pozitia "P" (pulsare) este particulara pentru ca butonul trebuie tinut manual, daca este
eliberat aparatul se opreste.
In timpul utilizarii puteti adauga ingrediente prin fanta capacului.
Cand prepararea s-a incheiat, opriti aparatul (pozitia 0) si deconectati aparatul.
Apasati butonul de deblocare al suportului si puneti suportul in pozitie verticala.
Indepartati accesoriul si capacul bolului rasuncidu-le in sens invers acelor de ceasornic
(vezi pag. 6, fig. F si G).
Indepartati bolul de otel inoxidabil de la baza rasucindu-l in sens invers acelor de
ceasornic (vezi pag. 6, fig. H).
MONTAREA SI FOLOSIREA BLENDER-ULUI
Din motive de siguranta, cana de sticla a blenderului precum si baza de plastic a acestuia sunt
fixe si nu pot fi separate. Prin urmare, nu incercati sa desurubati baza din plastic pentru
curatare sau pentru orice alt scop.
Indepartati capacul de protectie de la aparat (vezi pag. 7, fig. I).
Puneti cana pe blocul motor, rotiti-o in sensul acelor de ceasornic si asigurativa ca este
corect fixata (vezi pag. 7, fig. J).
Indepartati capacul blenderului.
Umpleti cana cu ingredientele dorite.
Puneti capacul pe cana. Inchideti gaura capacului. Asigurati-va ca cele doua urechiusi
ale capacului intra in cele doua fante ale canii si rototi cana in sensul acelor de ceasornic
ca sa o blocati pe poyitie.
Conectati aparatul.
Alegeti viteza de mixare cu ajutorul butonului de la baza motorului. Pozitia 0 corespunde
pentru a opri aparatul, pozitia "min" pentru a viteza mica si pozitia "max" pentru o viteza
mare.
Pozitia "P" (Pulse) este particulara pentru ca butonul trebuie tinut manual. Aceasta pozitie
este folosita in general pentru a sparge gheata pentru a evita deteriorarea lamelor, dar
poate fi folosita deasemenea pentru a complete mixarea.
Este deasemenea posibil sa adugati lichide sau alte ingredient fara sa opriti aparatul.
Trebuie doar sa indepartati capacul de alimentare prin rasucirea lui in sensul invers acelor
de ceasornic si ridicare direct in sus.
Odata ce ati terminat prepararea, opriti aparatul (pozitia 0) si deconectati aparatul.
Eliberati cana de pe baza prin rotire in sens invers acelor de ceasornic si ridicati-o. Apoi
eliberati capacul si turnati lichidul in recipientul dorit.
Precautie: aparatul dumneavoastra nu este proiectat pentru a mixa preparate fierbinti si
bolul din sticla se poate sparge altfel. Daca cu toate acestea doriti sa mixati preparate
fierbinti sau supe, lasati totul sa se raceasca la o temperature mai mica de 60°C (preparat