Electrolux EOC6620X ELUX EURO Manual de utilizare

Tip
Manual de utilizare
123456789846756356977
Instructiuni de utilizare
RO
1
11
12
22
2
7
Stimati clienti,
Va rugam sa cititi cu atentie aceste instructiuni de utilizare.
Va rugam sa acordati o atentie deosebita sectiunii “Informatii privind siguranta” din primele cateva pagini.
Pastrati aceste instructiuni de utilizare pentru o consultare ulterioara sau pentru a le inmana unui posibil
viitor proprietar al aparatului.
Sunt utilizate urmatoarele simboluri in text:
Instructiuni privind siguranta
Avertizare: Informatii referitoare la siguranta dumneavoastra personala
Important: Informatii asupra modului in care trebuie sa evitati deteriorarea aparatului
Sfaturi si sugestii practice
Informatii si sugestii despre utilizarea economica si ecologica a aparatului.
1.Aceste numere indica succesiunea in care trebuie sa fie utilizat aparatul.
2...
3…
3
33
32
22
2
7
Cuprins
Instructiuni de siguranta......................................................................................... 4
Reciclarea ................................................................................................................ 4
Descrierea aparatului
.................................................................................................... 5
Imagine de ansamblu................................................................................................. 5
Panoul de control....................................................................................................... 6
Caracteristici cuptor
.................................................................................................. 6
Accesoriile cuptorului ............................................................................................... 7
Inainte de prima utilizare............................................................................................... 8
Prima curatare
............................................................................................................ 8
Utilizarea cuptorului...................................................................................................... 9
Pornirea si Oprirea cuptorului .................................................................................. 9
Functiile cuptorului
.................................................................................................. 10
Introducerea gratarului, a tavii si a gratarului universal....................................... 11
Introducerea/Indepartarea filtrului pentru grasime............................................... 11
Functii suplimentare
................................................................................................ 12
Cronometrul (Setarea timpului) .............................................................................. 13
Dispozitivul pentru blocarea mecanica a usii ........................................................... 16
Utilizare, tabele si sfaturi utile.................................................................................... 17
Coacerea................................................................................................................... 17
Prajirea/Roasting...................................................................................................... 22
Tabel proba pentru carne........................................................................................ 24
Gatitul la Grill (Grilling)............................................................................................ 24
Conservarea alimentelor ......................................................................................... 26
Curatenie si intretinere................................................................................................ 28
Exteriorul aparatului ................................................................................................ 28
Interiorul cuptorului................................................................................................. 28
Acessorii................................................................................................................... 28
Filtrul pentru grasime .............................................................................................. 29
Curatarea pirolitica .................................................................................................. 29
Suporturile pentru rafturi ........................................................................................ 29
Lumina cuptorului.................................................................................................... 31
Usa cuptorului.......................................................................................................... 32
Geamul de la usa cuptorului................................................................................... 33
Cum sa procedati in cazul in care...
........................................................................... 35
Date tehnice ................................................................................................................. 36
Dimensiuni interioare ale cuptorului...................................................................... 36
Reguli, Standarde, Directive
.................................................................................... 36
Service.......................................................................................................................... 36
4
44
42
22
2
7
Instructiuni de siguranta
Elemente de siguranta referitoare la partea electrica a aparatului electrocasnic
Instalarea si conectarea unui cuptor nou trebuie facuta doar de catre un electrician autorizat.
In cazul oricarei disfunctionalitati sau deteriorari scoateti sigurantele sau opriti aparatul.
Nu este permis sa curatati aparatul cu abur sau dispozitive sub presiune din motive de siguranta!
Repararea aparatului poate fi executata numai de catre specialisti autorizati. Reparatiile efectuate
de catre persoane neautorizate pot cauza vatamari corporale grave sau disfunctionalitati majore.
In cazul in care aparatul dumneavoastra necesita reparatii va rugam sa contactati service-ul local.
Elemente de siguranta referitoare la copii
Nu lasati niciodata copiii nesupravegheati atunci cand aparatul functioneaza.
Elemente de siguranta in timpul utilizarii
Acest aparat a fost conceput pentru a fi utilizat la gatitul, prajitul si coacerea alimentelor in scop
casnic.
Aveti grija atunci cand conectati aparatele electrice la prize din apropierea acestora. Nu permiteti
cablului de alimentare sa intre in contact cu ochiurile fierbinti sau sa fie prins sub usa fierbinte
cuptorului.
Avertizare: Pericol de ardere! Interiorul cuptorului devine fierbinte in timpul utilizarii!
Utilizarea ingredientelor care contin alcool in cuptor pot crea un amestec de vapori care este usor
inflamabil. In acest caz, deschideti usa cu atentie. Nu utilizati flacara deschisa, scantei sau taciuni
in apropierea cuptorului atunci cand deschideti usa acestuia.
Pentru evitarea deteriorarii cuptorului
Nu imbracati cuptorul in folie de aluminiu si nu puneti tavi sau vase direct in cuptor deoarece
emailul cuptorului va fi deteriorat de catre surplusul de caldura rezultat.
Sucul de la fructe care se scurge din tavi va lasa urme care nu mai pot fi indepartate. Pentru
prajiturile foarte moi utilizati tavi de copt universale.
Nu puneti nici un obiect greu pe usa cuptorului atunci cand acesta este deschisa.
Nu puneti niciodata apa direct in cuptorul fierbinte. Poate fi deteriorat emailul.
Utilizarea fortei, in special asupra cadrului frontal din sticla poate conduce la spargerea geamului.
Nu depozitati obiecte inflamabile in cuptor. Acestea se pot aprinde atunci cand este pornit
cuptorul.
Nu depozitati alimente umede in cuptor. Se poate deteriora emailul.
Reciclarea
Reciclarea ambalajelor
Se pot recicla in intregime toate materialele utilizate.
Elementele din plastic sunt marcate in mod corespunzator
>PE< polietilena care este utilizata penru ambalajul exterior si pungile cu accesorii
5
55
52
22
2
7
>PS< particule polistiren din care sunt confectionate materialele de protectie. Acestea nu contin CFC.
Reciclarea aparatelor vechi
Avertizare: Inainte de a recicla aparatele vechi va rugam sa le faceti inutilizabile astfel incat sa nu se
constituie intr-o sursa de pericole.
Pentru a realiza acest lucru, deconectati aparatul de la sursa de alimentare cu energie electrica.
Pentru a proteja mediul ambiant, este important ca aparatele vechi sa fie reciclate in mod
corespunzator.
Aparatul nu trebuie reciclat impreuna cu gunoiul menajer.
Puteti obtine date despre centrele de colectare de la autoritatile locale.
Descrierea aparatului
Imagine de ansamblu
6
66
62
22
2
7
Panoul de control
Caracteristici cuptor
7
77
72
22
2
7
Accesoriile cuptorului
Gratar combinat
Pentru vase, tavi de prajituri, alimente care necesita coacere sau prajire
Tava pentru copt
Pentru prajituri si biscuiti
Tava universala
Pentru coacere, sau ca si collector pentru grasime
Proba pentru carne
Pentru a determina cu exactitate cat de bine sunt fripte/coapte bucatile de carne
8
88
82
22
2
7
Inainte de prima utilizare
Prima curatare
Curatati cuptorul inainte de a-l utiliza pentru prima oara.
Important: Nu utilizati substante caustice sau abrazive pentru curatare! Aceste pot deteriora
suprafetele cuptorului.
Pentru suprafetele metalice, utilizati detergenti disponibili in comert.
Aduceti butonul pentru selectarea functiilor cuptorului in dreptul simbolului corespunzator
iluminarii cuptorului.
Scoateti toate accesoriile din cuptor si suportuirile rafturilor si curatati-le cu apa si cu un agent de
curatat neutru.
Spalati apoi cuptorul cu apa calda si detergent lichid, apoi stergeti.
Stergeti partea din fata a aparatului cu o carpa.
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
7
9
99
92
22
2
7
7
7
7
7
Utilizarea cuptorului
Pornirea si Oprirea cuptorului
Aduceti butonul pentru selectarea functiilor cuptorului la functia dorita.
Aduceti butonul pentru selectia temperaturii la temperatura dorita. Ledul indicator corespunzator
puterii cuptorului este activat in timp ce cuptorul este in functiune. Lumina indicatoare rosie este
activata atunci cand se incalzeste cuptorul.
Pentru a opri cuptorul, aduceti butoanele corespunzatoare functiilor cuptorului si selectiei
temperaturii la pozitia zero.
Ventilatorul pentru racier
Atunci cand cuptorul este pornit, ventilatorul porneste in mod automat pentru a pastra suprafata aparatului
rece. Atunci cand cuptorul este oprit, ventilatorul va continua sa functioneze pentru a raci aparatul, dupa
care se dezactiveaza automat.


2
22
2
7
Functiile cuptorului
Cuptorul are urmatoarele functii:
Lumina cuptorului
Cu ajutorul acestei functii puteti ilumina interiorul cuptorului, de ex. pentru curatare. Elementul pentru
incalzire nu este in uz.
Aer cald
Pentru prajire si coacere pana la trei nivele simultan. Setati temperatura cuptorului cu 20 - 40°C mai
mica decat cea utilizata pentru functia conventional.
Este utilizat elementul de incalzire din partea din spate si suplimentar este pornit ventilatorul.
Conventional
Pentru coacerea sau prajirea pe un singur nivel.
Sunt utilizate elementele pentru incalzire conventionala.
Setarea pentru Pizza
Pentru coacerea de pizza, tarte cu fructe, quiches sau diverse placinte.
Este utilizat elementul de incalzire din partea din spate, cel de la baza si suplimentar este pornit
ventilatorul.
Turbo Grill All-Round
Pentru prajirea bucatilor de carne mari sau de pui pe un singur nivel. Aceasta functie este de asemenea
indicata a fi utilizata pentru prajirea alimentelor la gratar si rumenirea acestora.
Elementul grill pentru incalzire si ventilatorul functioneaza simultan.
Grill-ul Infrarosu
Pentru prajirea alimentelor pe raftul din mijloc precum cotlete, escalop sau peste sau pentru prajirea painii.
Sunt utilizate elementul grill pentru incalzire si cel pentru incalzirea superioara.
Grill-ul Infrarosu pentru suprafata mare
Pentru prajirea cantitatilor mari de alimente plate precum cotlete, escalop sau peste sau pentru prajirea
painii.
Sunt utilizate elementul grill pentru incalzire si cel pentru incalzirea superioara.
Incalzirea in partea superioara
Pentru rumenirea alimentelor ce au topping-uri din firimituri de paine si alimente gratinate.
Este utilizat elementul pentru incalzire in partea superioara.
Incalzirea la baza
Functie utilizata pentru a realiza produse crocante si pentru a rumeni prajituri cu baza crocanta.
Este utilizat elementul pentru incalzire de la baza.
Pyrolux
Pentru autocuratare pirolitica.
In timpul acestui process stropii si depozitele de alimente sunt arse in cuptor si pot fi spalate odata ce


2
22
2
7
cuptorul s-a racit.
Cuptorul s-a incalzit la aproximativ 500ºC.
Introducerea gratarului, a tavii si a gratarului universal
Introducerea tavii si a tavii universale:
Tavile sunt dotate cu mici ridicaturi pe partea stanga si in partea din dreapta. Acestea au rolul de a
permite pozitionarea si trebuie orientate intotdeauna spre partea din spate atunci cand tava este introdusa
in cuptor.
Pentru grill-uri:
Introduceti tava in pozitia dorita.
Introducerea/Indepartarea filtrului pentru grasime
Filtrul pentru grasime protejeaza elementul posterior al cuptorului de stropii de grasime care pot aparea
atunci cand sunt prajite alimentele.
Introducerea filtrului pentru grasime
Tinanad din lateral filtrul pentru grasime, introduceti cele doua dispozitive in orificiile din peretele din spate
al cuptorului (orificiile ventilatorului) de sus in jos.
Indepartarea filtrului pentru grasime
Tineti strans de marginea filtrului pentru grasime si scoateti-l tragand afara.
1
11
12
22
2
7
Functii suplimentare
Pot fi setate fie cronometrul, fie proba pentru carne.
Cronometrul
Setarea cronometrului.
Proba pentru carne
Setarea temperaturii centrale.
Informatii generale
Dupa ce ati selectat o functie, ecranul va ilumina intermittent pentru aproximativ 5 secunde. In timp ce
acesta ilumineaza intermittent, timpul dorit poate fi setat utilizand butoanele
sau .
In momentul in care a fost setat timpul dorit, ecranul va ilumina intermittent pentru inca 5 secunde. Timpul
setat va incepe sa se scurga.
Apasati orice buton pentru a opri semnalul.
Functia dorita a cuptorului si temperatura pot fi selectate inainte sau dupa setarea functiilor ceasului.
Atunci cand s-a incheiat procesul de gatit, aduceti butonul pentru selectarea functiilor cuptorului si a
temperaturii inapoi la valoarea zero.
3
33
32
22
2
7
Cronometrul (Setarea timpului)
Aceasta functie nu afecteaza functionarea cuptorului.
Apasati orice buton.
“00” va incepe sa ilumineze intermittent pe ecran.
In interval de 5 secunde, setati intervalul de timp dorit apasand butoanele + sau -. (Maxim 99 de minute).
Peste 5 secunde pe ecran va fi afissat intervalul de timp ramas.
Atunci cand intervalul de timp s-a scurs, “00” apare afisat pe ecran si se va auzi un semnal sonor pentru
2 minute.
Semnalul poate fi dezactivat apasand orica dintre butoane.
4
44
42
22
2
7
Se va auzi un semnal sonor atunci cand a fost atinsa temperatura centrala setata.
Cuptorul nu trebuie oprit
Proba pentru carne poate fi utilizata in combinatie cu setarea pentru incalzire in partea
inferioara/superioara, setarea pentru aer cald si setarea pentru turbo space grill.
Trebuie luate in considerare doua temperaturi:
Temperatura cuptorului: a se vedea tabelul pentru coacere
Temperatura centrala: a se vedea tabelul pentru proba pentru carne
Avertizare: Trebuie utilizata numai proba pentru carne din dotare. Atunci cand se inlocuiesc
componente, trebuie sa se utilizeze numai piese de schimb originale.
Introduceti capatul terminal al probei pentru carne in carnea care trebuie prajita, astfel incat acesta sa fie
localizat in mijlocul bucatii de carne.
Introduceti capatul probei pentru carne in mufa situata pe peretele lateral al cuptorului atat cat permite.
Setati functiile cuptorului si temperatura dorita.
Temperatura recomandata va fi afisata pe ecran.
Temperatura centrala va fi afisata din momentul in care creste de la 30ºC.
Setati temperatura centrala dorita utilizand butoanele
sau .
5
55
52
22
2
7
Peste aproximativ 5 secunde, pe ecran va fi afisata temperatura centrala curenta.
Se va auzi un semnal acustic in momentul in care temperatura centrala actuala a atins temperatura
setata.
Semnalul poate fi dezactivat apasand orice buton.
Atentie
: Proba pentru carne este fierbinte! Aveti mare grija sa nu va ardeti cand indepartati proba
pentru carne si capatul terminal al acesteia!
Nu trebuie sa opriti cuptorul!
Scoateti proba pentru carne din mufa de pe peretele lateral al cuptorului si scoateti carnea din cuptor,
carne care contine proba pentru carne.
Opriti functiile cuptorului si aduceti butonul pentru temperatura la setarile initiale.
Modificarea temperaturii centrale a carnii:
Temperatura centrala setata poate fi afisata apasand butoanele
sau odata.
Modificarile suplimentare pot fi efectuate la temperatura setata initial apasand in mod repetat butoanele
sau
.
6
66
62
22
2
7
Dispozitivul pentru blocarea mecanica a usii
Atunci cand este livrat aparatul, blocajul usii este inactive.
Activarea mecanismului pentru blocarea usii
Trageti spre dumneavoastra dispozitivul de siguranta pana in momentul in care se aude un click si se
blocheaza.
Deschiderea usii cuptorului
Apasati usa spre interior
Apasati manerul si tineti-l in interior.
Deschideti usa.
Inchiderea usii cuptorului
Inchideti usa cuptorului apasand dispozitivul de siguranta.
Dezactivarea blocajului usii
Apasati butonul de siguranta cat permite panoul.
7
77
72
22
2
7
Oprirea aparatului nu dezactiveaza dispozitivul de blocare mecanica a usii.
Utilizare, tabele si sfaturi utile
Coacerea
Pentru coacere, utilizati functiile aer cald
sau conventional .
Atunci cand coaceti, indepartati filtrul pentru grasime, deoarece altfel timpul pentru coacere
va fi mai lung si suprafata va fi coapta neuniform.
Tavi de copt
Tavile de copt din metal inchis la culoare si tavile emailate sunt indicate pentru a fi utilizate atunci
cand este folosita functia conventional
.
Tavile de copt care sunt facute din metal usor sunt potrivite pentru a fi utilizate cu functia aer cald
.
Pozitia rafturilor
Utilizand functia conventional
este posibila coacerea pe un singur nivel o data.
Utilizand functia aer cald
puteti coace alimente plate si biscuiti pana la 3 nivele simultan:
1 Tava copt
De ex. pozitie raft 3
1 Vas copt:
De ex., pozitie raft 1
2 Tavi de copt:
Pozitii raft 1 si 4
8
88
82
22
2
7
3 Tavi de copt:
Pozitii raft 1, 3 si 5
Sfaturi generale
Indepartati filtrul pentru grasime atunci cand coaceti, deoarece in caz contrar timpul de coacere va
fi mai lung si suprafata alimentelor se va rumeni neuniform.
Numarati intotdeauna pozitia rafturilor de la baza in sus.
Puneti tava cu capatul rotunjit catre dumneavoastra!
Plasati intotdeauna tavile pentru placinta in mijlocul gratarului
Utilizand conventional
sau functia aer cald puteti coace doua tavi in acelasi timp, una langa
alta pe gratar. Acest lucru va duce la o crestere nesemnificativa a timpului pentru copt.
Atunci cand se utilizeaza alimente congelate, tavile introduse in cuptor se pot distorsiona in timpul
procesului de gatit. Acest lucru este datorat diferentei mari de temperatura intre temperatura de
congelare si temperatura din cuptor. Odata ce tavile s-au racit, distorsiunea va disparea.
Cum sa utilizati tabelele pentru gatit
Tabelele ofera o varietate de feluri de mancare cu temperaturile necesare pregatirii acestora, timpii pentru
gatit precum si pozitia pe gratare.
Temperaturile si timpii pentru coacere sunt oferiti doar in scop indicativ deoarece acestea pot
varia in functie de consistenta aluatului, cantitate si de tipul vaselor pentru gatit.
Atunci cand utilizati cuptorul pentru prima oara, va recomandam sa incepeti cu setarea
temperaturii celei mai reduse indicate in gama, si apoi, daca mai este necesara rumenirea sau
timpul pentru coacere este prea mare, alegeti o temperatura mai mare.
Daca o anumita reteta nu se afla in tabel, cautati una similara acesteia.
Atunci cand coaceti prajituri in tavi sau vase care sunt pozitionate pe cateva rafturi, timpul pentru
coacere poate creste cu 10-15 minute.
Prajiturile moi si produsele de patiserie ( de exemplu pizza, prajituri cu fructe, etc.) trebuie coapte
doar pe un singur nivel.
Alimentele de diferite dimensiuni pot indica initial diferite grade de rumenire. Daa se intampla
acest lucru va rugam sa nu modificati setarile de temperatura. Diferentele de rumenire se vor
uniformiza pe masura ce procesul de coacere avanseaza.
9
99
92
22
2
7
In cazul in care timpii de de coacere sunt foarte lungi, cuptorul poate fi oprit cu 10 minute inainte de
terminarea programului de coacere, pentru a utiliza caldura reziduala din cuptor.
Daca nu este specificat in mod expres, aceste valori trebuie luate in considerare avand cuptorul pre-
incalzit.
Tabele pentru copt
Timpii de copt indicati in tabele au doar un scop informativ.
Metodele de gatit recomandate, pozitia rafturilor si temperaturile sunt tiparite cu caractere ingrosate.
Aer cald
Conventional
Tipul de
prajitura sau
foetaj
Temperatura
ºC
Pozitie raft de la
baza
Temperatura
ºC
Pozitie
raft de
la baza
Timp
Coacere
Baza
pandispan
Nivel
1
Nivel
2
Nivel
3
Prajituri in forma
de inel sau
rotunde
150-170 1 --- ----
160-180
1 50-70
Prajitura
Madeira/prajitura
la tava drept.
Sau patrata
140-160 1 --- ----
150-170
1 70-80
Pandispan 150-170 3 --- ----
170-190
2 20-25
Pandispan cu
mere, foarte
subtire
150-170 1 --- ----
170-190,
preincalzit
1 45-60
Prajitura fantezie 150-170 3 --- ---- 180-190 3 20-30
Foetaje
Placinta mare cu
branza
140-160 1 --- ---- 170-190 1 60-90+10
minute
asteptare
Placinta cu
fructe
150-170 1 --- ---- 170-190 1 50-60
Placinta cu
branza la tava
---- ---- --- ---- 160-180 2 50-70
Foetaje pufoase
Tarta
frantuzeasca cu
mere
150-170,
preincalzit
1 --- ----
190-200,
preincalzit
1
40-50
Pandispan
Prajitura
pandispan (DIN)
150-170 1 --- ----
160-180
2 25-40
Prajitura plata 150-160,
preincalzit
3 4+1 ----
170-180,
preincalzit
3 25-30
Rulouri elvetiene 150-170,
preincalzit
3 --- ----
180-200,
preincalzit
3 10-15
Aluat dospit
Pudding/
Prajituri in forma
de inel
150-170 1
--- ---- 160-180 1 45-60
1
11
12
22
2
7
Rulou plat,
foetaje daneze
150-170 3 --- ----
170-190 3
30-40
Prajitura cu
unt/zahar
160-180 --- ----
190-200,
preincalzit
3 25-30
Pandispan cu
topping de
firimituri
150-170 3
4+1
----
180-190 3 20-40
Tarta cu mere
(DIN)
150-170 3 --- ----
170-190
3 35-50
Placinta cu
branza (tava)
150-170 3 --- ----
170-190
3 45-50
Prajitura cu
fructe (500g
faina)
150-170,
preincalzit
3
--- ---- 160-180,
preincalzit
3 40-70
Pizza (tava de
copt rotunda)
230-250,
preincalzit
1 --- ---- 250-270,
preincalzit
1 10-25
Biscuiti
Meringues 80-90,
preincalzit
3 --- ---- 80-90 3 150-180
Macaroane
100-120
3 --- ---- 3 20-30
Biscuiti cilindrici
mici
140-160 --- ---- 150-170 ---- 15-30
Anzac nutties ---- ---- --- ---- 160-180 2 25-35
Foetaje mici din
aluat dospit
160-180,
preincalzit
3 --- ----
180-200,
preincalzit
3 20-30
Patiserie daneza 160-180,
preincalzit
3 --- ----
170-190,
preincalzit
3 20-40
Foetaj cu crema
Foetaj cu
smantana
160-180 3 --- ----
190-210,
preincalzit
3
25-40
Foetaj cu crusta si foetaj crescut
Placinta
elvetiana cu
mere
---- ---- --- ---- 210-230,
preincalzit
1 25-40
Placinta
elvetiana cu
branza
---- ---- --- ---- 210-230,
preincalzit
1 40-50
Quiche cu
spanac, legume
---- ---- 190-210,
preincalzit
---- 40-60
Paine si chifle
Paine cu
verdeturi
170-190,
preincalzit
3 --- ---- 190-210,
preincalzit
3 45-60
Paine alba la
tava
170-190,
preincalzit
2
--- ----
180-200,
preincalzit
1 40-50
Paine nedospita,
pita
---- ---- --- ---- 230-250,
preincalzit
2 15-25
Paste 180-200 1 --- ----
Cartofi gratinati 180-200 2 --- ----
Mancaruri gratinate
Toast hawaian 200-220 3 --- ---- 240-260 3 14-16
7
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37

Electrolux EOC6620X ELUX EURO Manual de utilizare

Tip
Manual de utilizare