2
ROMÂNĂ
Felicitări pentru achiziţionarea aparatului de cafea su-
per-automat Saeco Moltio One Touch Cappuccino!
Pentru a bene cia la maxim de avantajele asistenţei Saeco,
înregistraţi-vă produsul pe www.philips.com/welcome.
Aceste instrucţiuni de folosire sunt valabile pentru modelul
HD8769.
Aparatul este indicat pentru prepararea de cafea espresso
cu boabe întregi de cafea și este prevăzut cu o carafă de
lapte pentru prepararea simplă și rapidă a unui cappuccino
perfect sau a unui latte macchiato. În acest manual, veţi
găsi toate informaţiile necesare pentru instalarea, utilizarea,
curăţarea și decalci erea aparatului dumneavoastră.
CUPRINS
IMPORTANT..................................................................................................... 4
Indicaţii legate de siguranţă ......................................................................................................................4
Atenţie ......................................................................................................................................................4
Avertizări ..................................................................................................................................................6
Conformitatea cu normele ........................................................................................................................7
INSTALARE ...................................................................................................... 8
Prezentarea generală a produsului ............................................................................................................8
Descriere generală ....................................................................................................................................9
OPERAŢIUNI PRELIMINARE .............................................................................10
Ambalarea aparatului .............................................................................................................................10
Instalarea aparatului ...............................................................................................................................10
PRIMA PORNIRE .............................................................................................13
Încărcarea circuitului ...............................................................................................................................13
Ciclul automat de clătire/curăţare ...........................................................................................................14
Ciclul de clătire manual ...........................................................................................................................14
Măsurarea și programarea durităţii apei .................................................................................................18
Instalarea ltrului de apă „INTENZA+” ....................................................................................................19
Înlocuirea ltrului de apă „INTENZA+” ....................................................................................................21
SCHIMBAREA CAFELEI BOABE ..........................................................................22
Extragerea compartimentului pentru cafea boabe ..................................................................................22
Introducerea compartimentului pentru cafea boabe ...............................................................................23
Selectarea cafelei boabe .........................................................................................................................25
Ciclul de golire a cafelei ...........................................................................................................................26
REGLĂRI.........................................................................................................27
Saeco Adapting System ...........................................................................................................................27
Reglarea râșniţei de cafea din ceramică ..................................................................................................27
Reglarea aromei (intensitatea cafelei) ....................................................................................................28
Reglarea distribuitorului de cafea ...........................................................................................................29
Reglarea cantităţii de cafea din ceașcă ...................................................................................................30
PREPARAREA DE CAFEA ȘI ESPRESSO ...............................................................31
Prepararea de cafea și espresso cu cafea boabe .......................................................................................31
Prepararea de cafea și espresso cu cafea premăcinată .............................................................................32