3
ROMÂNĂ
Reglarea aromei (intensitatea cafelei) ..................................................................................... 26
Reglarea distribuitorului de cafea ............................................................................................ 27
Reglarea cantităţii de cafea din ceașcă .................................................................................... 28
PREPARAREA DE ESPRESSO ȘI ESPRESSO LUNG .................................................29
Prepararea de espresso și espresso lung cu cafea boabe........................................................... 29
Prepararea de espresso și espresso lung cu cafea premăcinată ................................................. 30
PREPARAREA DE CAFEA NORMALĂ (CLASSIC COFFEE) ........................................31
Prepararea de cafea normală (Classic co ee) cu cafea boabe ................................................... 31
Prepararea de cafea normală (Classic co ee) cu cafea premăcinată ......................................... 32
MODUL DE SPUMARE A LAPTELUI PENTRU PREPARAREA UNUI CAPPUCCINO ......34
Modul de spumare a laptelui ................................................................................................... 34
Prepararea unui cappuccino .....................................................................................................36
PREPARAREA DE APĂ CALDĂ ............................................................................36
CURĂŢARE ȘI ÎNTREŢINERE ..............................................................................38
Curăţarea zilnică a aparatului ................................................................................................... 38
Curăţarea săptămânală a aparatului ........................................................................................ 39
Curăţarea rezervorului de apă ..................................................................................................40
Curăţarea zilnică a dispozitivului clasic de spumare a laptelui .................................................. 40
Curăţarea săptămânală a dispozitivului clasic de spumare a laptelui .......................................40
Curăţarea săptămânală a grupului de infuzare ......................................................................... 41
Lubri erea lunară a grupului de infuzare ................................................................................. 45
Curăţarea lunară a grupului de infuzare cu capsule degresante ............................................... 46
Curăţarea lunară a compartimentului pentru cafea boabe ....................................................... 48
DECALCIFIERE .................................................................................................49
Faza de preparare ..................................................................................................................... 49
Faza de decalci ere .................................................................................................................. 51
Faza de clătire .......................................................................................................................... 52
Întreruperea ciclului de decalci ere ......................................................................................... 54
PROGRAMAREA ..............................................................................................54
Se pot regla următorii parametri .............................................................................................. 54
Modul de programare a aparatului .......................................................................................... 56
SEMNIFICAŢIA SIMBOLURILOR DE PE ECRAN .....................................................58
REZOLVAREA PROBLEMELOR ...........................................................................62
REDUCEREA CONSUMULUI ENERGETIC ..............................................................65
Stand-by .................................................................................................................................. 65
CARACTERISTICI TEHNICE ................................................................................65
SETĂRI DIN FABRICĂ .......................................................................................66
GARANŢIE ȘI ASISTENŢĂ ..................................................................................66
Garanţie ................................................................................................................................... 66
Asistenţă .................................................................................................................................. 66
COMANDAREA PRODUSELOR DE ÎNTREŢINERE ..................................................67