Cuprins
Prezentarea generală a aparatului____________________________________________________ 5
Introducere ______________________________________________________________________ 5
Prima instalare____________________________________________________________________ 6
Filtru AquaClean __________________________________________________________________ 6
Activarea filtrului AquaClean________________________________________________________ 6
Înlocuirea filtrului AquaClean________________________________________________________ 7
Înlocuirea filtrului AquaClean după folosirea a 8 filtre____________________________________ 8
Măsurarea durităţii apei_____________________________________________________________ 8
Panou de control şi afişaj___________________________________________________________ 9
Butoane pentru băuturi cu o singură atingere___________________________________________ 9
Butoane de navigare_______________________________________________________________ 9
Buton MENU (Meniu) ______________________________________________________________ 9
Buton AROMA STRENGTH (Intensitate aromă) _________________________________________ 10
Prepararea cafelei_________________________________________________________________ 10
Prepararea cafelei cu boabe de cafea_________________________________________________ 10
Prepararea cafelei cu cafea premăcinată______________________________________________ 10
Băuturi speciale şi apă fierbinte______________________________________________________ 11
Cum se selectează băuturile speciale_________________________________________________ 11
Distribuirea apei fierbinţi____________________________________________________________ 11
Prepararea băuturilor pe bază de cafea şi lapte şi a spumei de lapte_______________________ 11
Tipuri şi cantităţi de băuturi__________________________________________________________ 12
Tipuri de băuturi___________________________________________________________________ 12
Cantităţi băuturi___________________________________________________________________ 13
Reglarea volumului şi a gustului______________________________________________________ 13
Reglarea volumului de cafea şi lapte__________________________________________________ 13
Reglarea intensităţii cafelei__________________________________________________________ 13
Reglarea setărilor râşniţei___________________________________________________________ 14
Curăţare şi întreţinere______________________________________________________________ 14
Tabel de curăţare _________________________________________________________________ 15
Curăţarea unităţii de infuzare________________________________________________________ 15
Curăţarea unităţii de infuzare sub jet de apă____________________________________________ 16
Curăţarea unităţii de infuzare cu tablete de îndepărtare a uleiului de cafea__________________ 16
Introducerea unităţii de infuzare la loc_________________________________________________ 16
Lubrifiere________________________________________________________________________ 17
Curăţarea carafei de lapte __________________________________________________________ 18
Curăţarea rapidă a carafei___________________________________________________________ 18
Curăţare riguroasă a carafei de lapte__________________________________________________ 18
Curăţarea săptămânală a carafei de lapte______________________________________________ 19
Curăţarea lunară a carafei de lapte___________________________________________________ 20
Procedura de detartrare____________________________________________________________ 21
Ce e de făcut în cazul în care procedura de detartrare este întreruptă_______________________ 22
Pictograme de avertizare şi coduri de eroare___________________________________________ 23
Semnificaţia pictogramelor de avertizare______________________________________________ 23
Semnificaţia codurilor de eroare_____________________________________________________ 23
Depanare________________________________________________________________________ 24
4
Română