Cuprins
Prezentarea generală a aparatului____________________________________________________ 83
Introducere ______________________________________________________________________ 83
Prima instalare____________________________________________________________________ 84
Filtru AquaClean __________________________________________________________________ 84
Activarea filtrului AquaClean________________________________________________________ 84
Înlocuirea filtrului AquaClean________________________________________________________ 85
Înlocuirea filtrului AquaClean după folosirea a 8 filtre____________________________________ 86
Măsurarea durităţii apei_____________________________________________________________ 86
Panou de control şi afişaj___________________________________________________________ 87
Butoane pentru băuturi cu o singură atingere___________________________________________ 87
Butoane de navigare_______________________________________________________________ 87
Buton MENU (Meniu) ______________________________________________________________ 87
Buton AROMA STRENGTH (Intensitate aromă) _________________________________________ 88
Prepararea cafelei_________________________________________________________________ 88
Prepararea cafelei cu boabe de cafea_________________________________________________ 88
Prepararea cafelei cu cafea premăcinată______________________________________________ 88
Băuturi speciale şi apă fierbinte______________________________________________________ 89
Cum se selectează băuturile speciale_________________________________________________ 89
Distribuirea apei fierbinţi____________________________________________________________ 89
Prepararea băuturilor pe bază de cafea şi lapte şi a spumei de lapte_______________________ 89
Tipuri şi cantităţi de băuturi__________________________________________________________ 90
Tipuri de băuturi___________________________________________________________________ 90
Cantităţi băuturi___________________________________________________________________ 91
Reglarea volumului şi a gustului______________________________________________________ 91
Reglarea volumului de cafea şi lapte__________________________________________________ 91
Reglarea intensităţii cafelei__________________________________________________________ 91
Reglarea setărilor râşniţei___________________________________________________________ 92
Curăţare şi întreţinere______________________________________________________________ 92
Tabel de curăţare _________________________________________________________________ 93
Curăţarea unităţii de infuzare________________________________________________________ 93
Curăţarea unităţii de infuzare sub jet de apă____________________________________________ 94
Curăţarea unităţii de infuzare cu tablete de îndepărtare a uleiului de cafea__________________ 94
Introducerea unităţii de infuzare la loc_________________________________________________ 94
Lubrifiere________________________________________________________________________ 95
Curăţarea carafei de lapte __________________________________________________________ 96
Curăţarea rapidă a carafei___________________________________________________________ 96
Curăţare riguroasă a carafei de lapte__________________________________________________ 96
Curăţarea săptămânală a carafei de lapte______________________________________________ 97
Curăţarea lunară a carafei de lapte___________________________________________________ 98
Procedura de detartrare____________________________________________________________ 99
Ce e de făcut în cazul în care procedura de detartrare este întreruptă_______________________ 100
Pictograme de avertizare şi coduri de eroare___________________________________________ 101
Semnificaţia pictogramelor de avertizare______________________________________________ 101
Semnificaţia codurilor de eroare_____________________________________________________ 101
Depanare________________________________________________________________________ 102
82
Română