Whirlpool AKZ 285/NB Program Chart

Tip
Program Chart

Acest manual este potrivit și pentru

Primul-Ultimul...
poziþia rafturilor
1. Panou de comandã
2. Ventilator de rãcire (nu este vizibil)
3. Element de încãlzire superior (poate fi coborît)
4. Luminã cuptor
5. Element de încãlzire circular (nu este vizibil)
6. Ventilator
7. Element de încãlzire inferior (nu este vizibil)
8. Balamalele uºii
9. Uºa de rãcire a cuptorului
*Atenþie:
Ventilatorul se aprinde doar atunci cînd
cuptorul a atins o anumitã temperaturã.
Dupã ce cuptorul este stins, ventilatorul poate
continua sã funcþioneze pe durata de timp necesarã
pentru a asigura o rãcire adecvatã.
Accesorii
Grãtar
Rafturi ajustabile
(
Depinde de model
)•
Tavã de coacere
Panouri catalitice
Tavã de scurgere
TABELUL FUNCÞIILOR CUPTORULUI
Funcþiei
Funcþie
Temperaturã/
Nivel
Pre-reglat
Descrierea funcþiei
(vezi detaliile în anualul Utilizatorului)
Simbolul Nr.
Cuptor stins - -
Lumina cuptorului - Pentru a aprinde lumina uptorului.
2
MLTF
(menþinerea la cald)
35C
Pentru a menþine constantã temperatura,
la 35°C sau a 60°C.
3 STATICÃ 200C
Pentru a gãti alimente pe un singur nivel.
Pre-încãlzire.
4
PATISERIE
(staticã + ventilator)
175C
Pentru a gãti alimente la douã nivele, la
aceeiaºi temperaturã.
5 VENTILATOR 160C
Pentru a gãti pe mai multe nivele, la
aceeiaºi temperaturã.
6 TURBOFAN 160C
Pentru a gãti: torturi de fructe de mari
dimensiuni, legume umplute, budinci cu
carne carne de pasãre.
7 FRIGARE 3
Pentru a frige mici bucãþi de carne,
prãjirea pâinii etc.
8
TURBOGRILL
(frigare + ventilator)
3 Pentru a frige bucãþi de carne mari.
9 PROGRAMARE P1 Pentru a coace pizza, pâine, lipie.
10
AUXILIARÃ 200C Pentru pre-încãlzirea rapidã a cuptorului.
Primul
Ultimul
PROSPECT CU DESCRIEREA PRODUSULUI SHEET
Butoane de apãsat
Pentru a folosi acest tip de buton, apãsaþi în centrul sãu.
Rotiþi butonul pe poziþia doritã.
Odatã ce gãtitul este terminat, rotiþi butonul înapoi pe poziþia stins ºi apãsaþi-l pentru a restabili
reglajul sãu iniþial.
PENTRU DESCRIEREA MODULUI DE ÎNTREBUINÞARE A CUPTORULUI, CONSULTAÞI
PROSPECTUL CU DESCRIEREA PROGRAMATORULUI.
TABELUL FUNCÞIILOR MAªINII DE GÃTIT
Simbolul
funcþiei
Funcþie
Descrierea funcþiei
(vezi detaliile în Manualul Utilizatorului)
Menþinerea la cald Temperaturã constantã la 60°C.
Zonã dublã
Pentru mãrirea zonei de încãlzire a zonei de gãtit ovale
sau dreptunghiulare.
ICP (Initial Cooking Phase)
ToPentru a accelera încãlzirea zonelor de gãtit
selecþionate.
Fierbere rapidã Pentru a fierbe apa foarte repede.
Încãlzire blîndã Temperaturã constantã la 35°C.
1-10 Nivele de putere -
APRINDEREA CUPTORULUI
Cînd cuptorul este conectat prima datã la sursa de curent electric sau reconectat dupã o cãdere
a tensiunii, pe afiºaj va apare .
Pentru a pune în funcþiune cuptorul:
rotiþi
butonul 1
cu reperul în sus aºa cum este arãtat în Fig.1 din Prospectul de Descriere
a Programatorului .
apãsaþi pe
Butonul 2
. Pe afiºaj va apare --:--.
5019 100 54483
1. Buton selector: pentru a selecþiona funcþiile cuptorului.
2. Buton pentru a fixa: ora, timpul de gãtit, ora la care timpul de coacere trebuie sã se termine,
temperatura, nivelele de putere ºi felurile de gãtit (Funcþia
P
).
3. Buton pentru selecþia ºi confirmarea diverseleor operaþiuni (se acþioneazã doar printr-o singurã
apãsare).
4. Buton pentru selecþionarea funcþiilor speciale Rumenire ºi Menþinere la cald .
5. Buton de comandã pentru partea frontalã, stânga a zonei de gãtit * 0 1 ...10
6. Buton de comandã pentru partea posterioarã, stânga a zonei de gãtit * 0 1 ...10
7. Buton de comandã pentru partea posterioarã, dreaptã a zonei de gãtit * 0 1 ...10
__
8. Buton de comandã pentru partea frontalã, dreaptã a zonei de gãtit * 0 1 ...10
__
*) Butoanele de comandã ale maºinii de gãtit nu sînt interschimbabile. Dupã efectuarea operaþiilor de
curãþare ºi întreþinere, acestea trebuie sã fie puse din nou pe poziþiile lor originale.
AKZ 285
RO
Notã:
Cînd gãtiþi carnea folosind funia staticã ºi ventilator, se
recomandã ºi utilizarea funcþieiRumenire (de la nivelul 1 pînã la 3).
ALIMENT Funcþie
Pre-încãlzire
(10 minute)
Nivel
(de la partea
inferioarã)
Temperaturã
(°C)
Timp de
gãtit
(minute)
CARNE
Miel, Caprã,
Berbec
3
X 2 200 60 - 80
5
X 2 190 70 - 90
4
X 2 190 60 - 80
Fripturã
(viþel, porc, vitã)
(fig.1)
3
X 2 200 70 - 90
5
- 2 190 60 - 80
4
- 2 190 60 - 80
Pui, Iepure
Raþã
3
X 2 200 70 - 80
5
- 2 190 60 - 70
4
- 2 190 70 - 80
Curcan (fig.6) +
nivelul 3 rãjire/
rumenire
3
X 1 200 160 - 180
5
X 1 190 150 - 180
4
X 1 190 150 - 180
Gîscã
(2 kg)
3
X 2 200 120 - 130
5
X 2 190 100 - 120
4
X 2 190 110 - 120
Peºte
(întreg)
(1-2 kg)
peºte teleosten,
biban, ton,
somon, pãstrãv
3
X 2 200 60 - 70
5
- 2 - 3 190 65 - 75
4
- 2 - 3 190 60 - 70
Peºte
(COTLETE)
(1 kg)
peºte sabie,
ton, somon, cod
3
X 2 200 45 - 55
5
- 3 190 50 - 55
4
X 2 190 45 - 55
ALIMENT Funie
Pre-încãlzire
(10 minute)
Nivel
(de la partea
inferioarã)
Temperaturã
(°C)
Timp de
gãtit
(minute)
LEGUME
Ardei umpluþi
6
X 2 200 50 - 60
3
X 2 190 35 - 45
5
- 2 180 55 - 60
4
- 2 190 50 - 60
Roºii umplute
3
X 2 200 50 - 55
5
- 2 180 50 - 60
4
- 2 190 35 - 45
Cartofi copþi
3
X 2 200 40 - 50
5
- 2 190 45 - 50
4
- 2 190 45 - 50
Legume crude au
gratin
(de esemplu:
chimen dulce,
varzã,
sparanghel, þelinã)
3
X 2 200 35 - 45
5
- 3 180 40 - 50
4
- 2 190 40 - 50
TABELUL TIMPULUI DE TIT
AL ALIMENTELOR PENTRU FUNIA FRIGARE
ALIMENT Funcþie
Pre-încãlzire
(5 minute)
Nivel
(de la partea
inferioarã)
Nivel de
Prãjire/
Rumenire
Timp de
gãtit
(minute)
Muºchi de vacã
7
X 4 5 35 - 45
Cotlete
7
X 4 5 30 - 40
Cîrnaþi
7
X 4 5 30 - 40
Porc bucãþi
7
X 4 5 25 - 35
Peºte
7
X 4 5 30 - 40
Pulpe de pui
7
X 4 5 35 - 40
Chebab
7
X 4 5 30 - 35
Costiþã
7
X 4 5 20 - 35
Jumãtãþi întregi
de pui
7
X 3 5 45 - 50
Jumãtãþi
întregi de pui
8
- 3 5 45 - 55
Pui întreg
8
- 3 5 60 - 70
Fripturã
(de porc, de
vacã)
8
- 3 5 75 - 90
Raþã
8
- 2 5 80 - 90
Pulpã de miel
8
- 3 5 90 - 120
Fripturã de vacã
8
- 3 5 90 - 120
Cartofi coi
8
- 3 5 40 - 50
Cotlete
de peºte sabie
8
- 3 5 35 - 45
ALIMENT Funcþie
Pre-
încãlzire
(10 minute)
Nivel
(de la partea
inferioarã)
Temperaturã
(°C)
Timp de
gãtit
(minute)
DULCIURI,
PRÃJITURI
ETC.
Prãjituri care
cresc (pufoase)
3
X 2 160 30 - 40
5
- 3 150 35 - 45
4
- 3 160 30 - 40
Plãcinte umplute
(cu brînzã)
3
- 2 180 90 - 95
5
- 2 160 70 - 80
4
- 2 170 90 - 95
Tarte
3
X 2 180 25 - 35
5
- 3 180 45 - 50
4
- 2 180 30 - 40
ªtrudel cu mere
3
X 2 200 40 - 45
5
X 3 200 45 - 50
4
- 2 180 45 - 50
Biscuiþi
3
X 2 180 20 - 30
5
- 1 - 3 160 30 - 40
4
- 2 - 4 180 25 - 35
Foietaj
(pentru plãcinte
cu cremã
3
X 2 - 4 190 25 - 35
5
X 1 - 3 180 40 - 50
4
X 2 - 4 190 30 - 40
Plãcinte
3
X 2 200 50 - 55
5
X 3 180 55 - 60
4
X 2 200 40 - 50
Lasagne
3
X 2 200 45 - 55
5
- 2 190 45 - 55
6
- 2 190 45 - 55
Plãcinte cu fructe
(de exemplu:
cu ananas, cu
piersici
3
X 2 200 35 - 45
5
- 2 180 45 - 50
4
- 2 180 40 - 50
Bezele
3
X 2 90 120 - 150
5
- 1 - 3 80 150 - 180
4
- 2 - 4 100 120 - 150
Volovan
3
X 2 200 15 - 25
5
X 1 - 3 190 25 - 30
4
X 2 - 4 200 20 - 30
Sufleuri
3
X 2 190 30 - 40
5
- 2 180 55 - 65
4
X 2 190 40 - 50
TABELELE CU TIMPUL DE TIT AL ALIMENTELOR
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKZ 285/NB Program Chart

Tip
Program Chart
Acest manual este potrivit și pentru