Whirlpool AKZ 103 NB Program Chart

Tip
Program Chart

Acest manual este potrivit și pentru

AKZ 103 PROSPECTUL CU DESCRIEREA PRODUSULUI
RO
5019 310 54701
Primul-Ultimul...
poziþia rafturilor
1.Panoul de comenzi
2.Ventilator de rãcire* (nu este vizibil)
3.Element de încãlzire superior (poate fi coborât)
4.Lumina cuptorului
5.Ventilator
6.Element de încãlzire inferior (nu este vizibil)
7.Balamalele uºii cuptorului
8.Uºa cuptorului
*N.B.:
Ventilatorul se pune în funcþiune doar atunci când cuptorul a
atins o anumitã temperaturã.
Dupã ce cuptorul se opreºte, ventilatorul poate continua sã
funcþioneze pe durata de timp necesarã pentru a asigura o rãcire
adecvatã.
Important:
un set suplimentar ce constã dintr-un geam al uºii
cuptorului ºi componentele respective pentru montare, este
disponibil la Serviciul de Asistenþã Tehnicã. Utilizarea setului reduce
temperatura suprafeþei exterioare a cuptorului ºi este strict
recomandatã utilizarea acestuia în cazul în care în casã existã copii.
Cod Nr. 4819 310 39186.
ACESORII
Grãtar Tavã de scurgere a grãsimii
Tavã de coacere
PENTRU DESCRIEREA MODULUI DE ÎNTREBUINÞARE A CUPTORULUI, CONSULTAÞI PROSPECTUL
CU DESCRIEREA PROGRAMATORULUI.
TABELUL FUNCÞIILOR CUPTORULUI
Simbolul
funcþiei
Funcþie
Temperaturã / Nivel
prereglat
Descrierea funcþiei
(vezi detaliile în Manualul Utilizatorului)
0 CUPTOR STINS - -
LUMINA CUPTORULUI - Pentru a aprinde lumina cuptorului.
MLTF
(Menþinerea cãldurii)
35C
Pentru a menþine constantã temperatura,
la 35°C sau 60°C.
STATICÃ 200C
Pentru a gãti alimentele pe un singur nivel.
Preîncãlzirea.
PATISERIE
(Staticã+Ventilator)
175C
Pentru a gãti alimente pe douã nivele,
la aceeaºi temperaturã.
FRIGERE 3
Pentru a frige mici cantitãþi de carne, prãjirea
pâinii etc...
GRÃTAR-TURBO
(Frigere+Ventilator)
3 Pentru a frige mari bucãþi de carne.
PROGRAMUL P1 Pentru coacerea pizzei, pâinii, lipiei.
Primul
Ultimul
APRINDEREA CUPTORULUI
Când cuptorul este conectat pentru prima datã la sursa de curent electric sau reconectat dupã o cãdere a
tensiunii,pe panoul luminos apare ]^.
Pentru a pune cuptorul în funcþiune:
rotiþi
butonul 1
pe poziþia
0
.
apãsaþi pe
butonul 2
. Afiºajul va indica --:--.
1. Buton selector: pentru a alege funcþiile cuptorului.
2. Buton pentru selectarea ºi confirmarea diverselor operaþii (se acþioneazã doar printr-o singurã apãsare).
3. Buton pentru a fixa: ora, durata de coacere, ora la care coacerea trebuie sã se termine, temperaturile ºi
nivelele de putere (Funcþia
P
).
2
13
NOTÃ:
când gãtiþi carnea folosind ventilatorul ºi funcþia staticã,
se recomandã ºi folosirea funcþieiPrãjire (de la nivelul 1 pânã
la 3).
ALIMENT Funcþie
Preîncãlzire
(10 minute)
Nivel (de
la partea
inferioarã)
Tempe-
ratura
(°C)
Durata
de
coacere
(minute)
CARNE
Miel,
caprã,
berbec
X 2 200 60 - 80
X 2 190 60 - 80
Fripturã
(viþel, porc, vacã)
(kg. 1)
X 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
Pui,
iepure,
raþã
X 2 200 70 - 80
- 2 190 70 - 80
Curcan
(kg. 6) + nivelul 3
prãjire
X 1 200 160 - 180
X 1 190 150 - 180
Gâscã (2 Kg)
X 2 200 120 - 130
X 2 190 110 - 120
PEªTE (ÎNTREG)
(1-2 kg)
Peºte teleostan,
biban, ton,
somon, pãstrãv
X 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 60 - 70
PEªTE
(COTLETE)
(1 kg.)
Peºte sabie, ton,
somon, cod
X 2 200 45 - 55
X 2 190 45 - 55
ALIMENT Funcþie
Prncãlzire
(10 minute)
Nivel (de
la partea
inferioarã)
Tempe-
ratura
(°C)
Durata
de
coacere
(minute)
LEGUME
Ardei umpluþi
X 2 190 35 - 45
- 2 190 50 - 60
Roºii umplute
X 2 200 50 - 55
- 2 190 35 - 45
Cartofi copþi
X 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
Legume crude
gratinate
(de exemplu:
chimen dulce,
varzã,
sparanghel,
þelinã)
X 2 200 35 - 45
- 2 190 40 - 50
ALIMENT Funcþie
Preîncãlzire
(5 minute)
Nivel
(de la
partea
inferioarã)
Nivel de
rumenire
Durata
de
coacere
(minute)
Muºchi de vacã X 4 5 35 - 45
Cotlete X 4 5 30 - 40
Cârnaþi X 4 5 30 - 40
Porc bucãþi X 4 5 25 - 35
Peºte X 4 5 30 - 40
Pulpe de pui X 4 5 35 - 40
Chebab X 4 5 30 - 35
Costiþã X 4 5 20 - 35
Pui jumãtãþi X 3 5 45 - 50
Pui jumãtãþi - 3 5 45 - 55
Pui întreg - 3 5 60 - 70
Fripturã
(porc, vacã)
- 3 5 75 - 90
Raþã - 2 5 80 - 90
Pulpã de miel - 3 5 90 - 120
Fripturã de vacã - 3 5 90 - 120
Cartofi copþi - 3 5 40 - 50
Cotlete de peºte
sabie
- 3 5 35 - 45
TABELUL CU DURATELE DE COACERE ALE
ALIMENTELOR PENTRU FUNIA FRIGERE
ALIMENT Funcþie
Preîncãlzire
(10 minute)
Nivel (de
la partea
inferioarã)
Tempe-
ratura
(°C)
Durata
de
coacere
(minute)
DULCIURI,
PRÃJITURI
ETC.
Prãjituri care
cresc (pufoase)
X 2 160 30 - 40
- 3 160 30 - 40
Plãcinte umplute
(cu brânzã)
- 2 180 90 - 95
- 2 170 90 - 95
Tarte
X 2 180 25 - 35
- 2 180 30 - 40
ªtrudel cu mere
X 2 200 40 - 45
- 2 180 45 - 50
Biscuiþi
X 2 180 20 - 30
- 2 - 4 180 25 - 35
Foietaj
X 2 - 4 190 25 - 35
X 2 - 4 190 30 - 40
Plãcinte cu
cremã
X 2 200 50 - 55
X 2 200 40 - 50
Lasagne X 2 200 45 - 55
Plãcinte cu
fructe
de exemplu cu
ananas, piersici
X 2 200 35 - 45
- 2 180 40 - 50
Bezele
X 2 90 120 - 150
- 2 - 4 100 120 - 150
Pateuri umplute
X 2 200 15 - 25
X 2 - 4 200 20 - 30
Sufleuri
X 2 190 30 - 40
X 2 190 40 - 50
TABEL CU DURATELE DE COACERE ALE ALIMENTELOR
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKZ 103 NB Program Chart

Tip
Program Chart
Acest manual este potrivit și pentru