Whirlpool AKZ 287 IX Program Chart

Tip
Program Chart
AKZ 287 PROSPECTUL CU DESCRIEREA PRODUSULUI
RO
5019 310 54011
Primul-Ultimul...
poziþia rafturilor
1. Panoul de Comandã
2. Ventilator de rãcire* (nu este vizibil)
3. Element de încãlzire superior (poate fi coborât)
4. Lumina cuptorului
5. Element de încãlzire circular (nu este vizibil)
6. Ventilator
7. Element de încãlzire inferior (nu este vizibil)
8. Balamalele uºii cuptorului
9. Uºa de rãcire a cuptorului
*N.B.:
Ventilatorul se pune în funcþiune doar atunci când cuptorul a atins
o anumitã temperaturã. Dupã ce cuptorul se opreºte, ventilatorul poate
continua sã funcþioneze pe durata de timp necesarã pentru a asigura o
rãcire adecvatã.
ACCESORII
Butoane de apãsat
Pentru a folosi acest tip de buton, apãsaþi în centrul sãu.
Rotiþi butonul pe poziþia doritã.
Odatã ce gãtitul este terminat, readuceþi butonul la loc pe poziþia marcatã cu 0 ºi apãsaþi din nou pentru a
restabili reglajul sãu iniþial.
TABELUL FUNCÞ IILOR SUPRAFEÞ EI DE GÃTIT
PENTRU O DESCRIERE A MODULUI DE ÎNTREBUINÞARE A CUPTORULUI, VÃ RUGÃM
SÃ CONSULTAÞI PROSPECTUL CU DESCRIEREA PROGRAMATORULUI.
TABELUL FUNCÞ IILOR CUPTORULUI
Funcþie
Funcþie
Temperaturã / Nivel
pre-reglat
Descrierea funcþiei
(vezi detaliile în manualul
utilizatorului)
Simbol Nr.
CUPTOR STINS -
-
LUMINA CUPTORULUI -
Pentru a aprinde lumina cuptorului.
2
MLTF
(Menþinerea la Cald)
35C
Pentru a menþine constantã temperatura,
la 35°C sau 60°C.
3 STATICÃ 200C
Pentru a gãti alimentele pe un singur
nivel. Pre-încãlzirea.
4
PATISERIE
(Staticã+Ventilator)
175C
Pentru a gãti alimente la douã nivele, la
aceeaºi temperaturã.
5 VENTILATOR 160C
Pentru a gãti pe mai multe nivele,
la aceeaºi temperaturã.
6 TURBO-VENTILATOR 160C
Pentru a gãti: torturi de fructe de mari
dimensiuni, legume umplute, budinci cu
carne sau peºte, carne de pasãre.
7 FRIGARE 3
Pentru a frige mici cantitãþi de carne,
prãjirea pâinii, etc.
8
GRÃTAR-TURBO
(Frigare+Ventilator)
3
Pentru a frige mari bucãþi de carne.
9 PROGRAMUL P1
Pentru coacerea pizzei, pâinii, lipiei.
10 AUXILIARÃ 200C
Pentru pre-încãlzire rapidã a cuptorului.
Grãtar
Tavã de copt
Tavã de scurgere a grãsimii
Panouri catalitice
Simbolul funcþiei Funcþie
Descrierea funcþiei
(vezi detaliile în manualul utilizatorului)
MENÞINEÞI CALD Temperaturã constantã, 60°C.
ZONÃ DUBLÃ
Pentru a mãri zona încãlzitã a celei de-a doua pãrþi ale
zonelor de gãtit ovale sau dreptunghiulare.
ICP (Faza de Coacere Iniþialã) Pentru a accelera încãlzirea zonei de gãtit selecþionatã.
FIERBERE RAPIDÃ Pentru a fierbe apa repede.
ÎNCÃLZIRE TREPTATÃ Temperaturã constantã, 35°C.
1-10 NIVELE DE PUTERE -
APRINDEREA CUPTORULUI
Când cuptorul este conectat pentru prima datã la sursa de curent electric sau reconectat dupã o cãdere
a tensiunii,
pe panoul luminos apare  .
Pentru a pune cuptorul în funcþiune:
Rotiþi
butonul 1
cu semnul deasupra aºa cum e indicat în fig. 1 sau în prospectul programatorului.
Apãsaþi pe
butonul 3
.
Afiºajul va indica --:--
.
1. Buton selector: pentru a alege funcþiile cuptorului.
2. Buton pentru a regla: ora, durata de coacere, ora la care coacerea trebuie sã se termine,
temperaturile ºi nivelele de putere (Funcþia
P
).
3. Buton pentru selecþionarea ºi confirmarea diverselor operaþii (se acþioneazã doar printr-o singurã apãsare).
4. Buton pentru selecþionarea funcþiilor speciale: Rumenire ºi Menþinerea Cãldurii .
5. Buton de comandã pentru partea frontalã, stânga a zonei de gãtit* 0 1 ...10
6. Buton de control pentru partea posterioarã, stânga a zonei de gãtit* 0 1 ...10
7. Buton de comandã pentru partea posterioarã, dreaptã a zonei de gãtit* 0 1 ...10
8. Buton de comandã pentru partea frontalã, dreaptã a zonei de gãtit* 0 1 ...10
*) Butoanele de comandã ale suprafeþei de gãtit nu sunt interschimbabile. Dupã efectuarea operaþiunilor de curãþare sau întreþinere , ace
s
trebuie sã fie repuse pe poziþiile lor iniþiale.
Primul
Ultimul
TABELUL CU DURATELE DE COACERE ALE ALIMENTELOR PENTRU FUNCÞIA FRIGARE
TABEL CU TIMPURILE DE GÃTIT ALE ALIMENTELOR
NOTÃ:
Când coaceþi carnea folosind funcþiile de ventilare ºi funcþia staticã, se recomandã ºi folosirea
funcþiei ""Rumenire"" (de la nivelul 1 pânã la 3).
ALIMENT Funcþie
Pre-încãlzire
(5 min.)
Nivel
(de la partea
inferioarã)
Nivel
rumenire
Durata de
coacere
(minute)
Muºchi de vacã
7
X 4 5 35 - 45
Cotlete
7
X 4 5 30 - 40
Cârnaþi
7
X 4 5 30 - 40
Porc bucãþi
7
X 4 5 25 - 35
Peºte
7
X 4 5 30 - 40
Pulpe de pui
7
X 4 5 35 - 40
Chebab
7
X 4 5 30 - 35
Costiþã
7
X 4 5 20 - 35
Pui jumãtãþi
7
X 3 5 45 - 50
Pui jumãtãþi
8
- 3 5 45 - 55
Pui întreg
8
- 3 5 60 - 70
Fripturã
(porc, vacã)
8
- 3 5 75 - 90
Raþã
8
- 2 5 80 - 90
Pulpã de miel
8
- 3 5 90 - 120
Fripturã de vacã
8
- 3 5 90 - 120
Cartofi copþi
8
- 3 5 40 - 50
Cotlete de peºte sabie
8
- 3 5 35 - 45
ALIMENT Funcþie
Pre-încãlzire
(10 minute)
Nivel (de la partea
inferioarã)
Temperatura
(°C)
Timp de gãtit
(minute)
CARNE
Miel,
Caprã,
Berbec
3
X 2 200 60 - 80
5
X 2 190 70 - 90
4
X 2 190 60 - 80
Fripturã
(Viþel, Porc, Vacã)
(kg. 1)
3
X 2 200 70 - 90
5
- 2 190 60 - 80
4
- 2 190 60 - 80
Pui,
Iepure,
Raþã
3
X 2 200 70 - 80
5
- 2 190 60 - 70
4
- 2 190 70 - 80
Curcan (kg. 6) + nivelul 3
rumenire
3
X 1 200 160 - 180
5
X 1 190 150 - 180
4
X 1 190 150 - 180
Gâscã (2 Kg)
3
X 2 200 120 - 130
5
X 2 190 100 - 120
4
X 2 190 110 - 120
PEªTE (ÎNTREG)
(1-2 kg)
Peºte teleostan, Biban, Ton,
Somon, Pãstrãv
3
X 2 200 60 - 70
5
- 2 - 3 190 65 - 75
4
- 2 - 3 190 60 - 70
PEªTE (COTLETE)
(1 kg.)
Peºte sabie, Ton,
Somon, Cod
3
X 2 200 45 - 55
5
- 3 190 50 - 55
4
X 2 190 45 - 55
ALIMENT Funcþie
Pre-încãlzire
(10 minute)
Nivel (de la
partea inferioarã)
Temperatura
(°C)
Durata de coacere
(minute)
LEGUME
Ardei umpluþi
6
X 2 200 50 - 60
3
X 2 190 35 - 45
5
- 2 180 55 - 60
4
- 2 190 50 - 60
Roºii umplute
3
X 2 200 50 - 55
5
- 2 180 50 - 60
4
- 2 190 35 - 45
Cartofi copþi
3
X 2 200 40 - 50
5
- 2 190 45 - 50
4
- 2 190 45 - 50
Legume crude au gratin (de
exemplu: Chimen dulce,
Varzã, Sparanghel, Þelinã)
3
X 2 200 35 - 45
5
- 3 180 40 - 50
4
- 2 190 40 - 50
ALIMENT Funcþie
Pre-încãlzire
(10 minute)
Nivel (de la partea
inferioarã)
Temperatura
(°C)
Durata de coacere
(minute)
DULCIURI, PRÃJITURI ETC.
Prãjituri care cresc (pufoase)
3
X 2 160 30 - 40
5
- 3 150 35 - 45
4
- 3 160 30 - 40
Plãcinte umplute
(cu brânzã)
3
- 2 180 90 - 95
5
- 2 160 70 - 80
4
- 2 170 90 - 95
Tarte
3
X 2 180 25 - 35
5
- 3 180 45 - 50
4
- 2 180 30 - 40
ªtrudel cu mere
3
X 2 200 40 - 45
5
X 3 200 45 - 50
4
- 2 180 45 - 50
Biscuiþi
3
X 2 180 20 - 30
5
- 1 - 3 160 30 - 40
4
- 2 - 4 180 25 - 35
Foietaj
3
X 2 - 4 190 25 - 35
5
X 1 - 3 180 40 - 50
4
X 2 - 4 190 30 - 40
Plãcinte cu cremã
3
X 2 200 50 - 55
5
X 3 180 55 - 60
4
X 2 200 40 - 50
Lasagne
3
X 2 200 45 - 55
5
- 2 190 45 - 55
6
- 2 190 45 - 55
Plãcinte cu fructe
de exemplu. cu Ananas,
Piersici
3
X 2 200 35 - 45
5
- 2 180 45 - 50
4
- 2 180 40 - 50
Bezele
3
X 2 90 120 - 150
5
- 1 - 3 80 150 - 180
4
- 2 - 4 100 120 - 150
Volovan
3
X 2 200 15 - 25
5
X 1 - 3 190 25 - 30
4
X 2 - 4 200 20 - 30
Sufleuri
3
X 2 190 30 - 40
5
- 2 180 55 - 65
4
X 2 190 40 - 50
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKZ 287 IX Program Chart

Tip
Program Chart