32
- Deblocaţi braţul pentru a-l rabata,
apăsând pe butonul
- Montaţi mixerul, prevăzut cu telurile
de frământat sau de bătut, pe braţul
pivotant, până când auziţi un clic
• Conectaţi aparatul la priză:
- Aparatul dumneavoastră este
prevăzut cu viteze şi cu o funcţie
turbo. Începeţi întotdeauna să
mixaţi sau să frământaţi pe poziţia
apoi pe
- Pentru a frământa aluaturi tari şi
consistente, vă recomandăm să
lucraţi doar pe poziţia
- De asemenea, puteţi să creşteţi
viteza, selectând funcţia turbo
Vă recomandăm, totuşi, să nu o
utilizaţi decât pentru scurt timp
(maximum 30 s pentru aluaturile
consistente).
• După ce aţi terminat operaţiunea,
puneţi selectorul de viteză pe
poziţia
• Deconectaţi de la priză şi acţionaţi
butonul de deblocarepentru a
ridica braţul pivotant. Apăsaţi apoi
pe butonul de blocare al mixerului
pentru a scoate mixerul din suport.
• Apăsaţi apoi pe butonul de eliberare
pentru a elibera telurile de bătut
sau de frământat.
• Verificaţi ca aparatul să fie
deconectat de la priză, ca selectorul
de viteză să fie pe poziţia şi
ca telurile de bătut sau de frământat
să fie scoase din aparat.
• Ridicaţi trapa situată în spatele
aparatului şi înşurubaţi fără a forţa
piciorul de mixare în sens
invers acelor de ceas până
când se aude clic.
• Conectaţi aparatul la priză:
- Introduceţi piciorul de mixare în
preparat înainte de a pune aparatul
în funcţiune, în acest fel veţi evita
împroşcarea.
- Puneţi în funcţiune cu ajutorul
selectorului de viteză
mai întâi pe poziţia 1, apoi pe
. Folosiţi funcţia Turbo
dacă reţeta necesită mai multă
putere.
- Înainte de a scoate piciorul de
mixare din preparat, opriţi aparatul
(veţi evita împroşcarea).
• Când aţi oprit, pe poziţia
deconectaţi aparatul şi deşurubaţi