2
TABELE DE COACERE
Alimente Funcţie Preîncălzire
Grătarul
(numărat de
jos în sus)
Temperatură
(°C)
Durata de
coacere
(min.)
Carne
Miel, ied, berbec X 2 200 90-110
Viţel, văcuţă, porc X 2 200 90-110
Pui, iepure, raţă X 2 200 70-80
Curcan (3-5 kg) X 2 210 160-180
Gâscă (2 kg) X 2 210 100-130
Pește (1 kg)
Crap, știucă, ton, somon,
merlucius
X 2 200 60-80
Pește (<1 kg - bucăţi)
Pește spadă, somn, ton
X 2 190 50-60
Legume
Ardei, roșii, cartofi copţi
X 2 190 50-60
Dulciuri - prăjituri
Torturi dospite
X 2 180 40-50
Torturi umplute cu brânză X 2 190 60-90
Tartă cu fructe X 2 190 40-50
Ștrudel, clătite X 2 200 50-60
Biscuiţi, covrigi, pișcoturi X 2 180 20-30
Choux ŕ la crčme, rulade X 2 180 35-45
Plăcinte sărate, prăjituri cu
fructe, de ex. ananas, piersici
X 2 200 50-60
Lasagne, cartofi gratinaţi,
macaroane umplute, budinci
de paste făinoase
X 2 200 40-50
Pâine X 2 210 30-40
Pizza X 2 225 15-20
Vol-au-vent X 2 210 20-30
Sufleu X 2 200 40-50
Notă: Duratele și temperaturile de coacere au caracter pur orientativ.
Alimente Funcţie Preîncălzire
Grătarul
(numărat de
jos în sus)
Temperatură
(°C)
Durata de
coacere
(min.)
Sandvișuri X 3-4 200-225 10-15
Antricoate X 3-4 200-225 30-40
Șniţele X 3-4 200-225 30-40
Cârnaţi X 3 200-225 30-40
Friptură la grătar X 3 200-225 30-40
Pește (bucăţi) X 3 200-225 30-40
Copane de pui X 3 200-225 40-50
Frigărui X 3 200-225 40-50
Cotlete X 3 200-225 40-50
1/2 pui X 3 200-225 40-50