OUTDOORCHEF Easy 480 C Manualul utilizatorului

Categorie
Grătare
Tip
Manualul utilizatorului

Acest manual este potrivit și pentru

3
BRUkSANVISNINg 74
Läs de här enkla instruktionerna innan du börjar använda den OUTDOORCHEF här grillen –
annars kanske du aldrig kommer underfund med hur duktig du är på att grilla.
VOd k OBSLUzE 81
Před uvedením kulového grilu na dřevěné uhlí OUTDOORCHEF do provozu si prosím
pozorně přečtěte tento návod.
INSTRUkCjA OBSłUgI 88
Przed uruchomieniem grilla kulistego OUTDOORCHEF na węgiel drzewny prosimy o
dokładne zapoznanie się z niniejszą instrukcją.
INSTRUCțIUNI dE UTILIzARE 95
Înainte de a pune în funcţiune grătarul dumneavoastră cu recipient sferic OUTDOORCHEF,
încălzit cu cărbune vegetal, citiţi cu atenţie acest manual de utilizare.
SV
CZ
PL
RO
95
INSTRUCțIUNI dE UTILIzARE
Citii cu atenie aceste instruciuni înainte de a pune în funciune grătarul dvs. cu bazin sferic cu mangal, tip OUTDOORCHEF.
Păstrai manualul de utilizare într-un loc sigur. Acesta conine informaii importante privind sigurana, utilizarea și întreinerea.
ATENȚIE: Grătarul cu bazin sferic cu mangal OUTDOORCHEF nu trebuie folosit ca şi vatră pentru foc.
INSTRUCțIUNI dE SIgURANțĂ
Nerespectarea acestor instrucţiuni de siguranţă şi a măsurilor de prevedere poate duce la răniri grave. De aceea, înainte de punerea în
funcţiune a grătarului dvs., citiţi cu atenţie toate indicaţiile cuprinse în aceste instrucţiuni.
• Nu folosiţi în spaţii închise!
• Nu lăsai grătarul nesupravegheat în timpul funcionării.
• Înainte de utilizare, așezai grătarul, pe cât posibil, într-un loc ferit de vânt.
• Folosiţi numai substanţe de aprinderea grătarului din comerţ şi respectaţi indicaţiile de pe ambalaj.
• ATENȚIE! Pentru aprindere sau reaprindere nu folosiţi spirt sau benzină! Folosiţi doar ajutoare de aprindere conform EN 1860-3!
• Nu adăugaţi niciodată lichid de aprindere sau cărbune îmbibat cu lichide de aprindere peste cărbunele fierbinte sau cald.
• Păstrai o distană de sigurană de 1,5 m faă de materialele inflamabile.
• ATENȚIE! Ţineţi la distanţă copiii şi animalele de casă.
• ATENȚIE! Acest grătar se înfierbântă foarte tare şi nu trebuie mişcat în timpul funcţionării
• Aparatele care sunt echipate cu rotile nu vor fi deplasate pe suprafee denivelate sau peste praguri!
• Îndepărtaţi cenuşa numai după ce s-a răcit complet.
• În timpul prăjirii şi la reglarea deschiderilor pentru aer, purtaţi întotdeauna mănuşi de grătar.
• Purtaţi haine corespunzătoare. Mânecile lungi şi largi iau foc repede.
IMPORTANT:
Începeţi prin a nota numărul de fabricaţie al grătarului dumneavoastră cu recipient sferic, încălzit cu cărbune vegetal pe spatele acestui
manual de utilizare. Găsiţi numărul pe cadrul rulant al grătarului şi pe ambalaj. Numărul de fabricaţie este important pentru desfăşurarea
fără probleme a consultărilor, comenzilor de piese de schimb şi a eventualelor pretenţii de garanţie.
Codul articolului și o descriere a grătarului dvs. cu bazin sferic, cu gaz le putei găsi pe
Welcome Card, care este inclus în setul de documente.
Numărul de serie și codul articolului sunt importante pentru a nu avea probleme la obinerea de informaii, la comandarea pieselor de
schimb și în cazul eventualelor reclamaţii de garanie. Păstrai manualul de utilizare într-un loc sigur. Acesta conine informaii importante
privind sigurana, utilizarea și întreinerea.
LOGIN CARD
RO
OUTDOORCHEF.COM
96 97
MĂSURI ÎNAINTE dE ÎNCĂLzIRE
• Aşezaţi grătarul cu bazin sferic cu mangal OUTDOORCHEF pe o bază dreaptă şi sigură.
• Înainte de aprinderea cărbunelui, aveţi grijă de cuva pentru cenuşă să fie introdusă corect şi toate fantele de aerisire să fie deschise. Poziţia
deschiderilor de aerisire inferioare se poate vedea printr-o indicaţie pe cuva pentru cenuşă.
• Căldura poate fi reglată fără probleme prin deschiderea şi închiderea deschiderilor pentru ventilaţie: deschiderea măreşte temperatura, iar
închiderea o micşorează.
• OUTDOORCHEF recomandă: folosiţi cuburi de aprindere din comerţ şi hârtie pentru încălzirea grătarului, în locul lichidului de aprindere.
• Pentru a atinge o căldură ridicată şi constantă, OURDOORCHEF recomandă folosirea brichetelor de mangal de calitate în locul cărbunelui
obişnuit. Pe acestea, depozitaţi-le într-un loc uscat.
• Pentru grătarul cu bazin sferic cu mangal OUTDOORCHEF folosiţi următoarele cantităţi de umplere pentru pornire:
ÎNCĂLzIREA pENTRU gRĂTARE CU CĂRBUNE CU gRĂTAR dE ApRINdERE
1. Înainte de aprinderea focului, îndepărtaţi tot ce este în interiorul grătarului (grilajul, pâlnia, cuva de zeamă, grălajul pentru cărbune) pentru a
exista suficient aer şi, astfel, să se asigure o putere optimă de ardere.
2. Introduceţi micul grilaj de aprindere, încărcaţi-l cu mici cuburi de aprindere din comert şi aprindeţi-le
. Nu folosiţi lichide, cum ar fi benzină, spirt
sau alte ajutoare de ardere lichide. Nu adăugaţi niciodată lichid de aprindere sau cărbune îmbibat cu acesta peste cărbunele fierbinte sau cald.
3. Acum aşezaţi grilajul pentru cărbune şi acoperiţi-l cu brichete (pentru aceasta vezi cantitatea de umplere pentru pornire din capitolul
MĂSURI ÎNAINTE DE ÎNCĂLZIRE)
. Aveţi grijă ca brichetele să nu stea pe sferă.
4. Lăsaţi cărbunele să ardă cu capacul deschis cca. 30-45 minute, până când arde incandescent, uniform şi este înconjurat de un strat alb.
Abia acum începeţi prăjirea.
420
250 grame
480
500 grame
570
850 grame
97
ÎNCĂLzIREA pENTRU gRĂTARE CU CĂRBUNE FĂRĂ gRĂTAR dE ApRINdERE
1. Înainte de aprinderea focului, îndepărtaţi următoarele piese din interiorul grătarului (grilajul, pâlnia, cuva de zeamă) pentru a exista suficient
aer şi, astfel, să se asigure o putere optimă de ardere.
2. Ăncărcaţi grilajul pentru cărbune cu mici cuburi de aprindere din comert şi aprindeţi-le
. Nu folosiţi lichide, cum ar fi benzină, spirt sau alte
ajutoare de ardere lichide. Nu adăugaţi niciodată lichid de aprindere sau cărbune îmbibat cu acesta peste cărbunele fierbinte sau cald.
3. Acoperiţi cuburile de aprindere cu brichete (pentru aceasta vezi cantitatea de umplere pentru pornire din capitolul MĂSURI ÎNAINTE DE
ÎNCĂLZIRE)
. Aveţi grijă ca brichetele să nu stea pe sferă.
4. Lăsaţi cărbunele să ardă cu capacul deschis cca. 30–45 minute, până când arde incandescent, uniform şi este înconjurat de un strat alb.
Abia acum începeţi prăjirea.
dOUĂ gRĂTARE ÎN UNUL: dATORITĂ SISTEMULUI UNIC dE pÂLNIE EASY SLIdE
Secretul cu cărbunele: el se umple numai pe o parte. Astfel se poate lucra în acelaşi grătar cu două zone de temperatură diferite.
Datorită sistemului de pâlnie EASY SLIDE, produsul pentru prăjit se mută cu o singură mişcare cu mâna, de la căldura directă la
căldura indirectă. Căldura poate fi reglată optim printr-o deschidere de ventilaţie din capac şi una din partea de jos a sferei.
Grilajul rabatabil facilitează o completare comodă cu cărbuni şi în timpul prăjirii.
CĂLDURĂ DIRECTĂ CĂLDURĂ INDIRECTĂ
Frigerea și fierberea directă La frigere, fierbere și coacere indirectă
Aduceţi pâlnia EASY SLIDE în poziţia în care
deschiderea să fie deasupra cărbunelui.
Distribuiţi produsul de prăjit direct peste deschidere.
Rotiţi deschiderea pâlniei EASY SLIDE de pe
cărbune şi închideţi capacul.
Întreaga suprafaţă a grătarului poate fi folosită
acum pentru prăjirea indirectă.
OUTDOORCHEF.COM
98 99
MANUAL dE UTILIzARE pENTRU gRĂTARUL CU CĂRBUNE CU BAzIN SFERIC
1. Împrăştiaţi cărbunele astfel încât să fie acoperită numai o jumătate a grilajului, iar cuva de zeamă să poată fi aşezată în mijloc. A doua
jumătate a grilajului trebuie să rămână liberă, pentru ca, în timpul prăjirii:
a. să se atingă o alimentare optimă cu aer astfel încât să se dezvolte o căldură maximă şi
b. să se poată selecta simplu şi rapid căldura directă sau cea indirectă prin rotirea grilajului
(pentru aceasta vezi DOUĂ GRĂTARE ÎN UNUL: DATORITĂ SISTEMULUI UNIC DE PÂLNIE EASY SLIDE)
2. Acum aşezaţi cuva de zeamă în mijlocul grilajului de cărbune şi umpleţi-o cu cantitatea dorită se lichid.
3. Abia apoi intriduceţi pâlnia şi grilajul grătarului. Aveţi grijă ca partea rabatabilă a grilajului să stea deasupra deschiderii pâlniei, astfel încât
cele două came de sub grilajul grătarului să poată fi introduse fără probleme în găurile din pâlnie prevăzute pentru ele.
4. Rotiţi deschiderea pâlniei astfel încât să stea deasupra cărbunelui care arde. Astfel obţineţi o circulaţie optimă a aerului. Abia acum începeţi
prăjirea.
5. Supravegheaţi permanent dezvoltarea căldurii în grătarul dvs. înainte de a mai completa cu cărbune. Este necesară o dozare atentă pentru a
putea ţine sub control creşterea temperaturii. Pentru a proteja produsul de prăjit şi grătarul, nu trebuie atinse temperaturi mai mari de 300° C
(626° F). Temperaturile prea mari pot deforma piesele grătarului.
6. Grilajul rabatabil al grătarului uşurează completarea cu cărbune în timpul prăjirii. Rotiţi grilajul grătarului astfel încât partea rabatabilă să
stea deasupra deschiderii pâlniei. Completaţi cu brichete şi aşteptaţi cca. 5–10 minute cu capacul deschis, până când acestea au ajuns la
incandescenţă.
99
RECOMANdĂRI ŞI TRUCURI
Cu căldură indirectă
• Bucăi de friptură mai mari sau pui întregi: Datorită pâlniei EASY SLIDE, bucăile mai mari de carne nu mai trebuie să fie întoarse în timpul
frigerii. Căldura cărbunelui incandescent se ridică pe pările interioare ale grătarului cu bazin sferic și se distribuie uniform pe toată sfera.
• Așezai mâncarea pregătită pentru grătar pe grilajul preîncălzit al grătarului peste partea închisă a pâlniei EASY SLIDE și închidei capacul.
Lăsai întotdeauna un spaiu între bucăile separate de carne.
• Prin închiderea capacului, mâncarea pregătită este uniform rumenită pe toate laturile și sucul rămâne în friptură.
• Pentru a nu lăsa nimic la întâmplare în ceea ce privește bucăile mai mari, vă recomandăm OUTDOORCHEF GOURMET CHECK – aparatul
de măsură pentru temperatura din mijlocul cărnii, pentru rezultate perfecte.
Cu căldură directă
• Bucăi de carne mai mici, cum sunt biftecul, cotletul și cârnaii: Mâncarea pregătită pentru grătar se poziţionează pe grilajul preîncălzit al
grătarului, deasupra părţii deschise EASY SLIDE și se prăjește puţin cu capacul deschis. Rotiţi EASY SLIDE în aşa fel încât mâncarea
pregătită să nu mai stea deasupra cărbunelui incandescent şi prăjiţi-o până la final cu capacul închis.
• Pentru a obine rezultate optime pentru alimentele prăjite rapid, vă recomandăm GRILAJUL DE FONTĂ TURNATĂ CU 2 PĂRŢI
de la OUTDOORCHEF.
• Nu aşezaţi capacul fierbinte al grătarului pe gazon. La modelele fără balama pentru capac, resp. fără suport pentru capac, folosiţi cârligul care
se găseşte pe partea interioară a capacului pentru a-l agăţa de marginea jumătăţii inferioare a grătarului.
• Aveţi grijă ca în cuva de captare a grăsimii să se găsească permanent lichid.
• SFAT: pentru a proteja carnea de uscare, în cuva pentru zeamă poate fi pusă apă care se evaporă în timpul prăjirii. În locul apei, poate fi
folosit suc de fructe şi lemne aromatice, cum ar fi lemnul de viţă de vie sau de măr, care dau un gust delicios.
• Poziţia deschiderilor de aerisire inferioare se poate vedea uşor printr-o indicaţie pe cuva pentru cenuşă. ATENȚIE: În schimb, cursorul de
ventilaţie de pe capac trebuie să rămână permanent deschis în timpul prăjirii (vezi şi MANUALUL DE UTILIZARE PENTRU GTARUL CU
CĂRBUNE CU BAZIN SFERIC)
• OUTDOORCHEF recpmandă să închideţi capacul în timpul prăjirii. Prin circulaţia aerului În interiorul grătarului, timpul de prăjire se scurtează
până la o treime.
• În timpul prăjirii şi la reglarea deschiderilor de ventilaţie, purtaţi întotdeauna mănuşi de grătar. Pentru întoarcerea alimentelor nu folosiţi
furculişa, ci un cleşte pentru carne bun şi suficient de lung, pentru a nu trebuie să înţepaţi carnea, iar aceasta să rămână zemoasă.
• Cu accesoriile potrivite, OUTDOORCHEF este și mai distractiv. Indiferent dacă este vorba despre frigere, gătire sau coacere: Lăsaţi libere
creativitatea şi bucuria de a experimenta.
Toate accesoriile pentru grătarul dvs. le găsiţi la OUTDOORCHEF.COM
CURĂŢAREA ŞI ÎNTREŢINEREA
• Dacă doriţi să înăbuşiţi cărbunele după prăjire, puneţi capacul şi închideţi toate deschiderile de ventilaţie. Nu folosiţi apă.
• Înainte de următoarea prăjire, îndepărtaţi întotdeauna toate resturile de cenuşă.
• Curăţaţi diversele grilaje cu o perie de grătar cu peri de alamă (nu peri de oţel). Nu folosiţi obiecte ascuţite sau detergenţi agresivi. Spălaţi
cuva de captare a grăsimii cu apă cu săpun sau curăţaţi-o cu OUTDOORCHEF BARBECUE-CLEANER.
• Pentru a vă bucura cât se poate de mult de grătarul dvs., vă recomandăm următoarele:
• Tratai toate componentele din lemn, o dată pe an, cu un ulei pentru lemn - acesta previne formarea de fisuri.
• Protejai grătarul împotriva intemperiilor, după ce acesta s-a răcit complet, cu o calotă OUTDOORCHEF potrivită.
• Pentru a evita acumularea umidităii, îndepărtai calota după ploaie. Calotele pot fi comandate la distribuitorul de grătare.
ApLICAREA pROdUSULUI OUTdOORCHEF BARBECUE-CLEANER
IMPORTANT: grătarul nu trebuie să funcioneze în timpul curăării cu OUTDOORCHEF BARBECUE-CLEANER. De dragul mâinilor, purtai
mănuși și, eventual, ochelari. Pulverizai bine pe grătarul sau accesoriile căldue și lăsai-l să acioneze timp de 15–30 de minute. Mai pulverizai o
dată pe suprafeele murdare, clătii bine cu apă și lăsai să se usuce.
OUTDOORCHEF.COM
100 101
CONdIțII dE gARANțIE
1. Garanţie
Prin cumpărarea acestui produs OUTDOORCHEF de la un comerciant autorizat, aţi achiziţionat pe lângă garanţia produsului, şi o garanţie a
producătorului DKB Household Switzerland AG („DKB“) de până la 3 ani, conform prevederilor existente.
Garania acoperă exclusiv remedierea defeciunilor produse ca urmare a defectelor materiale și/sau de fabricaie, în condiiile utilizării
corespunzătoare demonstrabile a produsului.
2. Procedură
Verificai produsul imediat după recepie în ceea ce privește defeciunile și funcionalitatea. Dacă produsul achiziionat prezintă vreo
defeciune neașteptată, vă rugăm să respectai următoarea procedură (garanie Bring in):
• Adresai-vă distribuitorului* dvs. în termen de 30 de zile de la descoperirea defeciunii, prezentând produsul/piesa, chitana, numărul de serie
și codul articolului**
• Descriei situaia de fapt cu ajutorul produsului/piesei reclamate sau al fotografiei acesteia
• După examinarea defectului de către distribuitor sau de DKB, intră în vigoare garania gratuită, conform Seciunii 3 de mai sus (sub rezer-
va cheltuielilor de transport și de expediie către primul cumpărător privat)
3. Obiectul garanţiei
Garania producătorului DKB se acordă începând de la data achiziionării produsului şi este valabilă pentru primul cumpărător privat al produsului
respectiv. Garania se poate acorda numai după prezentarea chitanei în original.
Garania se acordă sub forma reparaiei, a înlocuirii produsului, a înlocuirii pieselor defecte sau, dacă funcionalitatea produsului nu este
afectată, a unei reduceri a preului produsului, după cum consideră de cuviină DKB. Este exclusă rezilierea contractului ca urmare a cazurilor
de aplicare a garaniei. Pe durata reparaiilor este exclusă orice solicitare de înlocuire a produsului.
Efectuarea lucrărilor de garanie nu are ca efect nici prelungirea, nici reînnoirea perioadei de garanie. Piesele înlocuite trec în proprietatea
firmei DKB. În cazul înlocuirii produsului, perioada de garanie se reînnoiește.
Termenele de garanţie sunt de:
• 3 ani pentru sfera emailată (partea inferioară și capacul) pentru corodare
• 3 ani pentru grilajul emailat al grătarului, pentru corodare sau deteriorare prin ardere
• 3 ani pentru toate piesele din oel inoxidabil pentru corodare sau deteriorare prin ardere
• 2 ani pentru toate celelalte defecte de fabricaie / de material
• Garania în cazul unor deteriorări ale emailului se acordă numai dacă sesizarea se efectuează în termen de 30 de zile de la data achiziiei.
Garania se acordă numai pentru aparate noi, care nu au fost încă utilizate.
4. Neacordarea garanției
În cazurile prezentate în continuare, nicio defeciune, adică niciun defect material sau de fabricaie în sensul prezentelor dispoziii nu reprezintă,
respectiv nu constituie temei de acordare a garaniei:
• Uzura obișnuită în cazul utilizării adecvate.
• Defectele și/sau pagubele produse ca urmare a unei utilizări incorecte, necorespunzătoare sau în urma instalării, montării necorespunzătoare
și a încercărilor de reparare de către persoane neautorizate.
• Defectele și/sau pagubele produse ca urmare a nerespectării instruciunilor de utilizare sau a instruciunilor de exploatare/întreinere
(de exemplu, deteriorările cauzate de montarea sau curăarea necorespunzătoare a suprafeei emailate a pâlniei sau a grătarului, neefectuarea
testului de etanșeitate etc.).
• Neregularităile, diferenele cromatice ale emailului, precum și defeciunile minore (de exemplu, punctele de sprijin – necesare în procesul de
fabricaie – de pe marginea inferioară a capacului sau de pe elementele de suspendare).
• Decolorările și deteriorările produsului (de exemplu, ale suprafeei vopsite) ca urmare a intemperiilor (inclusiv grindină), a depozitării
necorespunzătoare (fără protecie împotriva intemperiilor) a produsului sau a utilizării necorespunzătoare a substanelor chimice.
• Petele de rugină produse ca urmare a intemperiilor sau a utilizării necorespunzătoare a substanelor chimice.
• Defectele care nu limitează în mod vizibil utilizarea corespunzătoare sau utilitatea produsului.
• În general, în cazul pieselor predispuse la uzură precum grilajul grătarului, pâlnia, arzătorul, termometrul, aprinderea și acumulatorul, electrodul,
cablul de aprindere, furtunul de gaze, regulatorul de presiune a gazelor, elementul de încălzire, reflectorul, folia de protecie din aluminiu sau
grilajul pentru cărbuni.
• Defectele și/sau pagubele produse ca urmare a modificărilor, a utilizării neconforme cu destinaia sau a deteriorării intenionate.
• Defectele și/sau pagubele produse ca urmare a întreinerii și reparaiilor necorespunzătoare.
• Defectele și/sau pagubele produse ca urmare a neefectuării întreinerii regulate.
• Defectele și/sau pagubele produse ca urmare a transportului iniial.
• Defectele și/sau pagubele produse ca urmare a evenimentelor de foră majoră.
• Defectele și/sau pagubele produse ca urmare a uzurii în cadrul utilizării profesionale (hoteluri, gastronomie, evenimente etc.).
* O listă de parteneri comerciali putei găsi pe site ul nostru web, la adresa OUTDOORCHEF.COM
** Numărul de serie, precum și codul articolului le găsii pe eticheta cu specificaii tehnice de pe grătarul dvs.
(a se consulta în acest sens GRĂTARUL CU BAZIN SFERIC, CU CĂRBUNI)
101
DKB exclude alte pretenii ale cumpărătorului în afara celor menionate în mod expres în aceste condiii de garanie, dacă nu există nicio
obligaie sau răspundere legală obligatorie. Această dispoziie se aplică în mod special și în cazul solicitării de compensaii pentru neîndeplinire,
pentru pagube secundare, profit pierdut și pagube produse în timpul transportului, care nu sunt comunicate comerciantului în termen de
30 de zile de la primirea produsului.
Produsele OUTDOORCHEF fac obiectul unui proces de îmbunătăire permanentă. Prin urmare, modificările produselor se pot efectua fără
notificare prealabilă.
Marca înregistrată OUTDOORCHEF OUTDOORCHEF este reprezentată de următoarea companie:
DKB Household Switzerland AG
Eggbühlstrasse 28
Postfach
8052 Zürich – Elveia
www.dkbrands.com
RECOMANdARE pENTRU AFIŞAREA TEMpERATURII
Eroarea afișată de termometru poate fi de +/- 10 %.
pAgINĂ wEB
Mai multe informaii, recomandări și trucuri, reete și toate lucrurile pe care trebuie să le cunoaștei despre produsele OUTDOORCHEF le
putei găsi la adresa OUTDOORCHEF.COM
Instruciuni de utilizare MANGAL
2014_Art-Nr. 19.100.20
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104

OUTDOORCHEF Easy 480 C Manualul utilizatorului

Categorie
Grătare
Tip
Manualul utilizatorului
Acest manual este potrivit și pentru