Whirlpool AKZ 201 AV Program Chart

Tip
Program Chart

Acest manual este potrivit și pentru

AKZ 201 PROSPECTUL CU DESCRIEREA PRODUSULUI
RO
5019 310 54751
Primul-Ultimul...
poziţia rafturilor
1.Panoul de comenzi
2.Ventilator de răcire* (nu este vizibil)
3.Element de încălzire superior (poate fi coborât)
4.Lumina cuptorului
5.Ventilator
6.Element de încălzire inferior (nu este vizibil)
7.Balamalele ușii cuptorului
8.Ușa cuptorului
*N.B.:
Ventilatorul se pune în funcţiune doar atunci când cuptorul sau
suprafaţa de gătit a atins o anumită temperatură. Ventilatorul poate
funcţiona la două viteze:
1) Viteză maxi
2) Viteză redu
Viteza ventilatorului depinde de temperatura aparatelor.
După ce cuptorul și/sau suprafaţa de gătit se sting, ventilatorul poate
continua să funcţioneze pe durata de timp necesară pentru a asigura o
răcire adecvată.
Important:
Un set suplimentar ce constă dintr-un geam al ușii
cuptorului și componentele respective pentru montare, este disponibil
la Serviciul de Asistenţă Tehnică. Utilizarea setului reduce
temperatura suprafeţei exterioare a cuptorului și este strict
recomandată utilizarea acestuia în cazul în care în casă există copii.
Cod Nr. 4819 310 39186.
ACCESORII
TABELUL FUNCŢIILOR SUPRAFEŢEI DE GĂTIT
PENTRU DESCRIEREA MODULUI DE ÎNTREBUINŢARE A CUPTORULUI, CONSULTAŢI
PROSPECTUL CU DESCRIEREA PROGRAMATORULUI.
TABELUL FUNCŢIILOR CUPTORULUI
Simbolul
funcţiei
Funcţie
Temperatură / Nivel
prereglat
Descrierea funcţiei
(vezi detaliile în Manualul Utilizatorului)
0 CUPTOR STINS - -
LUMINA CUPTORULUI - Pentru a aprinde lumina cuptorului.
MLTF
(Menţinerea la cald)
35C
Pentru a menţine constantă
temperatura, la 35°C sau 60°C.
STATICĂ 200C
Pentru a găti alimentele pe un singur
nivel. Preîncălzirea.
PATISERIE
(Statică+Ventilator)
175C
Pentru a găti alimente la două nivele,
la aceeași temperatură.
FRIGERE 3
Pentru a frige mici cantităţi de carne,
prăjirea pâinii etc.
GRĂTAR-TURBO
(Frigere+Ventilator)
3 Pentru a frige mari bucăţi de carne.
PROGRAMUL P1 Pentru coacerea pizzei, pâinii, lipiei.
AUXILIARĂ 200C Pentru preîncălzire rapidă a cuptorului.
•Grătar
Tavă de coacere
Tavă de scurgere a grăsimii
Simbolul funcţiei Funcţie
Descrierea funcţiei
(vezi detaliile în Manualul Utilizatorului)
MENŢINEŢI CALD Temperatură constantă, 60°C.
ZONĂ DUBLĂ
Pentru a mări zona încălzită a celei de a doua părţi a zonelor
de gătit ovale sau dreptunghiulare.
ICP
(Faza de Coacere Iniţială)
Pentru a accelera încălzirea zonei de gătit selectată.
FIERBERE RAPIDĂ Pentru a fierbe apa repede.
ÎNCĂLZIRE TREPTATĂ Temperatură constantă, 35°C.
1-10 NIVELE DE PUTERE -
APRINDEREA CUPTORULUI
Când cuptorul este conectat pentru prima dată la sursa de curent electric sau reconectat după o cădere a
tensiunii,
pe panoul luminos apare “ ”.
Pentru a pune cuptorul în funcţiune:
rotiţi
butonul 1
pe poziţia
“0”
.
apăsaţi pe
butonul 2
.
Afișajul va indica “--:--”
.
7
6
5
2
3
4
1
1. Buton selector: pentru a alege funcţiile cuptorului.
2. Buton pentru selectarea și confirmarea diverselor operaţii (se acţionează doar printr-o singură
apăsare).
3. Buton pentru a fixa: ora, durata de coacere, ora la care coacerea trebuie să se termine, temperaturile
și nivelele de putere (Funcţia
P
).
4. Buton de comandă pentru partea frontală, stânga a zonei de gătit* 0 1 ...10
5. Buton de control pentru partea posterioară, stânga a zonei de gătit* 0 1 ...10
6. Buton de comandă pentru partea posterioară, dreapta a zonei de gătit* 0 1 ...10
7. Buton de comandă pentru partea frontală, dreapta a zonei de gătit* 0 1 ...10
8. Luminiţele de avertizare ale suprafeţei de gătit
*) Butoanele de comandă ale suprafeţei de gătit nu sunt interschimbabile. După efectuarea operaţiunilor de curăţare sau înteţinere, acestea
trebuie să fie repuse pe poziţiile lor iniţiale.
Primul
Ultimul
NOTĂ: Când gătiţi carnea folosind ventilatorul și funcţia
statică, se recomandă și folosirea funcţiei “Prăjire” (de la nivelul
1 până la 3).
ALIMENT Funcţie
Preîncălzire
(10 minute)
Nivel
(de la
partea
inferioară)
Tempe-
ratura
(°C)
Durata
de
coacere
(minute)
CARNE
Miel,
capră, berbec
X 2 200 60 - 80
X 2 190 60 - 80
Friptură
(viţel, porc,
vacă)
(kg. 1)
X 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
Pui,
iepure,
raţă
X 2 200 70 - 80
- 2 190 70 - 80
Curcan (kg. 6)
+ nivelul 3
prăjire
X 1 200 160 - 180
X 1 190 150 - 180
Gâscă (2 Kg)
X 2 200 120 - 130
X 2 190 110 - 120
PEȘTE
(ÎNTREG)
(1-2 kg)
Pește
teleostan,
biban, ton,
somon, păstrăv
X 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 60 - 70
PEȘTE
(COTLETE)
(1 kg.)
Pește sabie,
ton, somon, cod
X 2 200 45 - 55
X 2 190 45 - 55
ALIMENT Funcţie
Preîncălzire
(10 minute)
Nivel
(de la
partea
inferioară)
Tempe-
ratura
(°C)
Durata
de
coacere
(minute)
LEGUME
Ardei umpluţi
X 2 190 35 - 45
- 2 190 50 - 60
Roșii umplute
X 2 200 50 - 55
- 2 190 35 - 45
Cartofi copţi
X 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
Legume crude
gratinate
(de exemplu:
chimen dulce,
varză,
sparanghel,
ţelină)
X 2 200 35 - 45
- 2 190 40 - 50
ALIMENT Funcţie
Preîncălzire
(5 min.)
Nivel
(de la
partea
inferioară)
Nivel de
rumenire
Durata
de
coacere
(minute)
Mușchi de vacă X 4 5 35 - 45
Cotlete X 4 5 30 - 40
Cârnaţi X 4 5 30 - 40
Porc bucăţi X 4 5 25 - 35
Pește X 4 5 30 - 40
Pulpe de pui X 4 5 35 - 40
Chebab X 4 5 30 - 35
Costiţă X 4 5 20 - 35
Pui jumătăţi X 3 5 45 - 50
Pui jumătăţi - 3 5 45 - 55
Pui întreg - 3 5 60 - 70
Friptură
(porc, vacă)
- 3 5 75 - 90
Raţă - 2 5 80 - 90
Pulpă de miel - 3 5 90 - 120
Friptură de va - 3 5 90 - 120
Cartofi copţi - 3 5 40 - 50
Cotlete de pește
sabie
- 3 5 35 - 45
TABELUL CU DURATELE DE COACERE ALE
ALIMENTELOR PENTRU FUNCŢIA FRIGERE
ALIMENT Funcţie
Preîncălzire
(10 minute)
Nivel
(de la
partea
inferioară)
Tempe-
ratura
(°C)
Durata
de
coacere
(minute)
DULCIURI,
PRĂJITURI
ETC.
Prăjituri care
cresc (pufoase)
X 2 160 30 - 40
- 3 160 30 - 40
Plăcinte umplute
(cu brânză)
- 2 180 90 - 95
- 2 170 90 - 95
Tarte
X 2 180 25 - 35
- 2 180 30 - 40
Ștrudel cu mere
X 2 200 40 - 45
- 2 180 45 - 50
Biscuiţi
X 2 180 20 - 30
- 2 - 4 180 25 - 35
Foietaj
X 2 - 4 190 25 - 35
X 2 - 4 190 30 - 40
Plăcinte cu
cremă
X 2 200 50 - 55
X 2 200 40 - 50
Lasagne X 2 200 45 - 55
Plăcinte cu fructe
de exemplu cu
ananas, piersici
X 2 200 35 - 45
- 2 180 40 - 50
Bezele
X 2 90 120 - 150
- 2 - 4 100 120 - 150
Pateuri umplute
X 2 200 15 - 25
X 2 - 4 200 20 - 30
Sufleuri
X 2 190 30 - 40
X 2 190 40 - 50
TABEL CU DURATELE DE COACERE ALE ALIMENTELOR
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKZ 201 AV Program Chart

Tip
Program Chart
Acest manual este potrivit și pentru