63
GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
AE
Citiți instrucțiunile, păstrați-le într-un loc sigur; dacă daţi aparatul altcuiva, nu uitaţi să daţi şi instrucţiunile.
Îndepărtați toate ambalajele înainte de folosire.
PREVEDERI IMPORTANTE DE SIGURANŢĂ
Citiți aceste instrucțiuni împreună cu instrucțiunile furnizate cu Aparatul pentru preparat deserturi 3-in-1.
¬ Suprafețele aparatului se vor încinge.
Înainte să îndepărtați sau să montați plăcile, scoateți aparatul din priză și
lăsați-l să se răcească.
EXCLUSIV PENTRU UZ CASNIC
SCHIŢE
1. Plăci pentru prăjituri pe băț
2. Plăci pentru churros
3. Plăci pentru mini-gogoși
4. Butoane de eliberare
ÎNAINTE DE PRIMA UTILIZARE
Suprafeţele anti-aderenţă trebuie şterse cu o cârpă umedă.
MONTAREA/DEMONTAREA PLĂCILOR
1. Scoateţi aparatul din priză şi lăsaţi-l să se răcească.
2. Numai un singur rând de sandvişuri pot prăjite deodată.
3. Apăsați butonul de eliberare și scoateți placa de pe element, ridicând-o.
4. Introduceți capetele în oriciile de pe latura cu balamale a aparatului
5. Apăsați celălalt capăt al plăcii pentru a-l xa în mâner și a-l bloca în placă.
REȚETE
Gogoși
Bucăți: aprox. 18
Timp de preparare: 5–10 minute
Timp de gătire: 2–4 minute per tranșă
• 170 g făină obișnuită
• 110 g zahăr supern
• 1½ linguriță praf de copt
• ½ linguriță de sare
• 120 g unt moale nesărat
• 1 ou mare la temperatura camerei
• 175 ml lapte integral la temperatura camerei
1. Treceți prin sită făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un vas.
2. Amestecați untul cu ouăle și laptele. Adăugați amestecul cu ingredientele din vas și bateți cu telul
până când devine moale.
3. Montați plăcile pentru gogoși și preîncălziți aparatul pentru preparat deserturi.
4. Ungeți ușor adânciturile din plăci cu ajutorul unei pensule și adăugați sucient aluat pentru gogoși,
cât să acopere adânciturile din placa de jos. Închideți capacul și gătiți timp de aprox. 2–4 minute.
5. Scoateți gogoșile cu grijă și lăsați-le să se răcească înainte să le decorați.
6. Repetați până când se termină aluatul.