25490-56

Russell Hobbs 25490-56 Manual de utilizare

  • Bună! Sunt un chatbot AI antrenat să vă ajut cu Russell Hobbs 25490-56 Manual de utilizare. Am citit deja documentul și sunt gata să vă ofer răspunsuri clare și simple.
63
GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
AE
Citiți instrucțiunile, păstrați-le într-un loc sigur; dacă daţi aparatul altcuiva, nu uitaţi să daţi şi instrucţiunile.
Îndepărtați toate ambalajele înainte de folosire.
PREVEDERI IMPORTANTE DE SIGURANŢĂ
Citiți aceste instrucțiuni împreună cu instrucțiunile furnizate cu Aparatul pentru preparat deserturi 3-in-1.
¬ Suprafețele aparatului se vor încinge.
Înainte să îndepărtați sau să montați pcile, scoateți aparatul din priză și
lăsați-l să se răcească.
EXCLUSIV PENTRU UZ CASNIC
SCHIŢE
1. Plăci pentru prăjituri pe băț
2. Plăci pentru churros
3. Plăci pentru mini-gogoși
4. Butoane de eliberare
ÎNAINTE DE PRIMA UTILIZARE
Suprafeţele anti-aderenţă trebuie şterse cu o cârpă umedă.
MONTAREA/DEMONTAREA PCILOR
1. Scoateţi aparatul din priză şi lăsaţi-l să se răcească.
2. Numai un singur rând de sandvişuri pot  prăjite deodată.
3. Apăsați butonul de eliberare și scoateți placa de pe element, ridicând-o.
4. Introduceți capetele în oriciile de pe latura cu balamale a aparatului
5. Apăsați celălalt capăt al plăcii pentru a-l xa în mâner și a-l bloca în placă.
REȚETE
Gogoși
Bucăți: aprox. 18
Timp de preparare: 510 minute
Timp de gătire: 24 minute per tranșă
170 g făină obișnuită
110 g zahăr supern
1½ linguriță praf de copt
½ linguriță de sare
120 g unt moale nesărat
1 ou mare la temperatura camerei
175 ml lapte integral la temperatura camerei
1. Treceți prin sită făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un vas.
2. Amestecați untul cu ouăle și laptele. Adăugați amestecul cu ingredientele din vas și bateți cu telul
până când devine moale.
3. Montați plăcile pentru gogoși și preîncălziți aparatul pentru preparat deserturi.
4. Ungeți ușor adânciturile din plăci cu ajutorul unei pensule și adăugați sucient aluat pentru gogoși,
cât să acopere adânciturile din placa de jos. Închideți capacul și gătiți timp de aprox. 24 minute.
5. Scoateți gogoșile cu grijă și lăsați-le să se răcească înainte să le decorați.
6. Repetați până când se termină aluatul.
64
Churros
Bucăți: aprox. 18
Timp de preparare: 1520 minute
Timp de gătire: 7-9 minute per tranșă
Ca variantă mai sănătoasă, aceste churros sunt mai degrabă coapte decât prăjite
220 ml apă
120 g unt
½ linguriță extract de vanilie
¼ linguriță de sare
30 g zahăr Muscovado
150 g făină obișnuită
3 ouă mari
1. Lăsați apa și untul pe foc până când erb. Încorporați vanilia, sarea și zahărul. Încorporați făina și
lăsați la gătit timp de 1–2 minute în timp ce amestecați continuu. Luați de pe foc și lăsați amestecul
să se răcească ușor.
2. Bateți ouăle pe rând până când s-au încorporat bine.
3. Transferați amestecul într-un poș.
4. Montați plăcile pentru churros și preîncălziți aparatul pentru preparat deserturi.
5. Ungeți ușor ecare adâncitură cu ajutorul unei pensule și turnați sucient aluat în adâncitura de jos
până când se umple trei sferturi. Închideți capacul și gătiți timp de 7–9 minute până când se
rumenesc.
6. Scoateți cu grijă ecare churro și dați-l prin zahăr supern și scorțișoară măcinată. Lăsați la răcit pe
un grătar.
7. Repetați până când se termină aluatul.
Prăjituri pe băț din ciocolată (mini-prăjituri pe băț)
Bucăți: aprox. 18
Timp de preparare: 510 minute
Timp de gătire: 3–4 minute per tranșă
Prăjiturile pe băț sunt delicioase și mici, ușor de preparat și ideale pentru zile de naștere și alte ocazii
speciale.
175 g unt
175 g zahăr supern auriu
3 ouă mari la temperatura camerei
100 g făină obișnui
50 g praf de cacao
1 linguriță praf de copt
1–2 lingurițe de lapte
1. Bateți cu telul zahărul și untul. Adăugați ouăle pe rând până când s-au încorporat bine.
2. Treceți prin sită făina, pudra de cacao și praful de copt. Încorporați în amestecul de zahăr și unt.
Adăugați lapte și amestecați bine.
3. Montați plăcile pentru prăjituri pe băț și preîncălziți aparatul pentru preparat deserturi.
4. Ungeți ușor adânciturile cu o pensulă și umpleți cu grijă adânciturile de jos până la jumătate.
Închideți capacul și gătiți timp de aprox. 3–4 minute.
5. După gătire, scoateți prăjiturile și lăsați-le la răcit pe grătar. Ștergeți cu grijă formele cu prosoape de
hârtie.
6. Repetați până când se termină aluatul.
65
GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
AE
ÎNGRIJIRE ŞI ÎNTREŢINERE
1. Scoateţi conectorul de alimentare al prăjitorului de sandviș şi lăsaţi să se răcească complet înainte de
a-l curăţa sau de a-l depozita.
2. Wipe the plates, and the external surfaces with a damp cloth.
3. Pentru a îndepărta petele persistente, folosiţi un prosop de bucătărie înmuiat în puţin ulei de gătit.
Ştergeţi plăcile și suprafeţele exterioare cu o cârpă umedă.
Nu folosiţi agenţi de curăţare abrazivi sau duri sau solvenţi.
Nu folosiţi bureţi de bucătărie, bureţi de sârmă sau săpun.
În locurile unde plăcile superioare şi inferioare fac contact, suprafeţele neadezive pot arăta urme de uzură.
Aceasta este doar un defect de aspect şi nu va afecta funcţionarea corectă a grătarului.
RECICLAREA
W
Pentru a evita problemele de mediu și de sănătate cauzate de substanțele periculoase,
aparatele și bateriile reîncărcabile și cele obișnuite marcate cu unul dintre aceste
simboluri, nu trebuie eliminate împreună cu deșeurile municipale nesortate. Eliminați
întotdeauna produsele electrice și electronice și, după caz, bateriile reîncărcabile și
cele obișnuite, la un punct de reciclare/colectare corespunzător.
/