22. Nu folosiți niciodată oala sub presiune fără să adăugați apă sau alimente,
deoarece aceasta ar deteriora-o grav.
23. Nu umpleți oala peste 2/3 din capacitatea sa. Atunci când gătiți produse
alimentare care se extind în timpul gătitului, precum orezul sau legumele
deshidratate, nu umpleți oala la mai mult de jumătate din capacitatea sa.
24. Utilizați sursa de căldură corespunzătoare conform instrucțiunilor de utilizare.
25. După ce ați gătit carne cu piele (de exemplu, limba de bou) care s-ar putea umfla
sub efectul presiunii, nu înțepăți pielea umflată, deoarece s-ar putea să vă opăriți.
26. Când gătiți alimente din aluat, agitați ușor oala înainte de a deschide capacul
pentru a evita expulzarea alimentelor.
27. Înainte de fiecare utilizare, verificați dacă supapele nu sunt obstrucționate.
Consultați instrucțiunile de utilizare.
28. Nu folosiți niciodată oala sub presiune în modul său presurizat pentru prăjirea
mâncărurilor.
29. Nu umblați la niciunul dintre sistemele de siguranță dincolo de instrucțiunile de
întreținere specificate în instrucțiunile de utilizare.
30. Folosiți numai piese de schimb ale producătorului destinate modelului dvs. În
special, folosiți vasul și un capac al aceluiași producător, care sunt indicate ca fiind
compatibile.
31. PĂSTRAȚI ACESTE INSTRUCȚIUNI
Aparatul nu trebuie aruncat cu deșeuri menajere obișnuite. La sfârșitul duratei sale de
funcționare, aparatul trebuie livrat corespunzător la un punct de colectare pentru
reciclarea echipamentelor electrice și electronice. Prin colectarea și reciclarea
aparatelor vechi, aduceți o contribuție importantă la conservarea resurselor noastre
naturale și asigurând o eliminare sănătoasă pentru mediu.
Acest echipament este etichetat în conformitate cu Directiva Europeană 2012/19/CE cu privire
la deșeuri de echipamente electrice și electronice– DEEE. Directiva specific cerințele de
colectare și management al deșeurilor de echipamente electrice și electronice aplicabile în
întreaga Uniune Europeană.
Structuraaparatului
Sfaturi:
1. Vă rugăm să mutați produsul ținând de mânerul oalei.
2. Vă rugăm să ștergeți orice apă de pe capacul carcasei folosind o cârpă.
Notă:
① Supapă de evacuare: Scoateți supapa de evacuare din capac. Curățați partea internă a
supapei de evacuare și a valvei de evacuare și a supapei de plutire a capacului cu o perie și
o cârpă cel puțin o dată pe lună.
② Inel de etanșare: îndepărtați uleiul și murdăria din inelul de etanșare cu detergent și perie.
③ Cutie de apă: După gătit, poate rămâne condens în cutia de apă a vasului extern. Această
apă (condens) trebuie scoasă din cutie pentru a evita mirosul rău. Vă rugăm să ștergeți apa
cu o cârpă curată.