T-Fal P2500700 Manual de utilizare

Categorie
Accesorii mixer / robot de bucătărie
Tip
Manual de utilizare
SL
RO
BG
HR
SR
PL
CS
HU
SK
UK
RU
Măsuri de precauţie importante
Pentru siguranţa dumneavoastră, acest aparat este conform normelor şi reglemenrilor aplica-
bile:
- Directiva privind echipamentele sub presiune
- Materiale în contact cu alimentele
Acest aparat a fost conceput pentru o utilizare casnică.
Citiţi cu atenţie toate instruiunile şi consultaţi întotdeaunaGhidul utilizatorului.
Lafelcaîncazuloricăruiaparatdegătit,supravegheaţi-lîndeaproapeînspecialdacăutilizaţioala
sub presiune în apropierea copiilor.
Nu introduceţi oala sub presiune într-un cuptor încălzit.
Mişcaţi oala sub presiune cu maximum de atenţie. Nu atingeţi suprafele calde. Utilizaţi mâ-
nerele şi butoanele. Folosiţi mănuşi dacă este cazul.
Nu folosiţi oala sub presiune în alt scop decât cel pentru care a fost destinată.
Această oală funionează sub presiune. Pot apărea vătămări corporale prin opărire ca urmare
a unei utilizări incorecte. Oala sub presiune trebuie e închisă în mod corespunzător înainte
de a o utiliza.Vezi paragraful„Închiderea.
Supapa trebuie să fie în pozie de depresurizare înainte de a deschide oala.
Nufoaţiniciodatădeschidereaoaleisubpresiune.Asiguraţi-văcăpresiuneainterioarăascăzut.
Vezi paragrafulSiguranţa.
Nu folosiţi niciodată oala sub presiune ră lichid în interior, deoarece ar putea grav deterio-
rată. Asiguraţi-vă că există întotdeauna sucient lichid în interior în timp ce gătiţi.
Utilizaţi surse de căldură compatibile, conform instruiunilor de utilizare.
Nu umpleţi oala mai mult de 2/3 din capacitate (reperul indicând nivelul maxim de umplere).
În cazulalimentelorcare sedilaîntimpulfierberii,cumarorezul,legumeledeshidratatesau
compoturile, nu umpleţi oala la mai mult de jumătate din capacitatea sa.
Dupăceerbeţicărnuriacoperitecuunstratsuperficialdepiele (deex.,limba devită),careris
să se ume din cauza presiunii, nu înţepaţi carnea cât timp pielea are un aspect umat. Există
riscul să vă opăriţi.Vă recomandăm să înţepaţi carnea înainte de a o pune la fiert.
În cazul alimentelor stoase (mazăre tăiată, rubarbă), oala sub presiune trebuie agitată or
înainte de a o deschide, pentru ca alimentele să nu dea pe dinafară.
Înainte de ecare utilizare, verificaţi ca supapele să nu e înfundate. Vezi paragrafulÎnaintea
preparării”.
Nu utilizaţi oala pentru a frige sub presiune folosind ulei.
Nu interveni asupra sistemelor de siguraă det în modul prezentat în instrucţiunile de
curăţare şi întreţinere.
Nu utilizaţi decât piese originaleTEFAL potrivite pentru modelul dumneavoastră. În mod spe-
cial, utilizaţi o oală şi un capac
.
Vaporii de alcool sunt inamabili. Lăsaţi alimentele preparate cu alcool să arbă timp de 2 mi-
nuteînaintede apunecapacul.Supravegheaţiaparatuldeecaredată când preparaţireţetepe
bază de alcool.
Nu utilizaţi oala sub presiune pentru a păstra alimente acide sau sărate înainte sau după pre-
parare, pentru că există riscul să deterioraţi oala.
Păstraţi aceste instrucţiuni
A
- Supapă de funcţionare
B
-
Duza supapei de funcţionare
C
-
Supapă de siguranţă
D
-
Indicator de prezenţă a presiunii
E
-
Buton de deschidere
F
-
Mâner lung al capacului
G
-
Reper de poziţionare a capacului
H
-
Reper de poziţionare a supapei de
funcţionare
I
-
Garnitura capacului
J
-
Coş pentru gătit cu aburi
K
-
Suport al coşului de gătit cu aburi
L
-
Mâner lung al oalei
M
-
Oală
N
-
Mâner scurt al oalei
O
-
Reper indicând nivelul maxim de
umplere
Caracteristici
Diametrul fundului oalei sub presiune referinţe
Informaţii normative:
Presiune superioară de funcţionare: 80 kPa.
Presiune maximă de siguranţă: 170 kPa.
Surse de căldură compatibile
Oala sub presiune poate utilizată cu
toate modalităţile de încălzire, inclusiv inducţie.
Pe plita electrică sau cu inducţie, folosiţi o placă cu un dia-
metru egal sau mai mic decât cel al fundului oalei.
Pe o suprafaţă vitroceramică, asiguraţi- fundul oalei este
curat.
nd tiţi la gaz, flacăra nu trebuie fie mai mare decât dia-
metrul oalei.
Capacitate Ø Oală Ø Fund Model inox
4 L 22 cm 19 cm P25042
6 L 22 cm 19 cm P25007
7 L 22 cm 19 cm P25008
GAZ PLITĂ
ELECTRI
STICLĂCERAMI
CUHALOGEN
RADIANTĂ
INDUCŢIE
REZISTEE
ELECTRICESPIRALE
Desen descriptiv
SL
RO
BG
HR
SR
PL
CS
HU
SK
UK
RU
Accesorii TEFAL
Accesoriile oalei sub presiune disponibile în
magazine sunt:
Pentru schimbarea celorlalte piese sau pentru reparaţii,
contactaţi centrele de service autorizate TEFAL.
Nu utilizaţi decât piese originale TEFAL potrivite pentru mo-
delul dumneavoastră.
Utilizarea
Deschiderea
Trageţi butonul de deschidere (E) cu degetul mare şi
duceţi-l în poziţia
-
Fig 1
Cu mâna stângă ţineţi mânerul lung al oalei (L) în
timp ce cu mâna dreaptă rotiţi mânerul lung al capa-
cului (F) în sensul invers acelor de ceasornic până la
deschiderea acestuia
-
Fig 2
.
Apoi, ridicaţi capacul.
Închiderea
Aşezaţi bine capacul pe oală aliniind triunghiurile de pe
capac şi de pe mânerul oale
i
- Fig 3
Rotiţi capacul înspre stânga până la punctul maxim
- Fig 3
Împingeţi butonul de deschidere (E) în poziţia
- Fig 4
Nivelul minim de umplere
T
urnaţi întotdeauna o cantitate minimă de lichid cel puţin
egală cu 25 cl (2 pahare).
Gătitul cu aburi
Oala trebuie umplută cu cel puţin 75 cl de lichid (6 pahare).
Aşezaţi coşul pentru gătit cu aburi (J) pe suportul (K)
prevăzut în acest scop
- Fig 5
Accesoriu Referinţă
Garnitură X2010003
Alimentele aşezate
în coşul pentru gătit
cu aburi nu trebuie
atingă capacul
oalei sub presiune.
Nivelul maxim de umplere
Nu umpleţi niciodată oala sub presiune la peste 2/3 din ca-
pacitatea sa (reperul indicând nivelul maxim de umplere)
-
Fig 6
Pentru anumite alimente
În cazul alimentelor care se dilată în timpul fierberii, cum ar
orezul, legumele deshidratate sau compoturile, nu um-
pleţi oala la mai mult de jumătate din capacitatea sa -
Fig 6
Utilizarea supapei de
funcţionare (A)
Prepararea alimentelor delicate şi a legumelor
Poziţionaţi pictograma a supapei (A) în dreptul reperu-
lui (H).
Prepararea cărnurilor şi a alimentelor congelate
Poziţionaţi pictograma a supapei (A) în dreptul repe-
rului (H).
Evacuarea aburilor
Poziţionaţi pictograma a supapei (A) în dreptul repe-
rului (H).
Îndepărtarea supapei de funcţionare
Lăsaţi aparatul se răcească înainte de a îndepărta su-
papa (A).
Apăsaţi supapa şi rotiţi-o pentru a alinia poziţia cu re-
perul (H)
- Fig 7
Îndepărtaţi supapa.
Punerea la loc a supapei de funcţionare
Aşezaţi supapa de funcţionare aliniind simbolul cu re-
perul (H).
Apăsaţi supapa, apoi rotiţi-o până în poziţia dorită.
Prima utilizare
Umpleţi cu apă până la un nivel de 2/3 din capacitatea oalei.
(reperul indicând nivelul maxim de umplere)
Aşezaţi suportul coşului pentru gătit cu aburi (K) pe fundul
oalei şi aşezaţi coşul (J) deasupra.
Închideţi oala sub presiune.
Plasaţi supapa de funcţionare (A) în poziţia
.
Aşezaţi oala sub presiune pe o sursă de căldură reglată la
puterea maximă.
SL
RO
BG
HR
SR
PL
CS
HU
SK
UK
RU
Când începe fie evacuat abur prin supapă, reduceţi pute-
rea sursei de căldură şi aşteptaţi 20 de minute.
După scurgerea celor 20 de minute, opriţi sursa de căldură.
Rotiţi supapa de funcţionare (A) în poziţia
Când indicatorul de prezenţă a presiunii (D) coboară: oala
nu mai este sub presiune.
Deschideţi oala sub presiune.
Clătiţi oala cu apă şi uscaţi-o.
Observie: apariţia petelor pe fundul interior al oalei nu
afectează cu nimic calitatea metalului. Este vorba despre de-
puneri de calcar. Pentru a le îndepărta, puteţi utiliza un bu-
rete abraziv îmbibat cu puţin oţet diluat.
Înaintea preparării
Înainte de fiecare utilizare, îndepărtaţi supapa (A) (vezi pa-
ragraful„Utilizarea supapei de funcţionare”) şi verificaţi vi-
zual la lumina zilei duza supapei de funcţionare (B). Aceasta
nu trebuie fie înfundată. În caz de nevoie, curăţaţi-o cu o
scobitoare
- Fig 8
Verificaţi ca supapa de siguranţă (C) fie mobilă: vezi pa-
ragraful„Curăţarea şi întreţinerea.
Puneţi la loc supapa de funcţionare (A) şi selectaţi poziţia
sau
.
Oala sub presiune trebuie fie închisă în mod cores-
punzător înainte de a o utiliza.
Aşezaţi oala sub presiune pe o sursă de căldură reglată la
puterea maximă.
În timpul preparării
Când supapa de funcţionare (A) permite evacuarea aburi-
lor în continuu, emiţând un sunet regulat (un fluierat), în-
cepe fierberea şi trebuie să reduceţi puterea sursei de
căldură.
Măsuraţi timpul de fierbere indicat în reţetă.
Imediat după scurgerea timpului, opriţi sursa de căldură.
Finalul preparării
Evacuarea aburilor
Oda ce sursa de căldură este oprită, aveţi două posibilităţi:
Depresurizare len: rotiţi supapa de funcţionare (A) în
poziţia . Când indicatorul de prezenţă a presiunii (D) co-
boară: oala nu mai este sub presiune.
Depresurizare rapidă: aşezaţi oala sub un jet de apă rece.
Când indicatorul de prezenţă a presiunii (D) coboară: oala
nu mai este sub presiune. Rotiţi supapa de funcţionare (A)
în poziţia
.
Puteţi deschide oala.
Curăţarea şi întreţinerea
Curăţarea oalei sub presiune
Pentru buna funcţionare a aparatului dumneavoastră, res-
pectaţi recomandările de curăţare şi întreţinere după fiecare
utilizare.
Spălaţi oala după fiecare utilizare cu apă călduţă şi puţin de-
tergent de vase. Procedaţi în acelaşi fel cu coşul pentru gătit
cu aburi.
Nu utilizaţi clor sau produse cu conţinut de clor.
Nu încălziţi oala când este goală.
Curăţarea interiorului oalei
Spălaţi cu un burete abraziv şi cu detergent de vase.
Da în interiorul oalei din inox observaţi reflexe irizate,
curăţaţi oala folosind oţet.
Curăţarea exteriorului oalei
Spălaţi oala cu un burete şi cu detergent de vase.
Curăţarea capacului
Spălaţi capacul sub un jet de apă călduţă cu un burete şi cu
detergent de vase.
Curăţarea garniturii capacului
Curăţaţi garnitura (I) şi locaşul acesteia după ecare utili-
zare.
Pentru a pune la loc garnitura, consultaţi desenele
- Fig 9 -
10
Curăţarea supapei de funcţionare (A)
Îndepărtaţi supapa de funcţionare (A): vezi paragraful„Uti-
lizarea supapei de funcţionare”.
Curăţaţi supapa de funcţionare (A) sub un jet de apă de la
robinet
- Fig 11
Da în timpul depre-
suririi observaţi îm-
proşcări anormale:
puneţi înapoi selectorul
în pozia , apoi re-
luaţi depresurizarea
încet, asigurându-
nu mai sunt împroşcări
de niciun fel.
Puteţi spăla oala şi coşul
pentru gătit cu aburi în
maşina de spălat vase.
Nu spălaţi capacul în
maşina de spălat vase.
Pentru a păstra calităţile
oalei dumneavoastră
sub presiune cât mai
mult timp, nu încălziţi
oala când este goală.
Înnegrirea şi zrietu-
rile care pot apărea ca
urmare a unei utilizări
îndelungate nu pre-
zintă niciun fel de in-
convenient.
SL
RO
BG
HR
SR
PL
CS
HU
SK
UK
RU
Curăţarea duzei supapei de funcţionare din interiorul
capacului
Îndepărtaţi supapa
(A)
.
Verificaţi vizual şi la lumina zilei duza de evacuare a aburilor.
Aceasta trebuie desfunda şi rotundă. În caz de nevoie,
curăţaţi-o cu o scobitoare
-
Fig 8
Curăţarea supapei de siguranţă (C)
Curăţaţi partea supapei de siguranţă din interiorul capacu-
lui trecând capacul sub apă.
Verificaţi buna funcţionare a acesteia apăsând uşor clapeta,
care trebuie coboare fără dificultate
- Fig 12
Schimbarea garniturii oalei sub presiune
Schimbaţi garnitura în fiecare an.
Schimbaţi garnitura dacă aceasta este tăiată.
Folosiţi întotdeauna o garnitură originală TEFAL, potrivită
pentru modelul dumneavoastră.
Păstrarea oalei sub presiune
Întoarceţi capacul pe oală.
Siguranţa
Oala sub presiune dispune de mai multe dispozitive de sigu-
ranţă:
Siguranţă la închidere:
- Dacă produsul nu este închis corect, indicatorul de pre-
zenţă a presiunii nu poate urca, astfel încât presiunea
din oală nu creşte.
Siguranţă la deschidere:
- În cazul în care oala este sub presiune, butonul de des-
chidere nu poate acţionat. Nu forţaţi nicioda des-
chiderea oalei sub presiune. Este important nu
acţionaţi asupra indicatorului de prezenţă a presiunii.
Asiguraţi- presiunea interioară a scăzut.
Două siguranţe împotriva suprapresiunii:
- Primul dispozitiv: supapa de siguranţă (C) eliberea
presiunea, iar aburul este evacuat orizontal deasupra ca-
pacului
Fig. 13
- Al doilea dispozitiv: garnitura (I) permite evacuarea abu-
rului vertical, pe marginea capacului
Fig. 14
În cazul declanşării unuia dintre sistemele de siguranţă
împotriva suprapresiunii:
Opriţi sursa de căldură.
Aşteptaţi răcirea completă a oalei sub presiune.
Deschideţi oala.
Verificaţi şi curăţaţi supapa de funcţionare (A), duza de eva-
cuare a aburilor (B), supapa de siguranţă (C) şi garnitura (I).
Nu utilizaţi nicioda
un obiect cu sau
vârf ascuţit pentru a
efectua aceas
operaţie.
Este obligatoriu
duci oala la verificat
la un centru de service
autorizat TEFAL du
10 ani de utilizare.
Recomandări de utilizare
1 - Aburul este foarte cald când este evacuat prin supapa de
funcţionare.
2 - De îndată ce indicatorul de prezenţă a presiunii se ridică,
nu mai puteţi deschide oala.
3 - La fel ca în cazul oricărui aparat de gătit, supravegheaţi-l
îndeaproape dacă utilizaţi oala sub presiune în
apropierea copiilor.
4 - Atenţie la jetul de abur.
5 - Pentru a mişca oala sub presiune, folosiţi cele do
mânere cu care este echipată.
6 - Nu păstraţi alimentele în oala sub presiune.
7 - Nu utilizaţi clor sau produse cu conţinut de clor, care ar
putea afecta calitatea oţelului inoxidabil.
8 - Nu spălaţi capacul în maşina de spălat vase. Nu lăsaţi
capacul în apă o perioadă îndelungată.
9 - Schimbaţi garniturile în fiecare an.
10 - Curăţarea oalei sub presiune trebuie efectuată
obligatoriu când aceasta este rece şi goală.
11 - Este obligatoriu duceţi oala la verificat la un centru de
service autorizat TEFAL după 10 ani de utilizare.
Garanţia
În cazul utilizării recomandate în manualul de utilizare, oala
dumneavoastră TEFAL este garantată 10 ani pentru
următoarele probleme:
- Orice defecţiune legată de structura metalică a oalei,
- Orice degradare prematură a metalului de bază.
Pentru celelalte piese, garanţia pentru componente şi
pentru manope este de 1 an (exceptând cazul unei le-
gislaţii specifice în ţara dumneavoastră) pentru orice de-
fecţiune sau viciu de fabricaţie.
Această garanţie contractuală se acordă prin prezenta-
rea bonului de ca sau a facturii eliberate la data
cumpărării produsului.
Aceste garanţii exclud:
Deteriorările cauzate de nerespectarea unor măsuri de pre-
cauţie importante sau de utilizările neglijente, cum ar fi:
- Şocurile, căderea aparatului, introducerea în cuptor etc.
- Spălarea capacului în maşina de spălat vase.
Doar centrele de service autorizate TEFAL sunt abilitate
ofere această garanţie.
Sunaţi la sediul TEFAL pentru adresa celui mai apropiat cen-
tru de service TEFAL.
SL
RO
BG
HR
SR
PL
CS
HU
SK
UK
RU
TEFAL răspunde la întrebările dumneavoastră
Probleme Recomandări
Dacă oala sub presiune a
fost folosită fără lichid în
interiorul acesteia:
Duceţi oala pentru verificare la un centru de service auto-
rizat TEFAL.
În cazul în care indicatorul
de prezenţă a presiunii nu
a urcat şi nu este evacuat
nimic prin supapă în
timpul utilizării:
Acest lucru este normal în primele minute.
Dacă fenomenul persistă, verificaţi următoarele aspecte:
- Sursa de căldură trebuie fie suficient de puternică; în
caz contrar, măriţi puterea acesteia.
- Cantitatea de lichid din oală trebuie fie suficientă.
- Supapa de funcţionare trebuie fie în poziţia
sau .
- Oala sub presiune este închisă corespunzător.
- Garnitura sau marginea oalei nu sunt deteriorate.
În cazul în care indicatorul
de prezenţă a presiunii a
urcat, dar nu este evacuat
nimic prin supapă în
timpul utilizării:
Acest lucru este normal în primele minute.
Dacă fenomenul persistă,
Puneţi oala sub apă rece. Apoi deschideţi-o.
Curăţaţi supapa de funcţionare şi duza supapei de funcţio-
nare
Fig. 8
şi verificaţi dacă clapeta supapei de siguranţă
coboară fără dificultate
Fig. 12
Dacă iese abur în jurul
capacului, verificaţi
următoarele aspecte:
Închiderea corespunzătoare a capacului.
Poziţionarea garniturii capacului.
Starea corespunzătoare a garniturii; schimbaţi-o dacă este
cazul.
Capacul, garnitura şi locaşul acesteia în capac, supapa de
siguranţă şi supapa de funcţionare trebuie fie curate.
Starea bună a marginii oalei.
Dacă s-au ars alimente în
oală:
Lăsaţi oala în apă o perioadă mai lungă înainte de a o spăla.
Nu utilizaţi niciodată clor sau produse cu conţinut de clor.
Dacă nu puteţi deschide
capacul:
Verificaţi dacă indicatorul de prezenţă a presiunii este în
poziţie joasă.
În caz contrar: realizaţi depresurizarea, şi răciţi oala sub un
jet de apă rece dacă este cazul.
Dacă alimentele nu sunt
fierte sau dacă sunt arse,
verificaţi următoarele
aspecte:
Timpul de preparare.
Puterea sursei de căldură.
Buna poziţionare a supapei de funcţionare.
Cantitatea de lichid.
Dacă s-au ars alimente în
oală:
Lăsaţi oala în apă o perioadă mai lungă înainte de a o spăla.
Nu utilizaţi niciodată clor sau produse clorinate.
Marcaje conform reglementărilor
Marcaj Localizare
Identificarea fabricantului sau marca comercială Mânerul capacului.
Anul şi lotul de fabricaţie În interiorul capacului.
Referinţă model
Presiunea de funcţionare (PF)
Presiunea maximă de siguranţă (PS)
Capacitate
Pe fundul exterior al oalei.
SL
RO
BG
HR
SR
PL
CS
HU
SK
UK
RU
Tabel cu timpii de preparare
Legume
Preparare
PROASPETE
Poziţia
1 a supapei
CONGELATE
Poziţia
2 a supapei
Anghinarie
-abur*
18 min.
- scufundare**
15 min.
Sparanghel
- scufundare
5 min.
Sfeclă roşie
-abur
20 - 30 min.
Grâu (legume uscate)
- scufundare
15 min.
Broccoli
-abur
3 min. 3 min.
Morcovi
Rondele -abur
7 min. 5 min.
Ţelină
-abur
6 min.
- scufundare
10 min.
Ciuperci
tăiate felii -abur
1 min. 5 min.
întregi - scufundare
1 min. 30
Varză verde
tăiată -abur
6 min.
frunze -abur
7 min.
Varză de Bruxelles
-abur
7 min.
5 min.
- scufundare
Conopidă
- scufundare
3 min. 4 min.
Dovlecei
-abur
6 min. 30 9 min
- scufundare
2 min.
Andive
-abur
12 min.
Spanac
-abur
5 min. 8 min.
- scufundare
3 min.
Fasole verde
-abur
8 min. 9 min.
Fasole semi-uscată
- scufundare
20 min.
Linteverde(legume uscate)
- scufundare
10 min.
Napi
-abur
7 min.
- scufundare
6 min.
Mazăre boabe
-abur
1 min. 30 4 min
Praz rondele
-abur
2 min. 30
Dovleac (piure)
- scufundare
8 min.
Cartofi felii
-abur
12 min.
- scufundare
6 min.
Mare tăiată (legumeuscate)
- scufundare
14 min.
Orez (legume uscate)
- scufundare
7 min.
* Aliment în coşul pentru gătit cu aburi
** Aliment în apă
Carne - Peşte
PROASPETE
Poziţia 2 a supapei
CONGELATE
Poziţia 2 a supapei
Miel (pulpă 1,3 kg) 25 min
35 min
Vită (bucată de 1 kg) 10 min
28 min
Mihalţ (file 0,6 kg) 4 min
6 min.
Porc (bucată de 1 kg) 25 min
45 min
Pui (întreg 1,2 kg) 20 min
45 min.
Somon (4 felii de 0,6 Kg) 6 min
8 min.
Ton (4 felii de 0,6 kg) 7 min
9 min.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141
  • Page 142 142
  • Page 143 143
  • Page 144 144
  • Page 145 145
  • Page 146 146
  • Page 147 147
  • Page 148 148
  • Page 149 149
  • Page 150 150
  • Page 151 151
  • Page 152 152
  • Page 153 153
  • Page 154 154
  • Page 155 155
  • Page 156 156
  • Page 157 157
  • Page 158 158
  • Page 159 159
  • Page 160 160
  • Page 161 161
  • Page 162 162
  • Page 163 163
  • Page 164 164
  • Page 165 165
  • Page 166 166
  • Page 167 167
  • Page 168 168
  • Page 169 169
  • Page 170 170
  • Page 171 171
  • Page 172 172
  • Page 173 173
  • Page 174 174
  • Page 175 175
  • Page 176 176
  • Page 177 177
  • Page 178 178
  • Page 179 179
  • Page 180 180
  • Page 181 181
  • Page 182 182
  • Page 183 183
  • Page 184 184
  • Page 185 185
  • Page 186 186
  • Page 187 187
  • Page 188 188
  • Page 189 189
  • Page 190 190
  • Page 191 191
  • Page 192 192
  • Page 193 193
  • Page 194 194
  • Page 195 195
  • Page 196 196
  • Page 197 197
  • Page 198 198
  • Page 199 199
  • Page 200 200
  • Page 201 201
  • Page 202 202
  • Page 203 203
  • Page 204 204
  • Page 205 205
  • Page 206 206
  • Page 207 207
  • Page 208 208
  • Page 209 209
  • Page 210 210
  • Page 211 211
  • Page 212 212
  • Page 213 213
  • Page 214 214
  • Page 215 215
  • Page 216 216
  • Page 217 217
  • Page 218 218
  • Page 219 219
  • Page 220 220
  • Page 221 221
  • Page 222 222
  • Page 223 223
  • Page 224 224
  • Page 225 225
  • Page 226 226
  • Page 227 227
  • Page 228 228
  • Page 229 229
  • Page 230 230
  • Page 231 231
  • Page 232 232
  • Page 233 233
  • Page 234 234
  • Page 235 235
  • Page 236 236
  • Page 237 237
  • Page 238 238
  • Page 239 239
  • Page 240 240
  • Page 241 241
  • Page 242 242
  • Page 243 243
  • Page 244 244
  • Page 245 245
  • Page 246 246
  • Page 247 247
  • Page 248 248
  • Page 249 249
  • Page 250 250
  • Page 251 251
  • Page 252 252
  • Page 253 253
  • Page 254 254
  • Page 255 255
  • Page 256 256
  • Page 257 257
  • Page 258 258
  • Page 259 259
  • Page 260 260
  • Page 261 261
  • Page 262 262
  • Page 263 263
  • Page 264 264
  • Page 265 265
  • Page 266 266
  • Page 267 267
  • Page 268 268
  • Page 269 269
  • Page 270 270
  • Page 271 271
  • Page 272 272
  • Page 273 273
  • Page 274 274
  • Page 275 275
  • Page 276 276
  • Page 277 277
  • Page 278 278
  • Page 279 279
  • Page 280 280
  • Page 281 281
  • Page 282 282
  • Page 283 283
  • Page 284 284
  • Page 285 285
  • Page 286 286
  • Page 287 287
  • Page 288 288
  • Page 289 289
  • Page 290 290
  • Page 291 291
  • Page 292 292

T-Fal P2500700 Manual de utilizare

Categorie
Accesorii mixer / robot de bucătărie
Tip
Manual de utilizare