Aeg-Electrolux B9971-5-M Recipe book

Tip
Recipe book
Tabele, sfaturi ºi reþete
încorportat cu gãtire cu abur
Cuprins2
Cuprins
Utilizãri, tabele ºi sfaturi 4
Coacerea 4
Tabel pentru coacere 6
Tabel Budinci ºi gratinate 10
Prãjire 10
Tabel pentru prãjire 11
Tabel SONDA 12
GAT.TEMP JOASA 13
Tabel GAT.TEMP JOASA 14
Prãjirea la grãtar 14
Tabel prãjire la grãtar 15
Dezgheþarea 15
Tabel pentru dezgheþare 16
Programe pentru carne 16
MENIU RETETE 17
RETETE DE COPT 17
PANDISPAN LAMAIE 17
PREJITURA SUEDEZA 18
PANDISPAN 18
PRAJITURA BRANZA 19
PRAJITURA ENGL. 20
PRAJITURA STREUSEL 21
PLAT. DROJDIE BERE 21
PAINE ALBA 22
RETETE FRIPTURI 23
PIZZA (pentru o tavã respectiv 2 forme rotunde) 23
CARTOFI GRATINATI 23
TARTA CEAPA 24
QUICHE LORRAINE 25
LASAGNE 25
PASTE CANNELLONI 26
CARNE LA TAVA 27
PESTE FRIPT 28
3Cuprins
RETETE SPECIALE 28
BUDINCA 28
PIZZA CONGELATA 28
PASTREAZA CALD 28
LEGUME USCATE 29
Utilizãri, tabele ºi sfaturi4
Utilizãri, tabele ºi sfaturi
Coacerea
Funcþia cuptorului: AER CALD sau SUS SI JOS
Forme de coacere
Pentru SUS SI JOS se preteazã forme din metal închis la culoare ºi cu
strat de acoperire.
Pentru AER CALD se preteazã ºi formele din metal deschise la culoare.
Nivel de aplicare
Coacerea cu SUS SI JOS este posibilã pe un singur nivel.
Cu AER CALD puteþi sã coaceþi pânã la 3 tãviconcomitent:
1 tavã de coacere:
de exemplu nivelul de utilizare 3
1 formã de coacere:
de exemplu nivelul de aplicare 1
2 tãvi de coacere:
de exemplu nivelul de aplicare 1 ºi 3
3 tãvi de coacere:
nivelul de aplicare 1, 3 ºi 5
5Utilizãri, tabele ºi sfaturi
Instrucþiuni generale
Tava trebuie aºezatã cu teºiturile înainte!
Cu SUS SI JOS sau AER CALD puteþi sã coaceþi chiar ºi douã forme
concomitent una lângã alta pe grãtar. Timpul de coacere se
prelungeºte insesizabil.
3 La utilizarea procedeelor pentru produse îngheþate, tãvile utilizate pot sã
se contracteze pe durata pregãtirii. Acest lucru se datoreazã diferenþei
mari de temperaturã dintre produsele îngheþate ºi cuptor. Dupã rãcirea
tãvilor, deformarea va dispare singurã.
Instrucþiuni cu privire la tabelul de coacere
În tabel gãsiþi informaþii despre temperatura, timpi de gãtire ºi nivele
corespunzãtoare mai multor feluri de mâncare.
Temperaturile ºi timpii de coacere sunt valori orientative, pentru cã ele
sunt dependente de conþinutul aluatului, de cantitate ºi de forma de
coacere.
Vã recomandãm ca la prima încercare sã reglaþi valoarea redusã a
temperaturii ºi numai dacã este necesar, ca de exemplu în cazul în
care doriþi o rumenire mai puternicã, sau în cazul în care timpul de
coacere este prea mare, sã alegeþi o temperaturã mai ridicatã.
Dacã nu gãsiþi date concrete pentru o anumitã reþetã, orientaþi-vã dupã
un fel de mâncare similar.
La coacerea prãjiturilor pe tava de coacere sau în forme pe mai multe
nivele, este posibil ca timpul de coacere sã fie mai lung cu 10-
15 minute.
Produsele umede (de exemplu pizza, prãjiturã cu fructe etc.) vor fi
preparate pe un nivel.
Diferenþa de înãlþime la începerea procesului de coacere a produselor
ce trebuie coapte poate sã ducã la diferite grade de rumenire. În acest
caz vã rugãm sã nu modificaþi reglajele temperaturii. Diferenþele
de rumenire se compenseazã pe timpul procesului de coacere.
Noul dvs. cuptor poate avea un alt comportament la coacere/prãjire
faþã de precedentul dvs. aparat. De aceea, adaptaþi reglajele dorite
(temperaturã, timpi de coacere) ºi nivele de utilizare conform
recomandãrilor din tabelele urmãtoare.
2 În cazul timpilor mai lungi de coacere puteþi opri cuptorul cu 10 minute
mai repede pentru a utiliza restul de cãldurã rãmasã.
Tabelele sunt valabile, atâta timp cât nu este altceva precizat, pentru
introducerea produsului în cuptorul rece.
Utilizãri, tabele ºi sfaturi6
Tabel pentru coacere
Coacere pe un singur nivel
Tipul
produsului de copt
Funcþiacuptorului
Nivel de
utilizare
Tempe-
raturã
°C
Timp
Ore:
Minute
Coacere în forme
Cozonac înalt sau rotund
cu gaurã la mijloc
AER CALD 1 150-160 0:50-1:10
Pandiºpan/chec îmbrãcat
în ciocolatã
AER CALD 1 140-160 1:10-1:30
Tort de biscuiþi AER CALD 1 140 0:25-0:40
Tort de biscuiþi SUS SI JOS 1 160 0:25-0:40
Cocã fragedã pentru blat
de tort
AER CALD 3 170-180
1)
0:10-0:25
Cocã pentru chec AER CALD 3 150-170 0:20-0:25
Tort cu mere acoperit SUS SI JOS 1 170-190 0:50-1:00
Plãcintã cu mere (2forme,
Ø20cm, aºezate în
diagonalã)
AER CALD 1 160 1:10-1:30
Plãcintã cu mere (2forme,
Ø20cm, aºezate în
diagonalã)
SUS SI JOS 1 180 1:10-1:30
Prãjituri picante (de
exemplu Quiche Lorraine)
AER CALD 1 160-180 0:30-1:10
Tarte cu brânzã SUS SI JOS 1 170-190 1:00-1:30
7Utilizãri, tabele ºi sfaturi
Produs de panificaþie în tãvi de coacere
Cozonac împletit SUS SI JOS 3 170-190 0:30-0:40
Colaci de Crãciun SUS SI JOS 3 160-180
1)
0:40-1:00
Pâine (pâine din secarã)
-prima datã
-dupã aceea
SUS SI JOS 1
230
1)
160-180
0:25
0:30-1:00
Chou à la crème/Ecler SUS SI JOS 3 160-170
1)
0:15-0:30
Ruladã de biscuiþi SUS SI JOS 3 180-200
1)
0:10-0:20
Prãjiturã cu nucã uscatã AER CALD 3 150-160 0:20-0:40
Prãjiturã cu unt/zahãr SUS SI JOS 3 190-210
1)
0:15-0:30
Prãjiturã cu fructe
(pe aluat din drojdie/
foietaj)
2)
AER CALD 3 150 0:35-0:50
Prãjiturã cu fructe
(pe aluat din drojdie/
foietaj)
2)
SUS SI JOS 3 170 0:35-0:50
Prãjiturã cu fructe pe cocã
fragedã
AER CALD 3 160-170 0:40-1:20
Prãjituri cu straturi
sensibile (de exemplu
iaurt, friºcã, drojdie)
SUS SI JOS 3 160-180
1)
0:40-1:20
Pizza (cu multã
umpluturã)
2)
AER CALD 1 180-200
1)
0:30-1:00
Pizza (subþire) AER CALD 1 200-220
1)
0:10-0:25
Specialitate de pâine cu
brânzã
AER CALD 1 200-220 0:08-0:15
Tarte AER CALD 1 180-200 0:35-0:50
Tipul
produsului de copt
Funcþiacuptorului
Nivel de
utilizare
Tempe-
raturã
°C
Timp
Ore:
Minute
Utilizãri, tabele ºi sfaturi8
Tarte mici
Fursecuri AER CALD 3 150-160 0:06-0:20
Gogoºi AER CALD 3 140 0:20-0:30
Gogoºi SUS SI JOS 3 160
1)
0:20-0:30
Fursecuri AER CALD 3 150-160 0:15-0:20
Croissant cu ou, bezele AER CALD 3 80-100 2:00-2:30
Picromigdale AER CALD 3 100-120 0:30-0:60
Foietaj cu drojdie AER CALD 3 150-160 0:20-0:40
Foietaj din aluat franþuzesc AER CALD 3 170-180
1)
0:20-0:30
Chifle AER CALD 3 160
1)
0:20-0:35
Chifle SUS SI JOS 3 180
1)
0:20-0:35
Prãjituri mici (20de bucãþi/
tavã)
AER CALD 3 140
1)
0:20-0:30
Prãjituri mici (20de bucãþi/
tavã)
SUS SI JOS 3 170
1)
0:20-0:30
1)Preîncãlzire cuptor
2)Tava de colectare respectiv tigaia pentru grãsime introduse
Tipul
produsului de copt
Funcþiacuptorului
Nivel de
utilizare
Tempe-
raturã
°C
Timp
Ore:
Minute
9Utilizãri, tabele ºi sfaturi
Coacere pe mai multe nivele
Tipul produsului de copt
AER CALD AER CALD
Tempe-
raturã °C
Timp
Ore:
Minute
Nivel de utilizare, începând
de jos
Nivelul 2 Nivelul 3
Produs de copt în tãvi de coacere
Choix-a la-crème/Ecler 1/4 --- 160-180
1)
1)Preîncãlzire cuptor
0:35-0:60
Prãjiturã cu nucã, uscatã 1/3 --- 140-160 0:30-0:60
Tarte mici
Fursecuri 1/3 1/3/5 150-160 0:15-0:35
Gogoºi 1/3 1/3/5 140 0:20-0:60
Fursecuri 1/3 --- 160-170 0:25-0:40
Croissant cu ou, bezele 1/3 --- 80-100 2:10-2:50
Picromigdale 1/3 --- 100-120 0:40-1:20
Foietaj cu drojdie 1/3 --- 160-170 0:30-0:60
Foietaj din aluat franþuzesc 1/3 --- 170-180
1)
0:30-0:50
Chifle 1/4 --- 160 0:30-0:45
Prãjituri mici (20de bucãþi/
tavã)
1/4 --- 140
1)
0:25-0:40
Utilizãri, tabele ºi sfaturi10
Sfaturi pentru coacere
Rezultatul coacerii Cauzã posibilã Remediere
Prãjitura este prea
deschisã la culoare pe
parte inferioarã
Înãlþime greºitã a nivelului Introduceþi prãjitura mai jos
Prãjitura se fãrâmiþeazã
(devine cleioasã,
lipicioasã, urme de
apã)
Temperaturã de coacere prea
mare
Reglaþi temperatura de
coacere mai jos
Timp de coacere prea scurt Prelungiþi timpul de coacere.
Timpii de coacere nu pot fi
scurtaþi prin ridicarea
temperaturii
Prea mult lichid în aluat Utilizaþi mai puþin lichid.
Þineþi cont de timpii de
amestecare, mai ales la
utilizarea roboþilor de
bucãtãrie
Prãjitura este prea
uscatã
Temperaturã de coacere prea
scãzutã
Reglaþi mai sus temperatura
de coacere
Timp de coacere prea lung Scurtaþi timpul de coacere
Prãjitura se rumeneºte
inegal
Temperaturã de coacere prea
înaltã ºi timp de coacere prea
scurt
Temperatura de coacere
trebuie scãzutã ºi prelungit
timpul de coacere
Aluatul este distribuit inegal Distribuiþi aluatul uniform pe
tava de coacere
Filtrul pentru grãsime este
montat
Scoateþi filtrul pentru grãsime
Prãjitura nu este gata
în decursul perioadei
de timp date
Temperaturã prea scãzutã Reglaþi temperatura de
coacere mai sus
Filtrul pentru grãsime este
montat
Scoateþi filtrul pentru grãsime
11Utilizãri, tabele ºi sfaturi
Tabel PIZZA
Produse de panificaþie
Nivel
deutilizare
Temperaturã
°C
Timp
Ore: Minute
Pizza (subþire) 1 180 - 200
1)
1)Preîncãlzire cuptor
20 - 30
Pizza (cu mult aluat) 1 180 - 200 20 - 30
Plãcintã 1 180 - 200 45 - 60
Plãcintã cu spanac 1 160 -180 45 - 60
Tartã Quiche Lorraine 1 170 - 190 40 - 50
Plãcintã cu iaurt, rotundã 1 140 - 160 60 - 90
Plãcintã cu iaurt la tavã 1 140 - 160 50 - 60
Plãcintã cu mere, acoperitã 1 150 - 170 50 - 70
Plãcintã cu legume 1 160 - 180 50 - 60
Specialitate de pâine cu brânzã 1 250 - 270
1)
10 - 20
Tort etajat 1 160 - 180
1)
40 - 50
Pizza Alsacianã (cu ºuncã ºi
ceapã)
1 250 - 270
1)
12 - 20
Chifle umplute 1 180 - 200
1)
15 - 25
Utilizãri, tabele ºi sfaturi12
Tabel Budinci ºi gratinate
Fel de mâncare Funcþia cuptorului
Nivel
deutiliza
re
Tempe-
raturã
°C
Timp
Ore:
Minute
Budincã cu paste
fãinoase
SUS SI JOS 1 180-200 0:45-1:00
Lasagne SUS SI JOS 1 180-200 0:25-0:40
Gratinate
Legume
1)
1)Preîncãlzire cuptor
GATIRE
INTENSIVA
1 160-170 0:15-0:30
Baghete gratinate
1)
GATIRE
INTENSIVA
1 160-170 0:15-0:30
Budinci dulci SUS SI JOS 1 180-200 0:40-0:60
Sufleuri de peºte SUS SI JOS 1 180-200 0:30-1:00
Legume umplute
GATIRE
INTENSIVA
1 160-170 0:30-1:00
13Utilizãri, tabele ºi sfaturi
Prãjire
Funcþia cuptorului: SUS SI JOS sau GATIRE INTENSIVA
Pentru prãjire trebuie pus în funcþiune filtrul pentru grãsime!
Vesela pentru prãjire
Pentru prãjire se preteazã orice fel de veselã rezistentã la cãldurã
(þineþi cont de informaþiile producãtorului!).
Fripturile mari pot fi preparate directîn tava de colectare sau pe
grãtar cu tava de colectare montatã dedesubt.
Toate tipurile de carne macrã vã recomandãm sã le gãtiþi în oala de
fripturã cu capac. Astfel carnea rãmâne suculentã.
Toate tipurile de carne care trebuie sã facã o crustã, puteþi sã le
preparaþi în oala de fripturã fãrã capac.
3 Instrucþiuni privitoare la tabelul de prãjire
Valorile din urmãtorul tabel sunt orientative.
Vã recomandãm sã preparaþi carne ºi peºte în cuptor numai dacã au
peste 1 kg.
Pentru a evita o ardere a sucului din carne sau a grãsimii ce se scurge,
vã recomandãm sã adãugaþi puþin lichid în tavã.
Friptura trebuie întoarsã când este necesar (dupã 1/2 - 2/3 din timpul
de gãtire).
Bucãþile mari ºi carnea de pasãre, pe parcursul gãtirii trebuie stropite
cu sos de fripturã. Astfel obþineþi un rezultat mai bun la prãjire.
Opriþi cuptorul cu aproximativ 10 minute mai repede, pentru a utiliza
cãldura rãmasã.
Utilizãri, tabele ºi sfaturi14
Tabel pentru prãjire
Tipul cãrnii Cantitate
Funcþiacuptorul
ui
Nivel
deaplicar
e
Tempe-
raturã
°C
Timp
Ore:
Minute
Carne de vitã
Fripturã înãbuºitã 1-1,5 kg SUS SI JOS 1 200-250 2:00-2:30
Fripturã de vi
sau file
pe cm
înãlþime
- înãuntru roºu
pe cm
înãlþime
GATIRE
INTENSIVA
1
190-
200
1)
0:05-0:06
- înãuntru roz
pe cm
înãlþime
GATIRE
INTENSIVA
1 180-190 0:06-0:08
- bine fãcut
pe cm
înãlþime
GATIRE
INTENSIVA
1 170-180 0:08-0:10
Carne de porc
Spatã de porc,
ceafã, ºuncã
1-1,5 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 160-180 1:30-2:00
Cotlet, cotlet
cu os
1-1,5 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 170-180 1:00-1:30
Fripturã din carne
tocatã
750 g-1 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 160-170 0:45-1:00
Ciolande porc
(fiert)
750 g-1 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 150-170 1:30-2:00
Carne de viþel
Fripturã de viþel 1 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 160-180 1:30-2:00
Ciolan de viþel 1,5-2 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 160-180 2:00-2:30
Miel
Pulpã de miel,
fripturã de miel
1-1,5 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 150-170 1:15-2:00
Spate de miel 1-1,5 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 160-180 1:00-1:30
Vânat
Spate de iepure,
pulpã de iepure
pânã la 1
kg
SUS SI JOS 3
220-
250
1)
0:25-0:40
Spate de
cãprioarã/cerb
1,5-2 kg SUS SI JOS 1 210-220 1:15-1:45
Pulpã de
cãprioarã/cerb
1,5-2 kg SUS SI JOS 1 200-210 1:30-2:15
15Utilizãri, tabele ºi sfaturi
Pasãre
Pasãre bucãþi
pentru
fiecare
200-250g
GATIRE
INTENSIVA
1 200-220 0:35-0:50
Jumãtãþi de pui
pentru
fiecare
400-500g
GATIRE
INTENSIVA
1 190-210 0:35-0:50
Pui, pasãre
îndopatã
1-1,5 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 190-210 0:45-1:15
Raþã 1,5-2 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 180-200 1:15-1:45
Gâscã 3,5-5 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 160-180 2:30-3:30
Curcan/curcã 2,5-3,5 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 160-180 1:45-2:30
Curcan/curcã 4-6 kg
GATIRE
INTENSIVA
1 140-160 2:30-4:00
Peºte (în abur)
Peºte întreg 1-1,5 kg SUS SI JOS 1 210-220 0:45-1:15
1)Preîncãlzire cuptor
Tipul cãrnii Cantitate
Funcþiacuptorul
ui
Nivel
deaplicar
e
Tempe-
raturã
°C
Timp
Ore:
Minute
Utilizãri, tabele ºi sfaturi16
Tabel SONDA
Fel de mâncare
Temperatura zonei de mijloc a
cãrnii
Carne de vitã
Fripturã la grãtar sau file înãuntru roºie (tipic englezesc)
înãuntru roz (mediu)
înãuntru prãjit
45 - 50 °C
60 - 65 °C
70 - 75 °C
Carne de porc
Spatã de porc, jambon, ceafã 80 - 82 °C
Cotlet (spate), pulpã 75 - 80 °C
Fripturã din carne tocatã 75 - 80 °C
Carne de viþel
Fripturã de viþel 75 - 80 °C
Pulpã de viþel 85 - 90 °C
Batal / miel
Pulpã de batal 80 - 85 °C
Spate de batal 80 - 85 °C
Fripturã de miel, pulpã de miel 70 - 75 °C
Vânat
Spate de iepure 70 - 75 °C
Pulpã de iepure 70 - 75 °C
Iepure întreg 70 - 75 °C
Spate de cãprioarã, spate de cerb 70 - 75 °C
Pulpã de cãprioarã, pulpã de cerb 70 - 75 °C
17Utilizãri, tabele ºi sfaturi
GAT.TEMP JOASA
Funcþia cuptorului: GAT.TEMP JOASA.
Cu ajutorul funcþiei cuptorului GAT.TEMP JOASA friptura va deveni
fragedã ºi rãmâne deosebit de suculentã.
GAT.TEMP JOASA recomandãm pentru bucãþi de carne fragedã,
macrãºi peºte.
GAT.TEMP JOASA nu este potrivitã de exemplu pentru fripturã înãbuºitã
sau carne grasã de porc.
Cuptorul se încãlzeºte pânã la temperatura selectatã, respectiv reglatã.
Dacã se atinge aceastã temperaturã, se aude un semnal acustic. Dupã
aceea cuptorul comutã automat la o temperaturã mai joasã de
continuare a preparãrii.
GAT.TEMP JOASA 120 recomandãm pentru bucãþi mai mici de carne,
ca de exemplu fripturi.
GAT.TEMP JOASA 150
recomandãm pentru bucãþi mai mari de carne,
ca de exemplu file de vitã.
1 Atenþie: Pentru prãjire trebuie pus în funcþiune filtrul pentru
grãsime!
3 Cu funcþia cuptorului GAT.TEMP JOASA mâncarea trebuie preparatã
întotdeauna fãrã capac.
1. Produsul de prãjit trebuie lãsat pe fiecare parte timp de 1-2 minute sã se
prãjeascã în tigaie la temperaturã înaltã.
2. Se aºeazã într-o formã de fripturã sau direct pe grãtar cu o tavã de
colectare dedesubt.
3. Se aºeazã în cuptor. Selectaþi funcþia cuptorului GAT.TEMP JOASA
eventual alegeþi cu ajutorul tastei GAT.TEMP JOASA 150 ºi lãsaþi
se gãteascã pânã la capãt (vezi tabelul).
Tabel GAT.TEMP JOASA
Fel de mâncare
Greutate
g
Reglaj
Nivel
deutilizare
Timp total
min.
Fripturã de vacã 1000-1500
GAT.TEMP
JOASA 150
1 90-110
File de vacã 1000-1500
GAT.TEMP
JOASA 150
3 90-110
Fripturã de viþel 1000-1500
GAT.TEMP
JOASA 150
1 100-120
Biftec 200 - 300
GAT.TEMP
JOASA 120
3 20-30
Utilizãri, tabele ºi sfaturi18
Prãjirea la grãtar
Funcþia cuptorului: GRIL SIMPLU sau GRIL DUBLU cu reglare
maximã a temperaturii
1 Atenþie: Folosiþi grãtarul numai cu uºa cuptorului închisã.
3 Preîncãlziþi întotdeauna cuptorul gol cu ajutorul funcþiilor de grãtar
pentru 5 minute!
Pentru prãjire introduceþi grãtarul pe nivelul de utilizare
recomandat.
Introduceþi tava de colectare întotdeauna pe nivelul 1de utilizare de
jos.
Timpii pentru prãjire sunt orientativi.
Grãtarul se preteazã mai ales la bucãþi netede de carne ºi peºte.
Tabel prãjire la grãtar
Produs de prãjit la
grãtar
Nivel de aplicare
Timp de prãjit la grãtar
1. parte 2. Parte
Chiftele 4 8-10 minute 6-8 minute
File de porc 4 10-12 minute 6-10 minute
Cârnaþi 4 8-10 minute 6-8 minute
Fripturã din file de vacã,
fripturã de viþel
4 6-7 minute 5-6 minute
Carne de vacã, fripturã de
vacã (aproximativ 1 kg)
3 10-12 minute 10-12 minute
Pâine prãjitã
1)
1)Nu se preîncãlzeºte
3 4-6 minute 3-5 minute
Pâine prãjitã unsã 3 6-8 minute ---
19Utilizãri, tabele ºi sfaturi
Dezgheþarea
Funcþia cuptorului: RACIRE(30 GRADE C) (fãrã reglarea
temperaturii)
Mâncãrurile despachetate trebuie aºezate pe o farfurie pe grãtar.
Pentru acoperire nu utilizaþi altã farfurie sau castron, pentru cã acest
lucru prelungeºte simþitor timpul de dezgheþare.
Pentru dezgheþare puneþi pe grãtarul de la primul nivel de jos.
Tabel pentru dezgheþare
Fel de mâncare
Timp de
dezgheþare
Minute
Timp de
dezgheþare
ulterioarã
Minute
Notã
Pui, 1000 g 100-140 20-30
Puiul trebuie pus pe platanul inferior
întors, pe o farfurie mare
La jumãtatea timpului trebuie întors
Carne, 1000g 100-140 20-30 La jumãtatea timpului trebuie întors
Carne, 500g 90-120 20-30 La jumãtatea timpului trebuie întors
Pãstrãv, 150g 25-35 10-15 ---
Cãpºuni, 300g 30-40 10-20 ---
Unt, 250g 30-40 10-15 ---
Friºcã, 2 x 200g 80-100 10-15
Friºca se poate bate chiar dacã au
mai rãmas unele pãrþi uºor îngheþate
Tort, 1400g 60 60 ---
Programe pentru carne20
Programe pentru carne
Pentru prãjire trebuie pus în funcþiune filtrul pentru grãsime!
Vesela pentru prãjire
Pentru prãjire utilizaþi o oalã cu capac sau o tavã.
3 Nivelul de utilizare ºi greutatea sunt afiºate pe ecran pentru fiecare
program pentru carne.
Vesela: Adaosde lichid
Programe pentru carne cu introducerea greutãþii
GAINA Deschis ---
PORC Deschis 2-4 cm
VITA Închis 1-2 cm
VITEL Închis 1-2 cm
CAPRIOARA Închis 1-2 cm
Programe pentru carne cu þepuºã pentru carne
VITA Deschis ---
VITA SCAN Deschis ---
PORC-SONDA Deschis ---
VITEL-SONDA Deschis ---
MIEL-SONDA Deschis ---
CAPRIOARA- SONDA Deschis ---
CURCAN-SONDA Deschis ---
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40

Aeg-Electrolux B9971-5-M Recipe book

Tip
Recipe book