42
Citiţi instrucţiunile, păstraţi-le într-un loc sigur; dacă daţi aparatul altcuiva, nu uitaţi să daţi şi
instrucţiunile. Îndepărtaţi toate ambalajele înainte de folosire.
A PREVEDERI IMPORTANTE DE SIGURANŢĂ
Respectaţi măsurile de siguranţă de bază, inclusiv:
1 Aparatul poate fi folosit de copii în vârstă de 8 ani sau mai mari și
de către persoane cu capacităţi fizice, senzoriale sau mentale
reduse sau lipsă de experienţă și cunoștinţe dacă sunt
supravegheaţi/instruiţi și înţeleg pericolele la care se supun. Copiii
nu trebuie să se joace cu aparatul. Curăţarea și utilizarea de către
utilizator nu trebuie efectuate de copii decât dacă aceștia au
peste 8 ani și sunt supravegheaţi. Nu lăsaţi aparatul și cablul la
îndemâna copiilor sub 8 ani.
` Nu introduceţi aparatul în lichid.
¬ Suprafeţele aparatului se vor încinge.
2 Nu conectaţi aparatul prin intermediul unui sistem cu
temporizator sau cu comandă de la distanţă.
3 Nu folosiţi aparatul lângă sau sub materiale inflamabile (spre ex.,
perdele).
4 În cazul în care cablul este deteriorat, trebuie înlocuit de către
fabricant, agentul de service sau orice altă persoană calificată,
pentru a evita accidentele.
5 Nu utilizaţi bază cu orice alt vas, sau vice-versa.
6 Nu folosiţi aparatul în niciun alt scop decât cel descris în aceste instrucţiuni.
7 Nu operaţi aparatul dacă este stricat sau nu funcţionează corect.
exclusiv pentru uz casnic
C PREPARARE
1 Aşezaţi aparatul pe o suprafaţă stabilă, nivelată, termorezistentă.
2 Când gătiţi cu ulei, umpleţi vasul de la semnul MIN (350 ml) până la semnul MAX (800 ml).
3 Când gătiţi cu brânză sau bulion, nu umpleţi vasul mai mult de jumătate.
4 Băgaţi întrerupătorul în priză.
5 Setaţi temperatura la 5.
6 Becul se va aprinde, apoi ciclul se va activa sau dezactiva pe măsură ce termostatul își
menţine temperatura.
7 Așteptaţi până când becul se stinge înainte de a găti.
8 Așezaţi vasul pe bază.
9 Pentru fondue cu ulei/bulion:
a) Montaţi suportul pentru furculiţă deasupra vasului, pentru a susţine furculiţele în timpul
gătirii
b) Preparaţi sosul.
c) Preparaţi alimentele și așezaţi-le pe furculiţă.
d) Adăugaţi alimentele în ulei/bulion și gătiţi-le 2-4 minute.
, Înainte de a le consuma, asiguraţi-vă că toate alimentele sunt gătite complet.