Russell Hobbs 20940-56 Manual de utilizare

Categorie
Fonduri, gurmanzi
Tip
Manual de utilizare
42
Citiţi instrucţiunile, păstraţi-le într-un loc sigur; dacă daţi aparatul altcuiva, nu uitaţi să daţi şi
instrucţiunile. Îndepărtaţi toate ambalajele înainte de folosire.
A PREVEDERI IMPORTANTE DE SIGURANŢĂ
Respectaţi măsurile de siguranţă de bază, inclusiv:
1 Aparatul poate fi folosit de copii în vârstă de 8 ani sau mai mari și
de către persoane cu capacităţi fizice, senzoriale sau mentale
reduse sau lipsă de experienţă și cunoștinţe dacă sunt
supravegheaţi/instruiţi și înţeleg pericolele la care se supun. Copiii
nu trebuie să se joace cu aparatul. Curăţarea și utilizarea de către
utilizator nu trebuie efectuate de copii decât dacă aceștia au
peste 8 ani și sunt supravegheaţi. Nu lăsaţi aparatul și cablul la
îndemâna copiilor sub 8 ani.
` Nu introduceţi aparatul în lichid.
¬ Suprafeţele aparatului se vor încinge.
2 Nu conectaţi aparatul prin intermediul unui sistem cu
temporizator sau cu comandă de la distanţă.
3 Nu folosiţi aparatul lângă sau sub materiale inflamabile (spre ex.,
perdele).
4 În cazul în care cablul este deteriorat, trebuie înlocuit de către
fabricant, agentul de service sau orice altă persoană calificată,
pentru a evita accidentele.
5 Nu utilizaţi bază cu orice alt vas, sau vice-versa.
6 Nu folosiţi aparatul în niciun alt scop decât cel descris în aceste instrucţiuni.
7 Nu operaţi aparatul dacă este stricat sau nu funcţionează corect.
exclusiv pentru uz casnic
C PREPARARE
1 Aşezaţi aparatul pe o suprafaţă stabilă, nivelată, termorezistentă.
2 Când gătiţi cu ulei, umpleţi vasul de la semnul MIN (350 ml) până la semnul MAX (800 ml).
3 Când gătiţi cu brânză sau bulion, nu umpleţi vasul mai mult de jumătate.
4 gaţi întrerupătorul în priză.
5 Setaţi temperatura la 5.
6 Becul se va aprinde, apoi ciclul se va activa sau dezactiva pe măsură ce termostatul își
menţine temperatura.
7 Așteptaţi până când becul se stinge înainte de a găti.
8 Așezaţi vasul pe bază.
9 Pentru fondue cu ulei/bulion:
a) Montaţi suportul pentru furculiţă deasupra vasului, pentru a susţine furculiţele în timpul
gătirii
b) Preparaţi sosul.
c) Preparaţi alimentele și așezaţi-le pe furculiţă.
d) Adăugaţi alimentele în ulei/bulion și gătiţi-le 2-4 minute.
, Înainte de a le consuma, asiguraţi-vă că toate alimentele sunt gătite complet.
43
instrucţiuni
10 Pentru alte tipuri de fondue:
a) Preparaţi fondue-ul.
b) Preparaţi alimentele și așezaţi-le pe furculiţă.
c) Adăugaţi alimentele în fondue.
C ÎNGRIJIRE ŞI ÎNTREŢINERE
11 Scoateţi aparatul din priză şi lăsaţi-l să se răcească.
12 Aruncaţi conţinutul vasului. Nu reutilizaţi nimic, se va pierde din gust.
13 Ştergeţi suprafeţele exterioare cu o cârpă umedă.
14 Çıkarılabilen parçaları elde yıkayın.
` Puteţi spăla aceste componente în mașina de spălat vase.
15 Mediul extrem din interiorul maşinii de spălat vase poate afecta suprafeţele.
16 Va fi afectat doar aspectul acestora, nu va fi afectată funcţionarea aparatului.
W
PROTEJAREA MEDIULUI
Pentru a evita probleme de mediu şi sănătate cauzate substanţele periculoase din
aparatele electrice şi electronice, aparatele marcate cu acest simbol nu trebuie aruncate direct la
gunoi, ci trebuie recuperate, refolosite sau reciclate.
reţete
Aceste reţete sunt pentru 6 porţii. Nu le reduceţi mai mult de jumătate.
g = grame p = un praf de c = căţel/căţei
m = mililitri t = o linguriţă (5 ml)
fondue de brânză
225 g brânză Beaufort 425 m vin alb sec
225 g brânză Emmental 1 c usturoi
225 g brânză Comté sau Gruyère 1 p piper negru
1 p nucşoară măcinată pâine albă
Frecaţi vasul cu căţelul de usturoi. Turnaţi vinul în vas, apoi lăsaţi-l să se încălzească între 6 și 10
minute. Radeţi brânza. Adăugaţi treptat brânza, învârtind, până când amestecul devine omogen.
Adăugaţi piper și nucşoară măcinată. Tăiaţi pâinea în cubuleţe. Adăugaţi pâinea. Când serviţi
masa, reduceţi gradual căldura.
fondue chinezesc
350 g file de vită 350 gle de porc
750 m supă de pui 1 ţelină
2 t sos de soia 1 c usturoi
¾ t 5 condimente praf ½ ceapă
10 g ciuperci negre uscate (lăsaţi-le la înmuiat peste noapte)
Tăiaţi carnea în fâșii subţiri, pentru a le pregăti pentru furculiţe. Puneţi restul ingredientelor în
vas. Lăsaţi să dea în clocot, amestecând. Daţi focul mai mic. Fierbeţi la loc mic timp de 10
minute. Adăugaţi carnea și lăsaţi-o până este gătită.
reţete disponibile pe site-ul nostru web
http://www.russellhobbs.com/ifu/552016
schiţă
1 suport pentru furculiţă
2 vas
3 mâner
4 bază
5 control temperatură
6 bec
7 furculiţă
` se poate spăla în mașina de
spălat vase
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48

Russell Hobbs 20940-56 Manual de utilizare

Categorie
Fonduri, gurmanzi
Tip
Manual de utilizare