GHID SCURT DE REFERINŢĂ
REŢETE PENTRU AER FORŢAT
REŢETE AUTOMATE
ALIMENT USTENSILE NIVEL RAFT CUPTOR °C DURATA
M
IEL
GRĂTAR DE SÂRMĂ PE
VASUL DE STICLĂ
NIVEL 1
180
80 - 90
MIN.
FRIPTURI (1 KG) 65 - 75 MIN.
P
UI, IEPURE ŞI RAŢĂ 190 75 - 85 MIN.
G
ÂSCĂ (2 KG) 170 90 - 120 MIN.
P
EŞTE ÎNTREG (1 - 2 KG)
REZISTENT LA CUPTOR
PE GRĂTARUL DE SÂRMĂ
NIVEL 1 SAU 2
180
35 - 45 MIN.
PEŞTE FELIAT 1 KG
VAS DE PRĂJIRE PE
GRĂTARUL DE SÂRMĂ
NIVEL 2
30 - 35
MIN.
L
EGUME UMPLUTE
REZISTENT LA CUPTOR
PE GRĂTARUL DE SÂRMĂ
190
35 - 45 MIN.
C
ARTOFI COPŢI
VAS DE PRĂJIRE PE
GRĂTARUL DE SÂRMĂ
50 - 60 MIN.
DESERTURI ŞI PRĂJITURI
FARFURIE PENTRU
PRĂJITURI
PE GRĂTARUL DE SÂRMĂ
NIVEL 1 SAU 2
160 40 - 50
MIN.
P
RODUSE DE PATISERIE
UMPLUTE
170 70 - 80 MIN.
T
ARTĂ 160 40 - 50 MIN.
Ş
TRUDEL
FARFURIA DE COACERE NIVEL 2
170 50 - 55 MIN.
BISCUIŢI 160 20 - 30 MIN.
C
HOUX A LA CREME 150 35 - 45 MIN.
P
RODUSE DE PATISERIE CU
CIMBRU
REZISTENT LA CUPTOR
PE GRĂTARUL DE SÂRMĂ
NIVEL 1 SAU 2
180
40 - 50 MIN.
LASAGNE
NIVEL 2
45 - 60
MIN.
P
RĂJITURI UMPLUTE CU
FRUCTE
FARFURIE PENTRU
PRĂJITURI
PE GRĂTARUL DE SÂRMĂ
160 40 - 50 MIN.
B
EZELE FARFURIA DE COACERE 90 90 - 120 MIN.
S
UFLEURI
REZISTENT LA CUPTOR
PE GRĂTARUL DE SÂRMĂ
NIVEL 1 160 45 - 55 MIN.
REŢETĂ USTENSILE PREÎNCĂLZIRE RECOMANDĂRI
F
RIPTURĂ DE VITĂ
CRUDĂ
GRĂTAR DE SÂRMĂ PE
VASUL DE STICLĂ
DA
ADĂUGAŢI 500 ML APĂ când cuptorul vă solicită să
întoarceţi alimentele.
FRIPTURĂ DE VITĂ
MEDIU FĂCUTĂ
PUI FRIPT
NU UNGEŢI cu ulei pentru grătar dacă doriţi.
L
ASAGNE
FARFURIE REZISTENTĂ
LA CUPTOR
PE GRĂTARUL DE
SÂRMĂ
DABIBAN CU CHIMEN
DULCE
VAS DE STICLĂ
UMPLEŢI PEŞTELE cu chimen dulce mărunţit și
presăraţi și în jurul peștelui. Condimentaţi și
turnaţi 300 ml lichid (supă de carne + vin) în vas.
P
IZZA
FARFURIA DE COACERE
PENTRU PIZZA SUBŢIRE 350 gr. făină. Lăsaţi să crească
45 min. Preparaţi pizza cu ce puneţi deasupra și
lăsaţi să crească încă 25 min.
Ş
TRUDEL
NU
CARTOFI COPŢI VAS DE STICLĂ
PRESĂRAŢI ulei din belșug și amestecaţi carto i în
momentul în care cuptorul vă solicită.
PORC BUCĂŢI
GRĂTAR DE SÂRMĂ PE
VASUL DE STICLĂ
DA
UNGEŢI BUCĂŢILE cu ulei pentru grătar și întoarceţi
în momentul în care cuptorul vă solicită.
R
AŢĂ UMPLUTĂ
ADĂUGAŢI 500 ML APĂ în vasul de sticlă în
momentul în care raţa devine rumenă.
P
RĂJITURĂ CU NUCĂ
FARFURIE PENTRU
ALUAT DE PRĂJITURĂ
DE 30X11 CM PE
GRĂTARUL DE SÂRMĂ
NU
LEGUME GRATINATE
FARFURIE REZISTENTĂ
LA CUPTOR
PE GRĂTARUL DE
SÂRMĂ
DA
PRESĂRAŢI SOS BECHAMEL deasupra legumelor
coapte și împrăștiaţi brânză.
P
ICIOR DE MIEL
GRĂTAR DE SÂRMĂ PE
VASUL DE STICLĂ
NU
ADĂUGAŢI 500 ML APĂ când cuptorul vă solicită să
întoarceţi alimentele.
F
RIGĂRUI LA GRĂTAR DA
MARINAŢI ALIMENTELE cu ulei și condimente și
întoarceţi în momentul în care cuptorul vă
solicită.
P
LĂCINTĂ CU MERE FARFURIA DE COACERE NU
RO
AMW 590
4619-694-67932