IM001
www.scarlett.ru SC-29321
· Regulatorul multifuncional fixai-l la ora 10.
· Apsai butonul înc o dat.
· Regulatorul multifuncional fixai-l la 30 minute.
· Apsai butonul o dat pentru confirmarea timpului de începere a preparare.
· La ora 10:30 cuptorul se deschide automat.
· Pentru a verifica timpul dat apsai i dai drumul butonului .
· Pentru a începe prepararea mai devreme decât timpul programat anterior apsai butonul .
· Pentru schimbarea regimului programat apsai butonul .
SEMNALARE AUTOMAT
· Când s-a încheiat procesul de preparare la fiecare 3 min se va produce un semnal sonor pân când se va deschide ua sau se va apsa un
buton.
SUPLIMENTAREA TIMPULUI DE PREPARARE
· Dac în procesul de preparare apsai butonul , timpul dat se mrete cu 10 secunde la fiecare apsare. Dup suplimentarea cu 5 minute,
fiecare apsare va mri timpul de preparare cu 30 de secunde.
BLOCARE
· Nu lsai copii s deschid cuptorul f a fi supravegheai de ctre persoane adulte.
· Pentru fixarea i intreruperea blocrii trebuie s apsai i s meninei apsat 3 sec butonul .
· Dup fixarea blocrii cuptorului pe display apare indicaia OFFi se produce un semnal sonor. Toate butoanele sunt blocate.
· Dup intreruperea blocrii pe display apare indicaia END.
· Pentru a îndeprta blocajul apsai pe butonul de 3 ori.
· Cuptorul nu poate fi conectat permanent, prin urmare fixai blocajul.
NOT: Timpul de preparare poate fi schimbat in funcie de forma, dimensiunea i dispunerea produselor. Bucile mari, groase necesit un timp de
preparare mai mare iar cele mici mai mic.
· Decongelai produsele f ambalaj intr-un vas nu prea adânc sau pe grtar pentru prepararea la microunde, trebuie s folositi vasul de sticl
rotitor. Congelând produsele le conferii o form compact.
· Acoperii produsele cu capace speciale sau plastic lasând unul dintre coluri liber pentru a permite evacuarea aburului. Capacele se infierbânt
foarte tare-v rugam s fii ateni cu ele!
· Distana dintre produse, de exemplu, legume, checuri si altele trebuie s fie nu mai mic de 2,5 cm pentru a permite o preparare uniform.
· Amestecarea este necesar deoarece la fundul vasului produsele se înfierbânt foarte tare.
· Aezai produsele numai intr-un singur strat , cele mai groase bucati asezai-le mai aproape de margini.
· Întepai coaja sau pielia pentru ca produsul s nu plesnesc.
· Înclzii numai produse preparate si reci, amestecându-le.
· Floricele de porumb urmati intocmai instruciunile de preparare i nu lsai cuptorul cu microunde nesupravegheat. Dac produsul nu este
gata la timpul respectiv întrerupei prepararea. O durat mai mare de preparare poate duce la arderea produsului.
ATENIUNE: Nu folosii pachete din hârtie pentru prepararea Floricelelor de porumb i nu încercai s folosii resturi de boabe. Nu aezai
pachetul-ambalajul cu floricele de porumb direct pe vasul de sticl, aezai-l pe o farfurie.
ATENTIE: În timpul procesului de preparare în cuptorul cu microunde produsele trebuiesc întoarse.
· În momentul terminrii timpului stabilit, cuptorul se închide automat si emite un semnal sonor.
NOT: La deschiderea uei, cuptorul nu trebuie s funcioneze.
CURIRE SI ÎNTREINERE
· Înainte de operaiunea de curire deconectai aparatul de la sursa electric.
· Lsai cuptorul s se rceasc complet.
· Stergei panoul de comand pe suprafeele interioare i exterioare, vasul de sticl, cu o cârp cu detergent de vase.
· Nu folosii substane agresive sau materiale abrazive.
· Pentru a îndeprta mirosul neplcut turnai intrun vas adânc recomandat pentru cuptorul cu microunde un pahar cu suc de la o lmâie i
ezati-l în cuptor. Fixai temporizatorul-timerul la 5 min, întreruptorul pentru regimurile de funcionare în poziie maxim. Când se produce
semnalul sonor i cuptorul se oprete, scoatei vasul i tergei pereii camerii cu o cârp uscat.
STRARE
· Asigurai-v c aparatul-cuptorul cu microunde- este deconectat de la reeaua electrici este complet rcit.
· Efectuai toate operaiunile necesare de la punctul CURIRE SI ÎNTREINERE.
· Pstrai cuptorul cu ua deschis într-un loc curat i uscat.
UA
· .
· , , ,
.
! . .
· .
.
· .
· , .
· ! ,
, .
· .
· , .
· .
· !,
.
· ! ,
, .
· , .
· , .
· . , .
· !, .
· ,
.
· , , , ,
, , , , .