Ghid pentru legume
proaspete
Leguma Cantitatea
Timp de preparare
Instrucţiuni
Timp de
(pe setarea HIGH)
așteptare
Porumb,
proaspăt
Ciuperci,
proaspete,
feliate
Păstârnac,
proaspăt,
feliat
Mazăre,
verde,
proaspătă
Cartofi dulci
copţi întregi
(170 ~ 230 g
fiecare)
Cartofi albi
copţi întregi
(170 ~ 230 g
fiecare)
Spanac,
proaspăt,
frunze
Dovlecei,
proaspeţi,
feliaţi
Dovlecei,
proaspeţi,
întregi
Depănușaţi. Adăugaţi 2 linguri de apă
într-un vas de copt de 1,5 litri. Acoperiţi.
Puneţi ciupercile într-o caserolă
acoperită de 1,5 litri. Amestecaţi la
jumătatea timpului de preparare.
Adăugaţi ½ ceașcă de apă întro caserolă
acoperită de 1,5 litri. Amestecaţi la
jumătatea timpului de preparare.
Adăugaţi ½ ceașcă de apă întro caserolă
acoperită de 1,5 litri. Amestecaţi la
jumătatea timpului de preparare.
Înţepaţi cartofii cu furculiţa în câteva
locuri. Așezaţi-i pe 2 prosoape de hârtie.
Întoarceţi-i la jumătatea timpului de
preparare.
Înţepaţi cartofii cu furculiţa în câteva
locuri. Așezaţi-i pe 2 prosoape de hârtie.
Întoarceţi-i la jumătatea timpului de
preparare.
Adăugaţi ½ ceaþcă de apă într-o
caserolă acoperită de 2 litri.
Adăugaţi ½ ceașcă de apă într-o
caserolă acoperită de 2 litri. Amestecaţi
la jumătatea timpului de preparare.
Înţepaţi-i. Așezaţi-i pe 2 prosoape de
hârtie. Întoarceţi dovleceii și rearanjaţi-i
la jumătatea timpului de preparare.
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
4 ~ 8
1
1
/2 ~ 2
1
/2
4 ~ 7
6 ~ 9
4 ~ 9
6~ 12
5
1
/2 ~ 7
1
/2
9
1
/2
~ 14
4
1
/2 ~ 7
1
/2
4
1
/2 ~ 7
1
/2
6 ~ 9
2 știuleţi
230g
450g
4 cești
2 medii
4 medii
2 cartofi
4 cartofi
450g
450g
450g
Leguma Cantitatea
Timp de preparare
Instrucţiuni
Timp de
(pe setarea HIGH)
așteptare
Anghinare
(a 230 g)
Sparanghel,
proaspăt,
muguri
Fasole
verde
Sfeclă,
proaspătă
Broccoli,
proaspăt,
muguri
Varză,
proaspătă,
tocată
Morcovi,
proaspeţi,
feliaţi
Conopidă
Rozete
de ţelină
proaspătă
Aranjaţi. Adăugaţi 2 linguriţe apă și 2
linguriţe suc. Acoperiţi.
Adăugaţi 1 ceașcă de apă. Acoperiţi.
Adăugaţi
1
/2 ceașcă de apă într-o
caserolă de 1,5 litri. Amestecaţi la
jumătatea timpului de preparare.
Adăugaţi
1
/2 ceașcă de apă într-o
caserolă acoperită de 1,5 litri. Rearanjaţi
la jumătatea timpului de preparare.
Puneţi broccoli într-un vas pentru copt.
Adăugaţi
1
/2 ceașcă de apă.
Adăugaţi
1
/2 ceașcă de apă într-o
caserolă acoperită de 1,5 litri. Amestecaţi
la jumătatea timpului de preparare.
Adăugaţi
1
/4 ceașcă de apă într-o
caserolă acoperită de 1,5 litri.
Amestecaţi la jumătatea timpului de
preparare.
Aranjaţi. Adăugaţi
1
/4 ceașcă de apă
într-o caserolă acoperită de 1,5 litri.
Amestecaţi la jumătatea timpului de
preparare.
Feliaţi. Adăugaţi
1
/2 ceaþcă de apă într-o
caserolă acoperită de 1,5 litri. Amestecaţi
la jumătatea timpului de preparare.
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
2~3 minute
4
1
/2 ~ 7
10 ~ 12
2
1
/2 ~ 6
7 ~ 11
11 ~ 16
5 ~ 8
5
1
/2~7
1
/2
2 ~ 3
5 ~ 7
11 ~ 16
2 medii
4 medii
450g
450g
450g
450g
450g
200g
450g
2 cești
4 cești