RO
3
FUNCŢII
MICROUNDE
Pentru prepararea şi reîncălzirea rapidă a
alimentelor sau băuturilor.
PUTERE RECOMANDAT PENTRU
900 W
Reîncălzirea rapidă a băuturilor sau
alimentelor care au un conţinut de apă ridicat
750 W
Gătirea legumelor
650 W
Prepararea cărnii şi peştelui
500 W
Prepararea sosurilor cu carne sau a sosurilor
cu conţinut de brânză sau ouă. Rumenirea
plăcintelor cu carne sau a pastelor la cuptor
350 W
Preparare lentă, delicată. Perfectă pentru
topirea untului sau ciocolatei
160 W
Decongelarea alimentelor congelate sau
topirea untului şi brânzeturilor
90 W
Topirea îngheţatei
AER FORŢAT
Pentru prepararea alimentelor astfel încât să
se obţină rezultate similare celor obţinute în cazul
utilizării unui cuptor convenţional.
Pentru prepararea anumitor alimente, se pot folosi
tava de copt sau alte accesorii pentru gătit adecvate
pentru utilizarea în cuptor.
Accesorii recomandate: Tavă de copt dreptunghiulară,
grătar de sârmă
AER FORŢAT + MICROUNDE
Pentru prepararea la cuptor a alimentelor,
într-un timp scurt.
Accesorii necesare: grătar de sârmă
JET DEFROST
Pentru decongelarea rapidă a diferitelor
tipuri de alimente doar prin specificarea greutăţii
acestora. Alimentele trebuie să fie amplasate direct
pe placa rotativă din sticlă. Întoarceţi alimentele
atunci când vi se solicită acest lucru.
CATEGORIE ALIMENTE GREUTATE
CARNE
(tocată, cotlete, medalioane,
fripturi)
100 g - 2 kg
CARNE DE PASĂRE
(pui întreg, bucăţi, fileuri)
100 g - 2,5 kg
PEŞTE
(întreg, medalioane, fileuri)
100 g - 2 kg
LEGUME
(amestec de legume, mazăre,
broccoli etc.)
100 g - 2 kg
PÂINE
(franzele, chifle, cornuri)
100 g - 1 kg
FUNCŢIILE 6
th
SENSE
Cu funcţiile 6
th
Sense, nu trebuie decât să selectaţi tipul
şi greutatea sau cantitatea de alimente pentru a obţine
cele mai bune rezultate. Cuptorul va calcula automat
setările optime şi va continua să le modifice pe parcursul
procesului de preparare.
FUNCŢIA DE REÎNCĂLZIRE 6
th
SENSE
Pentru reîncălzirea alimentelor semipreparate
care sunt congelate sau la temperatura camerei.
Cuptorul calculează automat setările necesare
pentru obţinerea celor mai bune rezultate în cel
mai scurt timp posibil. Amplasaţi alimentele pe o
farfurie rezistentă la căldură şi care se poate folosi
în cuptorul cu microunde.
CATEGORIE ALIMENTE GREUTATE
PLATOU CU ALIMENTE 250 - 500 g
PORŢIE CONGELATĂ 250 - 500 g
LASAGNA CONGELATĂ 250 - 500 g
SUPE 200 - 800 g
BĂUTURI 1 - 5 dl
FUNCŢIA DE PREPARARE 6
th
SENSE
Pentru prepararea rapidă a alimentelor
şi obţinerea unor rezultate optime. Folosiţi un
recipient adecvat, rezistent la căldură, pentru
utilizarea în cuptorul cu microunde.
CATEGORIE ALIMENTE GREUTATE
CARTOFI COPŢI
(Întoarceţi atunci când se solicită
acest lucru)
200 g – 1 kg
LEGUME PROASPETE
(Tăiaţi în bucăţi de dimensiuni
egale şi adăugaţi 2 - 4 linguri de
apă. Acoperiţi)
200 - 800 g
LEGUME CONGELATE
(Întoarceţi atunci când se solicită
acest lucru. Acoperiţi)
200 - 800 g
LEGUME CONSERVATE 200 - 600 g
FLORICELE DE PORUMB 100 g