4
DECONGELARE
Pentru decongelarea rapidă a diferitelor tipuri de alimente
doar prin specicarea greutăţii acestora. Amplasaţi
întotdeauna alimentele direct pe placa rotativă din sticlă
pentru rezultate optime.
REÎNCĂLZIRE 6
th
SENSE
Pentru reîncălzirea alimentelor semipreparate care sunt
congelate sau la temperatura camerei. Cuptorul calculează
automat setările necesare pentru obţinerea celor mai bune
rezultate în cel mai scurt timp posibil. Amplasaţi alimentele
pe o farfurie rezistentă la căldură şi care se poate folosi în
cuptorul cu microunde. Scoateţi din ambalaj cu atenţie
pentru a îndepărta folia de aluminiu în întregime. La
terminarea procesului de reîncălzire, o durată de repaus de
1-2 minute îmbunătăţeşte întotdeauna rezultatul, în special
în cazul alimentelor congelate.
6
th
SENSE CRISP
Pentru prepararea rapidă a diferitelor tipuri de alimente
congelate, asigurând o rumenire perfectă. Cuptorul va
selecta automat metoda de coacere, durata şi puterea
necesară.
ALIMENTE RECOMANDATE GREUTATE*
CARTOFI PRĂJIŢI
(Dispuneţi-i într-un singur strat şi presăraţi-i cu
sare înainte de preparare)
300 - 600 g
PIZZA, CU BLAT SUBŢIRE (congelată) 250 - 500 g
PIZZA, CU BLAT GROS (congelată) 300 - 800 g
ARIPIOARE DE PUI (congelate) 300 - 600 g
Anumite funcţii 6th Sense nu necesită introducerea greutăţilor: datorită
unui senzor inteligent, cuptorul poate regla automat durata de preparare
în conformitate cu cantitatea de alimente.
Accesorii necesare: Farfuria Crisp, mânerul pentru farfuria Crisp
FUNCŢIA DE PREPARARE LA ABURI 6
th
SENSE
Pentru prepararea la aburi a alimentelor precum legumele
sau peştele, utilizând oala de preparare cu aburi furnizată. În
cadrul etapei de preparare, generarea aburilor se produce
în mod automat, apa turnată în partea inferioară a oalei de
preparare cu aburi ind adusă la temperatura de erbere.
Duratele de preparare aferente acestei etape pot să varieze.
Cuptorul continuă prepararea la aburi a alimentelor, în
funcţie de durata de timp setată.
Reglaţi la 1-2 minute pentru legume moi, precum broccoli
şi praz sau la 4-5 minute pentru legume mai tari, precum
morcovi şi carto.
Nu deschideţi uşa în timpul rulării acestei funcţii.
Accesorii necesare: Oala de preparare cu aburi
AUTO COOK
Pentru prepararea anumitor feluri de mâncare şi alimente şi
pentru obţinerea unor rezultate optime rapid şi uşor. Pentru
a utiliza în mod optim această funcţie, urmaţi indicaţiile din
tabelul cu informaţii privind prepararea.
* Preîncălzirea începe automat în aceste funcţii: introduceţi alimentele
atunci când se solicită acest lucru.
SETĂRI
Pentru a regla setările cuptorului (limbă, ceas, sunet,
luminozitate, mod Eco).
Când modul „ECO” este activ, luminozitatea afişajului va fi
redusă pentru a economisi energie, iar becul se va stinge după
1 minut. Acesta se va reaprinde automat atunci când este
apăsat orice buton.
ALIMENTE RECOMANDATE GREUTATE
CARNE
(tocată, cotlete, medalioane, fripturi)
100 g - 2 kg
CARNE DE PASĂRE
(pui întreg, bucăţi, fileuri)
100 g - 3 kg
PEŞTE
(întreg, medalioane, fileuri)
100 g - 2 kg
LEGUME
(amestec de legume, mazăre, broccoli etc.)
100 g - 2 kg
PÂINE
(franzele, chifle, cornuri)
100 g - 2 kg
ALIMENTE RECOMANDATE GREUTATE
FRIPTURĂ DE PUI
Condimentaţi cu ulei şi frecaţi cu sare şi piper.
Introduceţi în cuptor cu pieptul în sus.
800 g -
1,5 kg
FURSECURI CU CIOCOLATĂ*
Întindeţi aluatul până obţineţi o grosime de 5
mm, daţi forma dorită şi distribuiţi uniform în
tava de copt.
1 rând
PEŞTE ÎNTREG
Condimentaţi cu ulei, zeamă de lămâie, usturoi
şi pătrunjel. Frecaţi cu sare.
600 g -
1,2 kg
GRATINARE
Feliaţi-le şi intercalaţi-le într-un recipient mare.
Condimentaţi cu sare, piper şi turnaţi deasupra
smântână. Presăraţi brânză deasupra.
800 g -
2 kg
MUŞCHI DE VITĂ*
Condimentaţi cu ulei şi frecaţi cu sare şi piper.
800 g -
1,5 kg