2
ROMÂNĂ
Felicitări pentru achiziţionarea aparatului de cafea super-
automat Saeco Royal Gran Crema!
Pentru a bene cia la maxim de avantajele asistenţei Saeco,
înregistraţi-vă produsul pe www.philips.com/welcome.
Aceste instrucţiuni de folosire sunt valabile pentru modelul
HD8920.
Aparatul este indicat pentru prepararea cafelei espresso
utilizând boabe întregi de cafea, precum și pentru prepara-
rea aburului și a apei calde. În acest manual, veţi găsi toate
informaţiile necesare pentru instalarea, utilizarea, curăţarea
și decalci erea aparatului dumneavoastră.
CUPRINS
IMPORTANT..................................................................................................... 4
Indicaţii legate de siguranţă ......................................................................................................................4
Atenţie ......................................................................................................................................................4
Avertizări ..................................................................................................................................................5
Conformitatea cu normele ........................................................................................................................5
INSTALARE ...................................................................................................... 6
Prezentarea generală a produsului ............................................................................................................6
Descriere generală ....................................................................................................................................7
OPERAŢIUNI PRELIMINARE .............................................................................. 8
Ambalarea aparatului ...............................................................................................................................8
Instalarea aparatului .................................................................................................................................8
PRIMA PORNIRE .............................................................................................12
Ciclul automat de clătire/autocurăţire .....................................................................................................12
Ciclul de clătire manual ...........................................................................................................................12
Măsurarea și programarea durităţii apei .................................................................................................14
Instalarea ltrului de apă „INTENZA+” ....................................................................................................16
Înlocuirea ltrului de apă „INTENZA+” ....................................................................................................19
REGLĂRI.........................................................................................................19
Reglarea râșniţei de cafea .......................................................................................................................19
Reglare „Aromă” - cantitate de cafea măcinată........................................................................................20
Suport pentru încălzirea ceștilor .............................................................................................................21
Reglarea distribuitorului .........................................................................................................................21
Reglarea cantităţii de cafea ....................................................................................................................23
PREPARAREA DE ESPRESSO, CAFEA ȘI CAFEA AMERICANĂ .................................24
Prepararea de espresso, cafea și cafea americană cu cafea boabe ...........................................................24
Prepararea de espresso, cafea cu cafea premăcinată ...............................................................................25
PREPARAREA UNUI CAPPUCCINO .....................................................................27
PREPARAREA DE APĂ CALDĂ ............................................................................29