6
Cuptorul va porni automat după perioada de timp
calculată pentru ca procesul de preparare să se
finalizeze la ora setată.
Partenza ritardata
TEMPERATURA
200°C
AVVIO IN
TEMPO FINE
20:20
-07:10
Pornire cu întârziere
TEMPERATURĂ ÎNCEPE ÎN
ORĂ TERMINARE
Vă rugăm să reţineţi: Puteţi activa această funcţie imediat şi
puteţi anula timpul de aşteptare apăsând .
Această setare poate fi aplicată numai dacă nu este necesară
preîncălzirea cuptorului.
. RUMENIRE
Unele funcţii ale cuptorului permit rumenirea
suprafeţei alimentelor prin activarea grillului odată ce
prepararea a fost finalizată.
per prolungare, OK per dorare
Cottura terminata alle 20:00
Coacerea s-a terminat la 20:00
+ pt. a prelungi, OK pt. a rumeni
Dacă este necesar, apăsaţi pentru a activa un
ciclu de rumenire de cinci minute. Prepararea folosind
funcţia selectată în mod curent poate fi, de asemenea,
prelungită apăsând pe
.
Pentru a dezactiva funcţia de rumenire, apăsaţi pe
pentru a opri cuptorul sau apăsaţi pe
pentru a
accesa meniul principal.
. REŢETE COMPLET AUTOMATE
Cuptorul este prevăzut cu 28 de reţete complet
automate pentru care sunt presetate funcţiile şi
temperaturile de preparare optime. Pentru a beneficia
din plin de această funcţie şi pentru obţinerea celor
mai bune rezultate de preparare posibile, citiţi şi
descărcaţi cartea de bucate de pe docs . hotpoint . eu
Selectaţi „Reţete” din meniul principal folosind
sau
. Apăsaţi pentru a confirma şi accesaţi lista de
preparate disponibile.
Utilizaţi
sau pentru a derula lista, apoi apăsaţi
pentru a confirma selecţia.
Pollo arrosto
CONTROLLO
Automatico
TEMPO COTTURA
TEMPO FINE
19:20
-00:32
Friptură de pui la cuptor
CONTROL
Automat
DURATĂ COACERE
ORĂ TERMINARE
Apăsaţi şi introduceţi alimentele în cuptor. Apăsaţi
din nou pentru a activa funcţia.
Aceste reţete vă permit să setaţi o oră de terminare a
preparării.
Vă rugăm să reţineţi: Se va emite un semnal sonor, iar pe
afişaj vor apărea acţiunile necesare pentru derularea funcţiei
selectate şi momentul în care trebuie să le efectuaţi, de
exemplu întoarcerea alimentelor sau verificarea progresului
înregistrat în procesul de preparare.
. REŢETE SONDĂ PENTRU CARNE
Folosirea sondei pentru carne vă permite să măsuraţi
temperatura internă a alimentelor în timpul preparării.
Utilizaţi
sau pentru a selecta „Reţete sondă carne”
din meniul principal şi apăsaţi
.
Selectaţi preparatul dorit din lista disponibilă şi apăsaţi
pentru a confirma.
Vă rugăm să reţineţi: Selectarea „Carne specială” vă permite să
modificaţi toate setările (pentru temperatura cuptorului şi
temperatura sondei). Celelalte reţete vă permit să modificaţi
doar o parte din setări.
Introduceţi sonda adânc în carne,
evitând zonele osoase sau cele cu
grăsime.
În cazul cărnii de pasăre, introduceţi
sonda pe lungime în centrul
pieptului, evitând porţiunile goale.
Introduceţi alimentele în cuptor
şi conectaţi ştecherul la priza
furnizată pe partea dreaptă a
compartimentului pentru preparare
al cuptorului.
COTTURA
TEMPERATURA
150°C
SONDA CARNE
ATTUALE
79°
100°
Gătit
TEMPERATURĂ SONDA PT CARNE
CURENT
Modificaţi (dacă este posibil) setările
presetate conform necesităţilor sau apăsaţi pe
.
Se va emite un semnal sonor, iar afişajul va indica
momentul în care sonda pentru alimente a atins
temperatura necesară.
Odată ce prepararea a fost finalizată, rezultatul poate fi
perfecţionat prelungind durata de preparare.
Apăsaţi
sau pentru a seta durata de timp: Cuptorul
va utiliza în mod automat funcţia „Convenţional”.
Vă rugăm să reţineţi: Se va emite un semnal sonor şi va apărea
un mesaj în cazul în care sonda nu a fost conectată corect.
UTILIZAREA SONDEI PENTRU CARNE ÎMPREUNĂ CU
FUNCŢII MANUALE
Sonda pentru carne poate fi utilizată, de asemenea,
împreună cu unele dintre funcţiile manuale pentru a
obţine rezultate optime la prepararea cărnii.
Selectaţi o funcţie manuală şi conectaţi sonda: În
partea superioară din stânga a afişajului va fi indicată
temperatura pe care trebuie să o atingă sonda.
Statico
TEMPERATURA
180°C
SONDA CARNE
100°
Convenţional
TEMPERATURĂ SONDA PT CARNE
Pentru a modifica această setare, utilizaţi sau
pentru a deplasa cursorul lângă valoarea aferentă şi
apăsaţi pe
.
Atunci când setarea începe să clipească pe afişaj, setaţi
valoarea necesară folosind
sau , apoi apăsaţi
pentru a confirma.
Pentru a vizualiza un tabel cu temperaturile recomandate
pentru fiecare tip de carne, citiţi şi descărcaţi Ghidul de
utilizare şi întreţinere de pe docs.hotpoint.eu