AMW 576AMW 575
RO
4619- 694- 66631
GHID SCURT DE REFERINŢĂ
ALEGEREA NIVELULUI DE PUTERE AL MICROUNDELOR
GREUTĂŢI RECOMANDATE PENTRU DECONGELARE JET
GREUTATEA NETĂ VA TREBUI să fi e menţinută între
250 - 600 g când se utilizează această funcţie.
UTILIZAŢI ACEASTĂ FUNCŢIE când reîncălziţi
alimente semipreparate congelate, răcite sau la
temperatura camerei.
Utilizaţi această funcţie DOAR pentru decon-
gelare.
Funcţia Decongelare Jet poate fi utilizată doar
pentru decongelarea foarte rapidă a alimentelor
congelate care aparţin categoriilor indicate aici.
Utilizaţi decongelarea manuală pentru celelalte
alimente sau cantităţi care nu sunt indicate.
VĂ RUGĂM SĂ NOTAŢI
Pentru a obţine rezultate perfecte este
NECESAR să:
Introduceţi, pe cât posibil cu cea mai mare preci-
zie posibilă, GREUTATEA alimentelor selectate.
Întoarceţi alimentele când cuptorul vă cere
acest lucru.
GREUTĂŢI RECOMANDATE PENTRU ÎNCĂLZIREA CU AL 6
LEA
SIMŢ
NIVELUL DE RUMENIRE
NIVELUL DE RUMENIRE ESTE DISPONIBIL NUMAI LA ÎNCĂLZIREA CU AL
6LEA SIMŢ ŞI ÎN MODUL ASISTAT.
A
VEŢI POSIBILITATEA DE A controla personal rezultatul
fi nal cu ajutorul caracteristicii Reglarea nivelului
de rumenire. Această caracteristică vă permite să
obţineţi o temperatură fi nală mai mare sau mai
mică comparativ cu setarea standard implicită.
CUPTORUL ALEGE AUTOMAT SETAREA STANDARD IMPLICITĂ.
În general cu această reglare veţi obţine cele
mai bune rezultate. Dar dacă alimentele încălzite
devin prea fi erbinţi sau prea reci faţă de cum vă
place, puteţi regla cu uşurinţă acest lucru înainte
de a utiliza această funcţie data viitoare. Acest
lucru se face prin selectarea nivelului de rumenire
cu butonul de reglare imediat după ce aţi apăsat
butonul Start.
N
OTĂ:
NIVELUL DE RUMENIRE poate fi setat sau modifi cat
numai pe durata primelor 20 de secunde de
funcţionare..
PENTRU ALIMENTELE CARE NU SUNT ENUMERATE ÎN ACEST TABEL şi dacă greutatea este mai mică sau mai mare
decât greutatea recomandată, trebuie să urmaţi procedura pentru "Coacerea şi încălzirea cu
microunde", şi alegeţi 160 W la decongelare.
CARNE (100g - 2Kg) Carne tocată, cotlete, antricot sau fripturi.
PASĂRE (100g - 3Kg) Bucăţi întregi de pui sau fi le.
PEŞTE (100 g - 2 Kg) Cotlete întregi sau fi le.
LEGUME (100g - 2Kg) Legume amestecate, mazăre, broccoli etc.
PÂINE (100g - 2Kg) Franzelă, chifl e sau cornuri.
NIVEL EFECT
Nivelul de rumenire+2
P
RODUCE CEA MAI MARE
TEMPERATURĂ FINALĂ
Nivelul de rumenire+1
PRODUCE O TEMPERATURĂ
FINALĂ MAI MARE
Nivelul de rumenire 0 SETARE STANDARD IMPLICITĂ
Nivelul de rumenire -1
PRODUCE O TEMPERATURĂ
FINALĂ MAI MICĂ
Nivelul de rumenire -2
P
RODUCE CEA MAI MICĂ
TEMPERATURĂ FINALĂ
DOAR PENTRU MICROUNDE
P
UTERE UTILIZARE RECOMANDATĂ:
900 W
Î
NCĂLZIREA BĂUTURILOR, a apei, a supelor lichide, a cafelei, a ceaiului sau a altor alimente ce
conţin o mare cantitate de apă. Dacă alimentele conţin ouă sau smântână alegeţi o putere
inferioară.
750 W C
OACEREA LEGUMELOR, cărnii etc.
650 W C
OACEREA peştelui.
500 W
O
COACERE CU MAI MARE GRIJĂ, de exemplu pentru sosuri cu un conţinut mare de proteine, feluri
de mâncare cu brânză şi ouă şi pentru terminarea de gătit a tocanei.
350 W M
ÂNCĂRURI ÎNĂBUŞITE, topirea untului.
160 W D
ECONGELARE. Topirea untului, a brânzeturilor.
90 W T
OPIREA îngheţatei
GRĂTAR TURBO COMBI
P
UTERE UTILIZARE RECOMANDATĂ:
650 W
C
OACEREA legumelor şi a produselor
gratinate
350 - 500 W C
OACEREA puilor şi lasagne
160 - 350 W
C
OACEREA peştelui şi a produselor
gratinate congelate
160 W C
OACEREA cărnii
90 W G
RATINAREA fructelor
0 W N
UMAI RUMENIRE pe durata coacerii
AER FORŢAT COMBI
P
UTERE UTILIZARE RECOMANDATĂ:
350 W
P
REPARAREA cărnii de pasăre, peşte
şi gratinate
160 W P
REPARAREA fripturilor
90 W C
OACEREA pâinii şi prăjiturilor
0 W N
UMAI RUMENIRE pe durata coacerii