AKP 120
FIªA PRODUSULUI
RO
5019 310 56054
1. Panoul de comandã
2. Ventilatorul pentru rãcire (nu este vizibil)
3. Rezistenþa superioarã
4. Rezistenþa grill-ului
5. Bec posterior
6. Locaºul pentru frigare
7. Rezistenþa inferioarã (nu este vizibilã)
8. Uºa cuptorului
Important:
Puteþi cere de la Serviciul de
Asistenþã un kit opþional ce conþine un panou de
sticlã pentru uºa cuptorului ºi componentele
necesare pentru montare. Utilizarea acestuia
reduce temperatura suprafeþei exterioare a
cuptorului ºi este recomandatã în cazul în care în
casã existã copii.
Cod Nr.: 4819 310 39186.
ACCESORII
PANOUL DE COMANDÃ
1. Butonul de selectare a funcþiilor
2. Timer
3. Butonul termostatului
4. Luminiþa indicatoare roºie a termostatului
Primul
Ultimul
ghidaj
ghidaj
Tavã pentru
scurgerea grãsimii:
Grãtar:
Frigare:
PUNEREA ÎN FUNCÞIUNE A CUPTORULUI
Rotiþi butonul de selectare a funcþiilor pânã la funcþia doritã.
Becul cuptorului se aprinde.
Rotiþi butonul termostatului în sens orar pânã la temperatura doritã. Luminiþa indicatoare roºie a
termostatului se aprinde ºi se va stinge când se ajunge la temperatura doritã.
La sfârºitul coacerii:
Aduceþi butoanele pe poziþia 0.
Timer
Timer-ul este mecanic, merge de la 1 la 60 de minute.
- Rotiþi butonul în sens orar pânã la durata de coacere doritã.
- La terminarea duratei de coacere programate se activeazã semnalul acustic.
Vã recomandãm sã rotiþi butonul cu un tur complet, apoi sã îl readuceþi la durata de coacere doritã, pentru a
restabili semnalul acustic.
Tabel cu funcþiile cuptorului
Funcþie Descrierea Funcþiei
0 STINS
-
BEC
Aprinderea becului intern al cuptorului.
REZISTENÞA
INFERIOARÃ
La sfârºitul coacerii prãjiturilor cu fructe ºi cu brânzã.
Pentru a face sosurile sã se îngroaºe.
Utilizaþi aceastã funcþie în ultimele 10-15 minute de coacere.
STATICÃ
Pentru a coace orice aliment.
Preîncãlziþi cuptorul la temperatura doritã ºi introduceþi alimentele
înãuntru imediat ce luminiþa indicatoare roºie a termostatului se
stinge.
Se recomandã sã utilizaþi al doilea sau al treilea nivel.
GRILL
Pentru a frige bucãþi mici de carne (antricoate, frigãrui, cârnaþi) ºi
pentru a prãji pâinea.
Preîncãlziþi cuptorul timp de 3/5 minute.
Când frigeþi carne, puneþi tava de scurgere a grãsimii sub grãtar ºi
vãrsaþi puþinã apã în ea, pentru a reduce fumul ºi împroºcãturile cu
grãsime.
Întoarceþi carnea în timpul frigerii.
GRILL + FRIGARE
Pentru a frige carne ºi pui.
Introduceþi suportul pe al doilea ghidaj ºi introduceþi alimentul pe
axul frigãrii, fixându-l cu respectivele þepuºe.
Introduceþi frigarea pânã la capãt în locaºul situat pe peretele
despãrþitor posterior, în dreapta, ºi sprijiniþi-o pe suport.
Vãrsaþi puþinã apã în tava pentru scurgerea grãsimii, aºezatã pe
primul grãtar, pentru a reduce fumul ºi împroºcãturile cu grãsime.
Scoateþi mânerul de plastic înainte de a închide uºa; nu uitaþi sã îl
puneþi la loc înainte de a scoate frigarea, la sfârºitul coacerii.