64
C PREPARARE
1 Așezaţi unitatea motorului pe o suprafaţă stabilă, nivelată.
2 Introduceţi vasul pe ax, împingându-l în jos.
3 Introduceţi capetele de sub vas în orificiile de la bază.
4 Rotiţi vasul 15 mm în sensul acelor de ceasornic pentru a-l bloca.
5 Fixaţi lamele pe axul de pe fundul vasului.
6 Rotiţi până când ajunge jos.
C PROCESARE
7 Puneţi alimentele în vas.
8 Nu procesaţi alimente dure – ex. orice aliment ce nu poate fi tăiat cu uşurinţă cu un cuţit de
bucătărie.
9 Nu tăiaţi în bucăţi mari – cuburi de maxim 18mm.
10 Aşezaţi capacul pe vas şi rotiţi-l în sensul acelor de ceasornic pentru a-l închide ermetic.
Butonul se va debloca.
11 Băgaţi întrerupătorul în priză.
12 Apăsaţi butonul pentru a porni motorul, eliberaţi-l pentru a-l opri.
C AŢI TERMINAT?
13 Scoateţi aparatul din priză.
14 Rotiţi capacul în sensul opus acelor de ceasornic pentru a-l debloca.
15 Scoateţi capacul de pe vas.
16 Prindeţi partea din plastic a lamelor, rotiţi-o pentru a o elibera de pe flanşele axului şi
ridicaţi-o pentru a o scoate din vas.
17 Rotiţi vasul în sensul opus acelor de ceasornic pentru a-l debloca.
18 Ridicaţi vasul de pe unitatea motorului.
C ÎNGRIJIRE ŞI ÎNTREŢINERE
19 Scoateţi-l din priză înainte de demontare şi/sau curăţare
20 Curăţaţi suprafeţele exterioare ale aparatului cu o cârpă umedă.
21 Çıkarılabilen parçaları elde yıkayın.
22 Curăţaţi interiorul unităţii lamelor cu o scobitoare.
W
PROTEJAREA MEDIULUI
Pentru a evita probleme de mediu şi sănătate cauzate substanţele periculoase din
aparatele electrice şi electronice, aparatele marcate cu acest simbol nu trebuie aruncate direct la
gunoi, ci trebuie recuperate, refolosite sau reciclate.
reţete
h = un pumn
c = căţel/căţei
g = grame
m = mililitri
T = o lingură (15ml)
t = o linguriţă (5ml)
pesto de coriandru
2 h frunze de coriandru 2 c usturoi
60 g seminţe de pin 125 m ulei de măsline
60 g Parmezan, ras
Procesaţi coriandrul, usturoiul, seminţele de pin şi jumătate din cantitatea de ulei până când se
înmoaie. Transferaţi amestecul într-un castron mare. Adăugaţi parmezanul şi amestecaţi.
Adăugaţi ulei pentru a ajusta consistenţa. Pentru sos: consistent. Pentru garnitură: mediu. Pentru
sos de paste: subţire.