Conţinut
1 Vedere de ansamblu asupra aparatului............... 2
1.1 Vedere de ansamblu a aparatelor și dotărilor........... 2
1.2 Domeniul de utilizare a aparatului............................. 2
1.3 Conformitate............................................................. 3
1.4 Baza de date EPREL................................................ 3
1.5 Cote de montaj......................................................... 3
1.6 Economisirea energiei.............................................. 3
1.7 Exemplu de compartimentare................................... 4
1.8 SmartDevice ............................................................ 4
2 Instrucţiuni generale de siguranţă....................... 4
3 Elemente de deservire și de afișare.................... 5
3.1 Ecran Home............................................................. 5
3.2 Structura de operare................................................. 5
3.3 Navigare................................................................... 5
3.4 Simboluri de afişare.................................................. 6
3.5 Opţiunile aparatului.................................................. 6
4 Punere în funcţiune............................................... 6
4.1 Transportarea aparatului........................................... 6
4.2 Montarea aparatului................................................. 6
4.3 Înlocuirea opritorului uşii........................................... 7
4.4 Integrarea în mobilierul de bucătărie........................ 12
4.5 Evacuarea ambalajului la deşeuri............................. 12
4.6 Racordarea aparatului.............................................. 12
4.7 Pornirea aparatului................................................... 13
4.8 Activare temporizator Curăţare grilaj de ventilare..... 13
5 Deservire................................................................ 13
5.1 Modificarea unităţii de temperatură.......................... 13
5.2 Protecţie pentru copii................................................ 13
5.3 SabbathMode........................................................... 13
5.4 Reglarea umidităţii.................................................... 14
5.5 Depozitarea alimentelor............................................ 14
5.6 Intervale de depozitare............................................. 14
5.7 Reglarea temperaturii............................................... 15
5.8 Funcţia Holiday......................................................... 15
5.9 Sertarele................................................................... 15
5.10 Rafturile.................................................................... 15
5.11 VarioSpace............................................................... 15
6 Întreţinere............................................................... 15
6.1 Curăţare grilaj de ventilare........................................ 15
6.2 Curăţarea aparatului................................................. 16
6.3 Serviciul de asistenţă a clienţilor.............................. 16
7 Defecţiuni................................................................ 17
8 Mesaje..................................................................... 18
9 Scoaterea din funcţiune........................................ 18
9.1 Oprirea aparatului..................................................... 18
9.2 Scoaterea din funcţiune............................................ 18
10 Evacuarea aparatului la deșeuri........................... 18
Producătorul lucrează permanent la dezvoltarea tuturor tipurilor
şi modelelor. Din acest motiv, vă rugăm să înţelegeţi că trebuie
să ne rezervăm dreptul de a efectua modificări în ceea ce
priveşte forma, dotarea şi tehnica.
Pentru a vă familiariza cu toate avantajele oferite de noul
dumneavoastră aparat, vă rugăm să citiţi cu atenţie indicaţiile
din prezentul manual de utilizare.
Manualul este valabil pentru mai multe modele, prin urmare
sunt posibile unele abateri. Paragrafele care sunt valabile
numai pentru anumite aparate sunt marcate cu o steluţă (*).
Instrucţiunile de manevrare sunt marcate cu , iar rezul-
tatele acţiunii cu
.
1 Vedere de ansamblu asupra
aparatului
1.1 Vedere de ansamblu a aparatelor și
dotărilor
Reprezentare exemplificativă a modelului aparatului
Fig. 1
(1) Elemente de comandă
și control
(6) Mânere frontale de trans-
port, role posterioare de
transport
(2) Iluminare interioară cu
led
(7) Marcă de fabricaţie
(3) Compartiment BioFresh (8) VarioSpace
(4) Grilaj de ventilare (9) Mânere de transport
posterioare
(5) Picioare de sprijin
Indicaţie
u
În starea de livrare compartimentele, sertarele sau coşurile
sunt amplasate pentru o eficienţă energetică optimă.
1.2 Domeniul de utilizare a aparatului
Utilizarea conformă cu destinaţia
Aparatul este destinat exclusiv răcirii alimen-
telor în domeniul casnic sau asemănător celui
casnic. Acesta include, de exemplu, utilizarea
-
în bucătării personale, pensiuni cu mic dejun
inclus,
-
de către oaspeţi în casele de oaspeţi, hote-
luri, moteluri şi alte spaţii de cazare,
-
în serviciile de catering şi alte servicii similare
în comerţul cu ridicata.
Vedere de ansamblu asupra aparatului
2 * în funcţie de model și dotări