14
Cap pentru tocat
(conform figurilor 1.1-1.4)
Pregătiţi întreaga cantitate de alimente ce trebuie tocată, îndepărtaţi oasele, zgârciurile şi nervurile. Tăiaţi
carnea în bucăţi (de aproximativ 2 cm X 2cm).
Sugestie: La finalul operaţiunii, puteţi introduce în aparat câteva bucăţi de pâine pentru a împinge afară
toată carnea tocată.
Înainte de prima utilizare, curăţaţi toate accesoriile cu apă şi detergent. Clătiţi-le şi ştergeţi-le imediat cu
grijă.
Sita şi cuţitul trebuie să rămână unse. Ungeţi-le cu ulei de gătit.
Nu lăsaţi aparatul să funcţioneze în gol dacă sitele nu sunt unse.
Nu împingeţi niciodată alimentele în orificiile de alimentare cu degetele sau cu un alt instrument.
Atenţie: Odată cu aparatul este furnizat şi un manual cu instrucţiuni de siguranţă LS-123456.
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, citiţi cu atenţie acest manual şi păstraţi-l cu grijă.
A Cap pentru tocat detaşabil
A1 Corp din aluminiu
A2 Melc de tocat
A3 Cuţit din inox cu autoascuţire
A4 Site (în funcţie de model)
A4a Sită cu găuri mici (tocare foarte fină)
A4b Sită cu găuri medii (tocare fină)
A4c Sită cu găuri mari (tocare grosieră)
A5 Piuliţă din aluminiu
B Tavă detaşabilă
C Accesoriu pentru împins
D Buton de pornire/oprire
E Bloc motor
F Accesoriu pentru cârnaţi (în funcţie de model)
G Accesoriu pentru Kebbe (în funcţie de model)
G1 Duză filieră
G2 Inel
H Tăietor de legume (în funcţie de model)
H1 Tub de alimentare cu răzători conice/orificiu
H2 Accesoriu pentru împins
H3 Răzători conice (în funcţie de model)
H3a Răzătoare conică pentru răzuire grosieră
(roşie)
H3b Răzătoare conică pentru răzuire fină
(portocalie)
H3c Răzătoare conică pentru feliere grosieră
(verde închis)
H3d Răzătoare conică pentru feliere fină
(verde deschis)
H3e Răzătoare conică pentru tăiere în felii subţiri
H3f Accesoriu pentru tăiere în cuburi
I Accesoriu de stocare (în funcţie de model)
RO
DESCRIERE
RECOMANDĂRI DE UTILIZARE
MOD DE UTILIZARE