17
Serviciul de asistenţă tehnică post-vânzare
Înainte de a contacta serviciul de asistenţă tehnică post-vânzare
1. Încercaţi să soluţionaţi problema pe cont propriu consultând „Ghidului de remediere a defecţiunilor”.
2. Opriţi aparatul, apoi porniţi-l din nou, pentru a verifica dacă problema s-a rezolvat.
Dacă problema persistă şi după efectuarea verificărilor de mai sus, luaţi legătura cu cel mai apropiat Serviciu de asistenţă
tehnică.
Specificaţi întotdeauna:
- o scurtă descriere a defecţiunii;
- tipul şi modelul exact al produsului,
- numărul de service (numărul de după cuvântul „Service” de pe plăcuţa cu datele tehnice), situat sub aparat (pe plăcuţa
metalică).
- adresa dumneavoastră completă;
- numărul dumneavoastră de telefon.
Dacă sunt necesare orice fel de reparaţii, contactaţi un serviciu de asistenţă tehnică post-vânzare autorizat (pentru a avea garanţia
că se folosesc piese de schimb originale şi că reparaţiile vor fi efectuate corect). Piesele de schimb sunt disponibile timp de 10 ani.
Tabel cu nivelurile de putere
Nivel de putere Tip de preparare Utilizat pentru
(indicaţiile completează experienţa şi obiceiurile dumneavoastră
culinare)
Putere
max.
Boost Încălzire rapidă
Ideal pentru creşterea rapidă a temperaturii alimentelor, până la fierbere rapidă în
cazul apei, sau pentru încălzirea rapidă a lichidelor de gătit
8-9 Prăjire - fierbere Ideală pentru a rumeni, a începe prepararea, a prăji produse congelate, a fierbe rapid
Putere
ridicată
7-8
Rumenire - prăjire - fierbere
- frigere la grătar
Ideală pentru a rumeni, a menţine fierberea, a găti şi a frige la grătar (pentru un interval
scurt de timp, 5-10 minute)
6-7
Rumenire - preparare -
înăbuşire - prăjire - frigere la
grătar
Ideală pentru a rumeni, a menţine fierberea lentă, a găti şi a frige la grătar (pentru un
interval cu durată medie, 10-20 de minute), pentru a preîncălzi accesoriile
Putere
medie
4-5
Preparare - înăbuşire - prăjire
- frigere la grătar
Ideală pentru a înăbuşi, a fierbe la foc mic, a coace (pentru o perioadă îndelungată de
timp). Condimentarea pastei
3-4
Preparare – fierbere la foc
mic – îngroşare –
condimentare
Ideală pentru preparate cu durată lungă de coacere (orez, sosuri, fripturi, peşte) cu
lichide (de ex. apă, vin, supă, lapte), condimentarea pastei
2-3
Ideală pentru preparate cu durată lungă de coacere (volume mai mici de un litru: orez,
sosuri, fripturi, peşte) cu lichide (de ex. apă, vin, supă, lapte)
Putere
scăzută
1-2
Topire - decongelare -
menţinere la cald -
condimentare
Ideal pentru înmuierea untului, topirea delicată a ciocolatei, decongelarea produselor
în cantităţi mici şi păstrarea la cald a alimentelor proaspăt gătite (de ex., sosuri, supe,
minestrone)
1
Ideală pentru a menţine la cald mâncarea după terminarea gătitului, pentru a
condimenta rizoto şi a menţine la cald platourile care vor fi servite la masă (cu un
accesoriu adecvat pentru inducţie)
OPRIT
Putere
zero
Suprafaţă de sprijin
Plită în poziţie de stand-by sau oprită (este posibil să existe căldură reziduală la
finalizarea preparării, semnalată prin prezenţa literei „H”)
NOTĂ:
Când gătiţi reţete cu preparare rapidă, alimentele care necesită o distribuţie perfectă a căldurii (de ex. clătite) pe zona de gătit dublă
28 cm (dacă intră în dotare), diametrul cratiţelor utilizate nu trebuie să fie mai mare de 24 cm. Pentru o preparare delicată (de
exemplu, topirea ciocolatei sau a untului), utilizaţi zonele unice cu un diametru mai mic.