Montarea
A) Dacă suprafaţa de lucru este din lemn,
utilizaţi colţarele, clemele cu arc și șuruburile
adecvate, furnizate în dotare.
• Poziţionaţi cele 4 cleme cu arc (A), dacă nu
sunt deja montate, pe rama suprafeţei de gătit,
în locașurile prevăzute, vezi Fig. 1.
• Calculaţi centrul laturilor verticale ale deschiderii
practicate, așa cum se arată în Fig. 2.
• Poziţionaţi centrul colţarelor (C) pe centrul
laturii, calculat în prealabil.
• Latura superioară a colţarelor trebuie să fie
aliniată cu suprafaţa suportului de lucru.
• Fixaţi cu ajutorul celor 4 șuruburi (B), cu
condiţia ca acestea să fie înșurubate în găurile
pregătite anterior.
• Introduceţi plita în deschiderea practicată,
astfel încât clemele cu arc (A) să se blocheze
în orificiile corespunzătoare de pe colţare
(C Fig. 4 și 5).
B) Dacă suprafaţa de lucru este din marmură
sau din alte materiale (compuși de plastic,
ceramică, piatră etc.), mașina de gătit trebuie
fixată cu ajutorul consolelor cod 4819 310 18528
(care trebuie să fie comandate de la Serviciul
de Asistenţă Tehnică, dacă nu sunt furnizate).
• Fixaţi plita în blatul de lucru.
• Utilizaţi consolele (C) poziţionându-le așa cum
se indică în figură, în funcţie de grosimea
suprafeţei de lucru.
• Fixaţi șuruburile (E) în orificiile (D).
B
Fig. 2
Fig. 1
A
Fig. 3
C
Fig. 4
Fig. 5
A
Blat min. 20 mm
Blat max. 50 mm