49
RO
4. UTILIZARE
1. Aşezaţi mini-tocătorul pe o suprafaţă plană.
2. Aşezaţi cuţitul din 2 lame (6) pe axul de
transmisie (8). Învârtiţi-l uşor pentru a se poziţiona
bine.
3. Introduceţi în vasul de mixare (7) ingredientele
tăiate în bucăţi mici, fără a depăşi jumătate din
capacitatea vasului.
4. Aşezaţi capacul (5) pe vasul de mixare şi blocaţi-l
prin alinierea crestăturilor respective.
5. Aşezaţi corpul motorului (3) pe vas, rotindu-l uşor
pentru ca axul cuţitelor să se alinieze cu cel al
motorului.
Controlaţi blocarea celor două bride laterale de
siguranţă (4), rotind corpul motorului în poziţia
închis .
6. Conectaţi cordonul de alimentare (1) la o priză de reţea electrică.
7. Aşezaţi o mână pe capac, apoi apăsaţi pe întrerupătorul pornit / oprit (2).
8. Eliberaţi presiunea pentru a opri mini-tocătorul.
Aşteptaţi ca lamele să se oprească complet înainte de a scoate capacul.
9. Scoateţi aparatul din priză. Rotiţi corpul motorului în poziţie deschis , apoi scoateţi capacul.
10. Puteţi să scoateţi lamele înainte de golirea conţinutului vasului de mixare, apoi scoateţi
capacul.
Mini-tocătorul nu funcţionează dacă vasul de mixare nu este corect poziţionat.
Recomandări practice de utilizare
• Acest mini-tocător oferă dubla posibilitate de a toca plante aromate, ceapă, usturoi şi arpagic, dar
şi de a mixa carne şi legume pentru reţete mici.
• Pentru a toca foarte n ingredientele, menţineţi apăsat întrerupătorul (2) până se obţine
consistenţa dorită.
• Pentru a toca în bucăţi mai mari ingredientele, efectuaţi o acţiune pulsatorie, prin apăsarea
de mai multe ori consecutiv pe întrerupător. Vericaţi textura regulat, pentru a nu toca prea n
preparatul dumneavoastră.
• Utilizaţi o spatulă pentru a dezlipi bucăţile de alimente lipite de pereţii vasului de mixare.
Asiguraţi-vă că aparatul este deconectat înainte de a introduce ustensile în vasul de
mixare.
Vas
de mixare
Întrerupător
Pornit/Oprit