64
4. Pentru a turna, luaţi carafa de pe suport şi rotiţi capacul 90° pentru a alinia adâncitura la picurător.
5. Închideţi capacul după ce aţi turnat.
6. Pentru a scoate capacul, rotiţi-l 1 dată complet din poziţia de închidere.
7. Adâncitura se va alinia la (.
8. Pentru a pune la loc capacul, aliniaţi adâncitura la (, puneţi capacul pe carafă, apoi rotiţi-l complet în
sensul acelor de ceasornic.
9. Adâncitura se va alinia la ( .
10. Clătiţi carafa cu apă fierbinte, pentru a o preîncălzi, astfel încât să nu ia din căldura cafelei.
UMPLERE
1. Scoateţi carafa de pe suport.
2. Scoateţi capacul de pe rezervor.
3. Umpleţi rezervorul cu cantitatea exactă de apă necesară.
4. Reaşezaţi capacul rezervorului.
5. Săgeata B de pe capac trebuie să fie îndreptată înspre aparat.
6. Alternativ, puteţi scoate rezervorul, îl puteţi umple, iar apoi remonta la aparat.
7. Pentru a remonta rezervorul, prindeţi opritoarele din partea de sus a rezervorului pe capetele de pe
carcasa aparatului. Apoi, împingeţi rezervorul în jos până la maxim, până când se fixează complet pe
aparat. În caz contrar, aparatul s-ar putea opri înainte de finalizarea ciclului de preparare.
8. Apăsaţi butonul de deblocare a capacului pentru a deschide capacul.
9. Deschideţi un filtru de hârtie nr. 4 şi introduceţi-l în suportul filtrului.
10. Introduceţi în filtru 6 g (1 linguriţă) de cafea măcinată pentru fiecare ceașcă de apă.
11. Închideţi capacul şi apăsaţi pentru a-l bloca.
12. Puneţi carafa la loc pe suport.
PREPARAREA CAFELEI
1. Băgaţi întrerupătorul în priză.
2. Becul de alimentare va lumina atâta timp cât aparatul este conectat la sursa de curent.
3. Apăsaţi şi eliberaţi butonul..
4. La scurt timp după aceasta, cafeaua va începe să picure în carafă.
5. Becul indicator al stării îşi va schimba culoarea pentru a indica cât de proaspătă este cafeaua.
albastru (licărire) preparare
verde 0-15 minute până la preparare
violet 15-30 minute până la preparare
roșu 30-40 minute până la preparare
6. După 40 de minute de când s-a finalizat prepararea, aparatul se va opri.
7. După aproximativ 40 de minute, modificările chimice vor afecta aroma cafelei.
O CEAŞCĂ RAPIDĂ
Puteţi lua carafa oricând. Pentru a preveni umplerea excesivă a suportului filtrului, reaşezaţi carafa în
maximum 20 secunde.
ÎNGRIJIRE ŞI ÎNTREŢINERE
1. Scoateţi aparatul din priză şi lăsaţi-l să se răcească.
2. Apăsaţi butonul de deblocare a capacului pentru a deschide capacul.
3. Aruncaţi conţinutul suportului filtrului la coşul de gunoi.
4. Spălaţi carafa și suportul filtrului cu mâna.
5. Ştergeţi suprafeţele exterioare cu o cârpă umedă curată.
6. Reașezaţi suportul filtrului în cafetieră, cu fanta înspre capac.
7. Închideţi capacul şi apăsaţi pentru a-l bloca.
¬ Puteţi spăla aceste componente în raful de sus al mașinii de spălat vase.
8. Mediul extrem din interiorul maşinii de spălat vase poate afecta suprafeţele.
9. Va fi afectat doar aspectul acestora, nu va fi afectată funcţionarea aparatului.