RO
-+
VT 264
GHID SCURT DE REFERINŢĂ
PANOU DE COMENZI
AFIŞAJ DIGITAL
A şajul include ceasul cu
cele 24 de ore şi simbolurile
indicatoare.
B
UTONUL MENIUL JET
Utilizat pentru a selecta
funcţia Meniu Jet şi clasa de
alimente.
B
UTONUL MICROUNDE
Utilizat pentru a seta nivelul de
putere dorit al microundelor.
ÎNTRERUPEREA SAU OPRIREA COACERII
PENTRU A ÎNTRERUPE COACEREA :
Coacerea poate întreruptă
prin deschiderea uşii pentru a
veri ca, întoarce sau amesteca
mâncarea. Reglarea se va
menţine timp de 10 minute.
P
ENTRU A CONTINUA COACEREA :
Închideţi uşa şi apăsaţi pe butonul Start
O DATĂ. Coacerea va continua de unde a
fost întreruptă.
Apăsând pe butonul Start DE DOUĂ ORI durata se
va mări cu 30 de secunde.
D
ACĂ NU DORIŢI SĂ CONTINUAŢI PROCESUL DE PRE-
PARARE :
Scoateţi mâncarea, închideţi uşa şi
apăsaţi pe butonul STOP.
U
N SEMNAL ACUSTIC VA SEMNALIZA la ecare minut
timp de 10 minute faptul că durata
de coacere s-a terminat. Apăsaţi pe
butonul STOP sau deschideţi uşa
pentru a elimina semnalul.
NOTĂ: Cuptorul va menţine reglate funcţiile de
preparare timp de 60 de secunde dacă uşa este
deschisă şi apoi închisă după ce prepararea a fost
terminată.
B
UTONUL REGLARE
Utilizat pentru a seta durata
de coacere sau greutatea.
B
UTONUL CEAS
Utilizat pentru a xa ceasul în
format 24-ore.
B
UTONUL GRĂTAR
Utilizat pentru a selecta
funcţia Grătar.
B
UTONUL STOP
Apăsaţi pentru a opri sau
reseta oricare din funcţiile
cuptorului.
BUTONUL OPRIRE PLACĂ ROTATIVĂ
Utilizat pentru oprirea plăcii rotative. Această
funcţie poate folosită numai când se găteşte
cu microundele. Butonul nu va funcţiona cu
alte funcţii.
B
UTONUL DECONGELARE JET
Utilizat pentru a selecta
funcţia Decongelare Jet şi
tipul de alimente pentru de-
congelat.
ALEGEREA NIVELULUI DE PUTERE AL MICROUNDELOR
BUTONUL JET START
Utilizat pentru a porni
procesul de preparare sau a
recurge la funcţia Jet Start.
DOAR PENTRU MICROUNDE
P
UTERE UTILIZARE RECOMANDATĂ:
JET
800 W
Î
NCĂLZIREA băuturilor, a apei, a supelor lichide, a cafelei, a ceaiului sau a altor alimente
ce conţin o mare cantitate de apă. Dacă alimentele conţin ouă sau smântână alegeţi o
putere inferioară.
650 W C
OACEREA peştelui , a cărnii, a legumelor etc.
500 W
O
COACERE cu mai mare grijă , de exemplu pentru sosuri cu un conţinut mare de proteine,
feluri de mâncare cu brânză şi ouă şi pentru terminarea de gătit a caserolelor.
350 W M
ÂNCĂRURI înăbuşite, topirea untului.
160 W D
ECONGELARE. Înmuierea untului, brânzei.
90 W Î
NMUIEREA îngheţatei.