4
Ghiddereferinţărapidă
VĂ MULŢUMIM CĂ AŢI ACHIZIŢIONAT UN
PRODUS KITCHENAID
Pentru a benecia de servicii complete de asistenţă, vă rugăm
să vă înregistraţi produsul pe www . kitchenaid . eu/ register
Înainte de a utiliza
aparatul, citiţi cu atenţie
instrucţiunile de siguranţă.
Compartimentul frigider
1. Panoul de comandă
2. Bec cu LED
3. Ventilatorul şi ltrul antibacterian şi anti-miros*
4. Raft din sticlă
5. „Haute Cuisine”*
6. Sertare Snack (pentru gustări) şi Delicate (alimente
delicate)*
7. „Sliding tray” detaşabilă*
8. Sertar pentru fructe şi legume
9. Plăcuţă cu date tehnice (situată pe partea laterală a
sertarului pentru fructe şi legume)
10. Suport pentru ouă*
11. Rafturi pe uşă
12. Raft pentru sticle*
Compartimentul congelator
13. StopFrost*
14. Sertar superior (zona pentru păstrarea alimentelor
congelate şi puternic congelate şi zona de
congelare)
15. Sertarele central şi inferior (zona pentru păstrarea
alimentelor congelate şi puternic congelate)
16. Tavă pentru cuburi de gheaţă
Primautilizare
După instalare, aşteptaţi cel puţin două ore înainte de a conecta aparatul la reţeaua electrică.
Conectaţi aparatul la reţeaua de alimentare cu energie electrică; acesta începe să funcţioneze
automat. Temperaturile ideale de depozitare a alimentelor sunt presetate din fabrică.
După ce puneţi aparatul în funcţiune, trebuie să aşteptaţi 4-6 ore până când se atinge temperatura
adecvată de păstrare a alimentelor pentru un aparat încărcat normal. Dacă aparatul este prevăzut cu
ltru antibacterian şi anti-miros, amplasaţi-l în ventilator, aşa cum se indică pe ambalajul ltrului. Dacă
este emis un semnal acustic, înseamnă că alarma de temperatură a intervenit: apăsaţi pe buton pentru
a opri alarmele sonore.
Componenteleşicaracteristicileprodusului
* Disponibil numai la anumite modele
1
2
11
12
10
3
4
6
14
15
13
16
7
9
8
5
Vă rugăm să reţineţi: Toate sertarele, rafturile de pe uşi şi rafturile sunt detaşabile.
Caracteristicile şi datele tehnice pot varia în funcţie de model.
Zona temperată
Recomandată pentru depozitarea fructelor tropicale, conservelor, băuturilor, ouălor,
sosurilor, murăturilor, untului, gemurilor
Zona rece
Recomandată pentru depozitarea brânzei, laptelui, alimentelor de consum zilnic,
delicateselor, iaurtului
Zona cea mai rece
Recomandată pentru depozitarea mezelurilor, deserturilor, cărnii şi peştelui
Sertar pentru fructe şi legume